5 senelik evliyim her gecen gün eşim dsha kötüye gidiyo yanaşmak istemiyo ben isteyncd bin bir bahane olduğu zMan da oldu bittiye gelip en fazla 5 dakika suruyo sesimi cikarmiyorim ama gerçekten artık yıprandım onu. İsteksizliginden kadın gibi o benden kaçıp naz yapıyor bu akşam çok ağır konuştum tedavi olması gerektiğini söyledim her seferinde yalandan b. sldm Diyip onu kandiriyorum çünkü ama tükendim gerçekten naomam. lazim bilmiyorum bende. Yama bı sıkıntısı olamaz hijyen bakıma çok dikkat ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevet bence her şey. hatta evliliğin direği. sekste tatmin olmayan sinirli, gergin, agresif ve anlayışsız olur. haliyle bu da bütün evliliği etliler. ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını mutlu edememekle ödüyor bu erkekler. bunun tedavisi öyle kolay değil. büyük sabır gerek. belki 2-3 yıl. sana da öküzü denk gelmiş ne yazık ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır duzeltmek yerine heoten elden gidiyo adam 🤦🤦 gün içinde bana karşı davranışları da fazla soğuk karakteri öyle öyle canım cicimli bı evlilim hayatımız olmsdi ne yazikki bari burdsn yana yüzüm gülsün onun hattına susup otursyim diyorum ama oda. aalesef
- +1 yıl
cidden çok değişik bir hayat. istekli kadınlara böyle öküzler , istekli erkeklere isteksiz kadınlar. 5 senedir düzelmek için çaba harcamayan biri bundan sonra da düzelmez. cidden boşa çaba harcama.
- +1 yıl
aldatılmayı hakediyor işte bunlar. ben aldatanlara suç bulmuyorum artık. herkesin ne yaşadığını kimse bilemez.
En İyi Cevaplar
Yaslarınız çok genç, sizin o yaşta hergun enaz 2 saat o işe zaman ayırıp hayatınızı rennklendirmeniz gerekirken, hayatınızın en güzel ve libidonuzun çok yüksek dönemini, sinir stres içinde geçiriyorsunuz, ikinizde yazık biriniz istekli, diğeri arada 5 dakika, bence büyük sıkıntı, olacak şey degil evliliğin yüzde 80 ni ilişkidir, burada bu yok, burada bu böyle giderse kadın yıpranır çözüm şart, çözüm ya ayrılık ya da ilişki ihtiyacını başka şekilde karşılamaktan geçiyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadaş kesin sertleşme sorunuda var demir gibi sertleşmiyodur...üstüne erken boşalma üstüne haftada ya da ayda yılda 1 seks... haftada 3 gunde 3 bende böyle... şu an bile şu saatte altına almış olması gerekti... en son ne zaman seks yaptınız
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün önce
- +1 yıl
Çok olmuş ama cidden hiçmi canı cekmiyor
+1 yılCinsellik her şey demesekte çok önemlidir, bu hale hiç bir şekilde gelinmemeli ama 5 sene daha da kötü bir süre, tedavi olayını ciddiye alması lazım, siz tedavi ol deyince o ne cevap verdi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani her şey tabii ki de her şey değilse de her şeyin bir parçası %80’i seks evliliği sonuçta
10 Yorumla
+1 yılEvlilik aşkı cinselliği şehveti libidoyu öldüren, zamanla ev arkadaşlığına dönüşen bişey. Sevgi saygı kalır ama aşk cinsellik şehvet kalmaz. Siz kendinizi kandırıyorsunuz sanki bunlar sonsuza kadar kalacakmış gibi.
En sevdiğin yemeği yıllarca hergün yersen aynı iştahla yer misin bi düşün bunu. Ama zeka özürlü gibi insanla yemek aynı şey değil deme. Aynı şey olmadığını ben de biliyorum. Bu bir alegori. Yemeğe karşı duyulan iştahla insana karşı duyulan şehvet benzer duygular. İkisinin sonucu da hazza varıyor. Ama sürekli kolayca elde ettiğinde artık eskisi gibi çok arzulamazsın hiçbirini. Her zaman özlediğin, kolay ulaşamadığın en değerlidir. Kolay ve istediğin anda ulaştığın her haz duygusu eski değerini yitirir.06 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinizde haklılık payı vok fazla ama gün içinde bana karşı davranışları bile saygı ve sevgi içinde olmadığı için bı umut hanı bu yanda belki susmam için sebep olur derken bu konularda bile sınıfta kaliyo eşim
- +1 yıl
aşk şehvet cinsellik bunlar haz ile ilgili olduğu için zamanla hepsi biter ama sevgi saygının haz ile ilgisi yoktur. Sevgi saygı hoşgörü bunlar erdemle ilgilidir. Bunlar bir evlilikte bitmek zorunda değildir. İki erdemli insan bunları sonsuza kadar koruyabilir. Ama eğer sizin evliliğinizde sevgi saygı yoksa geçmiş olsun zaten o evlilik çoktan bitmiş.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yazdıklarınız icin
- +1 yıl
rica ederim bol şans
Soran+1 yılŞansın pek işe yaricsgini sanmıyorum ama bakalım 😅
- +1 yıl
şans her zaman işe yarar. İşe yaramıyorsa ona sahip değilsiniz demektir.
+1 yılHer şey olsaydı evlenmek yerine f*ck buddy edinmek daha mantıklı değil mi? Her şey değil ama evliliğin farzları olsaydı bu o farzlardan sadece biri olurdu. Sevgi, fedakarlık, aşk (cinselllik), sabır, saygı., sadakat.. Hepsi çok önemli. En iyi yaşlarınızda tuhaf davranıyor gibi.
22 Yorumla
+1 yılBence de kendini doktora gostermeli. Bu isin sonu aldatmaya kadar bile gidebilir. Bir de beslenmesi dengesiz ise ondan da olabilir ornegin hee gun makarna yersen bu gibi durum olabilir. Kelle paça , işkembe, zencefil, tahin, antep fistigi, multi vitamin , muz vs gibi seyler yesin beslenmesi ne durumda bilmiyorum. Beslenmesi iyiyse doktora goturebilirsin sonucta sana da yazik. Her kadin mutlu olmak ister birde ön sevişmeyi uzun tutuyor musunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik zamanla tamamen biter ilk gunler gibi kalmaz diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba boşanma mahkemelerine gidin utançtan aslında şiddetlü geçimsizlik denen sebeplerin yuzde 90 ı cinsel tatminsizlik. Uyumsuzluk. Yemek içmek kadar temel ve süwkli doyurulması gereken bir ihtiyaç, cinsel tatmin. Yemek yemeden su içmeden uyumadan ne kadar dayanabilirsin?
316 Yorumla- +1 yıl
İşte olay bu. Sitenin çoğu ergen anlamaz bunu
- +1 yıl
Cinsellik güzel şey ama bir tutulamaz. Susuzluktan ölen var ama sevişmedi diye ölen hiç duymadım. O yüzden zevkli ama temel ihtiyaç değil.
- +1 yıl
@sudesiyahseven evlilikte temel ihtiyaç
- +1 yıl
Gereksiz diyemeyiz ama oksijen ya da su ile de bir tutulamaz, mantığa aykırı çünkü
- +1 yıl
@sudesiyahseven tamam sensin. Benzetmenin de boku cikarilmaz ki.
- +1 yıl
Senin gibi ezbere konuşmuyorum ben. Bana çevrende 1 tane sevişmediği için ölen birini gösterebilir misin? Cevap hayır ise bu zaten dediğimi doğrular 🙂
- +1 yıl
@sudesiyahseven tamam yaşından belli.
- +1 yıl
Cevap veremiyorsun, sus bari.
- +1 yıl
@sudesiyahseven canım yorumlara cevap vermiyorum mu diyeyim illa.
- +1 yıl
Bak ben seks gereksiz demiyorum. Ama çikolata yemek gibi, müzik dinlemek gibi. Olursa elbette hayatımız renklenir 🙂 Ama öldüren bir şey ile kıyaslamak abarti diyorum. Anlıyor musun?
- +1 yıl
@sudesiyahseven yahu benzetme benzetme sadece. Hariçten gazel okuma. Evlilik başka bir olay.
Neyse uzadı fazlaca - +1 yıl
Ama mantıksız bir benzetme. Neyse iyi geceler
- +1 yıl
@sudesiyahseven seninle yaşamak lazım
- +1 yıl
Öyle cidden 😅 @RTÜkçü
selam.. bir piskiyatriye gitinizmi beraber.. aile içi danışma merkezleri var bence ikna edidip baş vurmakta vayda var bu zamanla bu ilişkiye daha cok zarar verecektir başta sana..
04 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir gitmedim onun urolojiye gitmesini isyedim bilmiyorum açıkçası nereye de gitmesi gerektigini çünkü nerden tutsam dlimde kaliyo olay
- +1 yıl
merhaba.. biran önce gitmende vayda var.. ilk önce bir aile piskiyatri randevu alman gerek belki sen ikna edemiye bilirsin belkide karşındaki bu nasıl olur sen bana bunu teklif ediyorsun diye bilir ama bu durumun ne kadar kötü ya da bu durumun evliligine zarar verecegini karşındaki kişiye tıp diliyle anlata bilir. bu işin gercekten sana zararı aile içi mutsuzlugu getirdigini anlıyorsun ama karşındakide bunu anlamalı bence..
Soran+1 yılİkna olmak zorunda mevnur gidicek tek taraflı yurjtemiyorum çünkü artık
- +1 yıl
selam.. seni cok iyi anlıyorum bir yuva kolay kurulmuyor. verilen sözler genc bir kızın hayali bir düşüncesizlik yüzünden yanlış yerlerde yanlış duygular içinde yitip gidiyor. ve bu hep zarar veriyor yıpranan üzülen hep sen oluyorsun.. ayakta tutmakta zorlaşıyor bir yerden sonra ve artık oluruna bırakmak zorunda kalıyorsun ve o zaman cıkmaz bir sokakta yanlız başına kimsesiz kalmış gibi hizediyorsun.. inşallah ikna olur bu tedaviye yoksa şunu çok iyi anlamalı bu yolda yanında artık sen olmayacaksın.:
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben bunu duyunca şok geçirdim , erkeğinde istemeyeni, allah sana kolaylık versin, aldatılmayı haketmiş biraz 😈
00 Yorumla
+1 yılErken boşalmanın rahat çözümleri var
Yotubeden bir ürolog anlatıyor
Bu işi rahatlıkla çözebilirsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimle ilişkimiz aynı sizin gibi. olmuyor düzelmiyor. aldattım, yakalandım, affeti, düzelcem dedi. olmuyor. olmuyor. ruh yok. sadece boşalayım diye benimle yatıyor. ayda 2-3. işin zor. ben yaşıyorum çünkü yıllardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evliliğin temeli cinselliktir ve cinsel olarak birbirini arzulamayan eşler arasinda aşk biter olay aliskanlıga döner ayni durum benim eşimdede var ben kovaladikca o kaciyor bu yüzden aldattim kaç defa
00 Yorumla
+1 yılGuzel cinsellik evliligin en onemli sac ayaklarindan biri bence
10 Yorumla
+1 yılEvlenen erkekler bi süre sonra eşiyle seks yapmaktan sıkılıyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılAbla kusura bakmayin bosanmalisiniz çünkü duzelmez 7 de neyse 70 de odur yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorun sende degil onda size terapi sart yoksa sana yardım sart
00 Yorumla
+1 yılOf ya şöyle eşim olsa gece gündüz seks yaparım her seksimiz yarım saatten aşağı sürmez yemin ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hersey sonucta %60 cinsellik icin evleniyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanları bende anlamıyorum, yanında Gül gibi istekli kadın var ma o yapmıyor nasıl erkek bunlar ya
06 Yorumla
Soran+1 yılFazla bı beklentim yok ama ondan ışık gormeyip ben yanastigimda beni her seferinde red etmedi çok zoruma gidiyo gurur onu kalmadı
- +1 yıl
Evlilikte cinsellik çok önemli bence, kocan çok şanslı ama kıymetini bilmiyor insan yaptıkça yapası gelir aslında ama demekki kuş ta sıkıntı var ama yaşı da genç yani
Soran+1 yıl33 yaşında ama evlendigimizde. Beri aynı sorunlar gün geçtikçe dsha kötüye gidiyo farkındayım
- +1 yıl
Yol yakınken biran önce giysin ürolojiye yoksa çekilmez bu evlilik, hap filan alsın madem almıyor mu bitkisel şeyler denesin
Soran+1 yılMecbur gitmesi lazım en yakın zamanda randevu alicam
- +1 yıl
İyi olur yoksa insan bunalıyor orgazm olamayınca, sinir basıyor o da gerekli , insanın deşarj olması lazım umarım düzelir de hayatım zindana dönmez yoksa ya ayırırsın ya da aldatırsın, kıymetimi bilsin bu zamanda senin gibisini bulamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum bende aynı durumu erkek olarak yaşıyorum.. ama onun için ayda bir olsa sorun yok.. bu durum için ekstra çaba da yok.. her şey normal ona göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet cinsellik herşeydir cinsellik olmayınca evlilikte mutluda olunmaz yaşlarını kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl27 32 esim
Cevap sahibi+1 yılşimdi daha o yaşta o iş çok azsa sen 30 yaşını geçince ne yapacaksın dahada isteğin artacak yani çok iyi biliyorum tecrübelerim olduda
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınını mutlu etmeyen erkek ya boşanmaya ya da aldatılmaya gider
04 Yorumla
Soran+1 yılKendime başka birini buluvsm. en sonunda diye tehdit ettim asla şöylemexdim böyle bişey ama. csni yansin istedim 🤦
Cevap sahibi+1 yılseni mutlu etmiyorsa senin isteklerine önem vermiyorsa çabalamıyorsa hak etmiş
Soran+1 yılÇokta umursadigini sanmıyorum içerde horlama sesi geliyo
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi umursamıyorsa sıkıntı.. yani 5 yılda böyle oldu ise
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni beğenmiyor olabilir tahrik edemiyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltedavi olmazsa boşan seni tatmin etmesi gerekirdi mutlu bi cinsel hayat seninde hakkın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhep mi böyleydi yoksa sonradan mı değişti neden kaçıyormuş mazereti ne
10 Yorumla
+1 yılayni sorunlarin tersi vardi bizde halletik cozduk yani simdi cok guzl istersen yardimci olabilirm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi kendisi ne diyor peki bu duruma mutlaka gerekçesi vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. 5 dk nedir ya bana 30 dk yalama 30 dk cakiş yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tür çok erken boşalmalar küçüklük zamanından bir olaylardan da kaynaklanabiliyor benim *erkek* arkadaşımın da öyle. Psikiyatriye gitmişti. Oradan ürolojiye göndermişlerdi sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de eşimden şikayetçiyim. doğru kişiye denk gelemiyoruz işte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılGaysen söyle bilelim derdim ben olsam
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu onunla konuştun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman
- +1 yıl
Ne diyor
Fiziğin felan ilgi çekici değil sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılOnunla alakası olduğunu sanmıyorum adamın direk isteksizlik sorunu var istemiyo benim bildiğim erkekler ayda bir o işi yaomaz
Soran+1 yıl1.65 boyum 59 kiloyum 🤦
+1 yıl5 dk ne lan ön sevişme de mi yapmıyo öküz
04 Yorumla- +1 yıl
a rahatsızlığı varmış pardon. tedavi olsun böyle de olmaz yani
Soran+1 yılBildiğimiz kadariyla bı hastalığı yok ama bu kadar istemsiz ve ruhduz olmasının altında muhakak başka bı sebep var diye dusunuyorjm
- +1 yıl
psikolojik durum olabilir tedaviye başlanabilir ama ciddi oturun konuşun
+1 yılCinsellik olmadan yürümez
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🤦🤦
- +1 yıl
Ne
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence her şey değil. Onu evliler anlıyor zamanla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şey olmasa da çok şey demek.
00 Yorumla
+1 yılİzin iste ondan en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol degilsen ya esinin saglik sorunu var ya da aldatiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin %80 i bence.5 dakika içi abdest almaya değmez kesinlikle çözmeli sorununu
02 Yorumla- +1 yıl
Yüzde 80 mi 🤔orasını bilmeme ama onnemli evet
+1 yılbir sıkıntısı olablir mi adamın?
00 Yorumla
+1 yılher şey değil ama çok şey
00 Yorumla
+1 yılSıkıldim ben 1 ayda seksden😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin ilk döneminde öyle miydi
05 Yorumla
Soran+1 yılOzaman da erken sorunları vardi sanidim erken olduğunu gördükçe kendini daha bı soyutladi isteksizlesmdye de başladı
Cevap sahibi+1 yılErken mi bosalıyordu?
Keşke o zamanlar tedavi olsaydı. Seksin ne kadar zevkli olduğunu fark etseydi farklı olbilrdi her şey
Soran+1 yılİstemeye istemeye onu crzbetmek için neler yapmadım ogrenmedim ki ama kısa surunce yapılanın da anlamı kalmiyo sanırım
Cevap sahibi+1 yılO kadar emeğin karsılıgını alamayınca insanın hevesi kırılır tabi.
Ben svişirken kan ter içinde kalıp, karım mezar gibi yatsa bende bunalırdım haliyle.
İnsanın isteği hevesi kursağında kalır
Cevap sahibi+1 yılSen normalde istekli misin peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yoksa boştur evlilik Zor yürür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bayan değerini bilmeyen mal işte 🤦
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. her şey olmasada olmazsa olmazdır
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 YorumlaHer şey değil
00 YorumlaBoşan.
00 Yorumla
+1 yılYarı yarıya
01 Yorumla
+1 yılher şey gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun
+1 yılcinsellik şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğin %70 i
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlike
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılher şey olamaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama kadin istekli ama yapmıyorlarmis belliki mastürbasyon fkn yapiyor
+1 yılçok şey
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz