Selamm,
Belki bir davranış, bir temas, ses tonu veya aksesuar.. Neler olabilir?:)

Selamm,
Belki bir davranış, bir temas, ses tonu veya aksesuar.. Neler olabilir?:)

Eğer sağlıksız bir ruh hali varsa ve sorunlu bir tipse kesinlikle ona kötü davranmak gerek. Bu şekilde o tipleri kendine çekiyorsun. Asla iyilikten anlamıyorlar. Kötülük onların içindeki cevheri ortaya çıkartıp, meraklarını arttırıyor.
Kadınlar bence kaliteli bir giyim, duruş, rahatlık, kendini güzel ifade edebilme detaylarına yükseliyorlar.
Bir olay karşısında soğukkanlı ve kendinden emin olması, nazik ama sert duruşu olması, ceketini omuzumu atması, özgğvenli ama kibirli olmaması, dinlemesi işte kısaca filmlerdeki adamlar gibi olması. Gerçek hayatta böylesi denk gelmedi. 😂
Ses tonu da etkiler ya yükseltir yani
Başka bahara kaldı 😂
Niye en azından orada olması gereken muameleleri görüyorum.
Olmasını istemiyorum ki
Gerçekten maskülen davranması ve tavırları, çoğu kişi kekoluğu eril enerji sanıyor ama maalesef
Genel bir cevap olarak incelik ve erillik dengesi diyorum
Cevap
8Cevap
1.75, 1.80 boylarında esmer sakallı bir erkek gördüğümde niagara şelalesiden gelen şırılılı seslerin aynısını benden de duymak mümkün
Şırıltılı… ksjsj
Etkileyici bakışlar ve ses tonu birde böyle hafif ukala ama tatlı tavır kırmadan indirmeden Kibar bir şekilde..
kaslı olmaları olgun olmaları yaşça.. birde parası olmalarına yükselirler.
simdi cok fazla sey yok ama tek tek yazmaya usendim. en etkileyici olan guc ya, fiziksel guc yani. hosuma gidiyo
bi de sey aklima geldi onemli. bi seyleri tamir etmesi, bu da cok etkileyici geliyo. eril bi hamaratlik malsf
hepiniz yapamiyo bence ya ahshhahs
zaten bunlar da yine hoslandigim kisi icin gecerli. yoksa cogu erkek guclu fiziksel olarak da, hangi birinden etkilenelim dimi ahshahsh
no no genel bi etkilenme bende soz konusu degil, kisiye ozel. digerlerini bilemicem ahshha
oylee 😄
Paranın verdiği güce..
Paranın verdiği karizmaya..
Paranın verdiği özgüvene..
Paranın verdiği bakıma ve parfüme
Paranın verdiği kılık kıyafete..
Paranın verdiği spor salonu harcamalarına ve sahip olunan kaslara
Paranın verdiği sosal hayata
Paranın verdiği iş karizmasına ve makama..
Kadınlar, nazik, empatik ve düşünceli erkeklere ilgi gösterirler. İltifat etmek, küçük sürprizler yapmak veya duygusal destek sunmak gibi düşünceli davranışlar, bir kadının ilgisini fazlasıyla çekebilir...
Fiziksel olarak görünüş ya da ses tonu olabilir
Karakter olarak zeka, becerikli olması falan da etkileyebiliyor beni
Sevgilimin bakişlari ten rengi ses tonu saçları gülüşü tarzı ve parfüm kokusu beni cok etkilemişti hatta zekası bile ben zor bir insanim kolay kolay birine asik olmam bunu arkadaslarimda biliyor ama o kendisini bana asik ettirdi ve başardi
Soyut şeylere yükseliriz efenim
Erkeğin sahiplenici olması, cesur olması, eriil olması, nerden nasıl davranması gerektiğini sen söylemeden yapması yükseltir
Zeka, empati, sempati..
Bu 3'lü varsa diğer detayları da etkileyici gelir çok uç ve absürt farklılıklar yoksa..
Mesela 150kg ise de olmaz hani 😄
Ses beni çok etkiliyor ancak çabası daha çok etkiler yani benim için verilmiş bir çaba ne bileyim geleceğimiz için verilen bir çaba bunlar beni daha çok bağlar.
Esmer ten, yeşil göz ve parfüm.. Her erkek parfümü değil bir tane koku var bazen metroda çarpıyor burnuma kim kullanıyorsa çok seksi bir kokusu var.
Güzel dişler güzel gülüşe sahip olması, popo, ayak, çocuksu yön, ayakları üzerinde durma ve centilmenlik
Ses tonu beni etkiliyor ya. Ama her ses tonu değil. Bazı sesler tonları var "sen sabaha kadar konuş ben seni dinlerim" oluyorsun.. 😂
Kadınlar erkekler gibi düz mantık değiller. Duruş, bakış, zeka, kıyafet, ses tonu, boy, beyaz dişler, maddi durumu... Hepsinin farklı beklentileri var
İncelik beni çok etkiler kaslı güçlü olması onu arzulamamı sağlar
Kaslı olmasına ve suratının sakalına güzelliğine
Yani hepsi bir bütün ama genelde karşı tarafı genel anlamda beğeniyorsan tabiki de davranış
Hmm kadınları bilemem ama ben el ve kol damarlarına düşüyorum birazcık 💅🏻
Direksiyon süren erkek eli
Maskülen tavırların geneli 💁♀️
Bacakları, saçları, elleri
Ruhen naif fiziken güçlü
Cüzdan ve mal varlığı.
Duruş
Bakış
Diksiyon
Nezaket
Belki bir davranış...
Ses tonu