Aslında ilk ilişkide en önemli görev partnerine düşüyor, seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon aşamasına geçmemesi gerekiyor
Hayır. 2. ilişkide acıyor. Çünkü ilkinde yırtılma hissedilmiyor ama 2. ilişkide yırtılan kısma penis dokundukça hafif bir acı verir.. sonrasında acı falan kalmaz.
@Alpp035 Kanka ufuk açıcı şeyler yazarım da gerek yok dediğim gibi karı saçma sapan konuşuyor ikimize gay muamelemesi yapıyor bende madem öyle buluşalım nasıl erkekmişim gör diyorum daha ne diyeyim (tecrübe konuşuyor bizde yaşadık birşeyler işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben acı çekmedim eğer senin de Şansına küçücük bir şey çıkarsa büyük ihtimal sen de acı Çekmezsin kısmet sjjdjd
acır evet
Karşındaki erkeğe bağlı mal olur direk olaya girerse acır 🙂
Dikkatli narin olursa biraz daha hafifliyor ama acıyor evet
Aslında ilk ilişkide en önemli görev partnerine düşüyor, seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon aşamasına geçmemesi gerekiyor
Hayır. 2. ilişkide acıyor. Çünkü ilkinde yırtılma hissedilmiyor ama 2. ilişkide yırtılan kısma penis dokundukça hafif bir acı verir.. sonrasında acı falan kalmaz.
Erkekler cevap verir şimdi. Hepsi bilir kişi😂😂
Önce soft başlayıp sonra sert darbelerle bitiriyorum öyle başlar başlamaz sert yapmak hayvanlık olurdu ama tercih meselesi tabii
@Selçuk-__- Gayleri sormamış ama.
Gay diye bir cinsiyet yoktur ya erkeksindir ya kadınsındır lgbt bir terör örgütüdür.
Aynen katılıyorum :D
Sesli güldüm akşam akşam boşluğuma denk geldi skmsmavshakana
arkadaşlar. Anlaşamıyorsunuz. Burada kalsın bence
@Alpp035 sen nereden biliyorsun olmadığını?
@Selçuk-__- baban mı doğurdu seni bu kadar öfkelisin?
Nasıl nereden biliyorum gerçek hayatta gay tanıdıklarım olmuştu bu şekilde konuşmaz bir gay adamın gay olma ihtimali sıfırdan düşük
Gizli arkadaş ve selçuk... uzatmayın. Konu en son banlanarak bitecek
Ki sinirlendiğine göre adam, gay olmayan birine gay dersen sinirlenir bu kadar basit
@Alpp035 Yukarıdaki bir kamyon yaprak yemiştir ikimizde bu gerçeğin farkındayız. 😂😂
@Alpp035 sana da kıyamam ya aranızda anlaşın sevgili olun siz.
@Yusufox susmuyorlar baksana 😅
Gizli arkadaş sarhoş musun olm
@Selçuk-__- annen ne diyor bu haline?
Anne felan karıştırımayın beyler
Bu kopyala yapıştır metin mi
@Alpp035 Yok kanka ben yazdım istersen arat metni karı beni o kadar sinirlendirdi ki bilendim karıya awk.
Okurken yoruldum ben sen nasıl yazdın bunu
@Alpp035 Zaten ülkecek kitap okuma alışkanlığımız yok normaldir yorulman
Arada kitap okurum ama bunların böyle nasıl aklına gelip yazdığına şaşırdım o açıdan yani
@Alpp035 Kanka ufuk açıcı şeyler yazarım da gerek yok dediğim gibi karı saçma sapan konuşuyor ikimize gay muamelemesi yapıyor bende madem öyle buluşalım nasıl erkekmişim gör diyorum daha ne diyeyim (tecrübe konuşuyor bizde yaşadık birşeyler işte
İyi sulandirir seni isteklendirirse büyük zevk va hafif acı zevk baskın halde olur zaten o heyecanla acıyı bile duyamazsın öyle bir duygu olur
Bu tamamen sana bağlı
Ne kadar çok kendinizi kasarsaniz o kadar acı hissedersinjz
Rahat olursan bunun için mi korktum diye kendine gülersin
Ilk ilişkideki seksteki rahat hissetmen kendini kasamqmn etkendir
Acıyı sadece kıza verilecek zevkler örter yani sana bazı şeyleri mükemmel bir şekilde yapan sana zevk verir acı değil
Malafatın boyutuna göre değişir. Elemana sor bakalım kaç cm miş
Senin istediğine bağlı çok istekliysen ve karşındaki de seni zevkten uçuruyorsa canının yanması da zevk verir
Acıyor zevk alamıyorsun acıdan
Libidon yuksekse istekliysen acitmaz zevk verir
Kendini çok kasarsan acır tabi
Ön sevisme uzun tutulursa acı duymazsın
fazla acımazz zevk daha fazla
Siz söyleyeceksiniz. Sence?
Bilmediğim şeyi nasıl söylicem
Yani kadınlar
evet
Partnere bağlı
Az acır
Acır ama büyüklüğe görede değişir