Vajinal ilişki için soruyorum bakireyim ve ilk cinsel ilişkide acı hisseder miyim yoksa bunlar uydurma mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Bazısı rahat olur zevkle birlikte az acı olsa bile umursamaz keyif alır, bazısı hiç acı duymaz aleti silince peçeteye bulaşan açık kırmızı kandan anlar, kimisi almakta zorlanır bir gitisle sonlanır, kimiside kilitler hiç giriş yapamaz bu senin rahatlığına bağlı burada rahat olacaksın bir sen değilsin bunu yapan kasmadan rahat olur orayıda iyice sulandirırsan hiç sorun olmadan o kapıyı artırır keyifle alırsın. Kızlarda acır diye abartı oluyor abartıya kulak asma rahat olursan sende esinde rahat eder. Başarılar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı değilde sancı hissetmiştim ben karnıma doğru vuran aşırı sancı olmuştu ve bir süre devam etmişti, ilk başta kıvrandım resmen o sancıdan ama sonra geçti çok tatlı bir haz yayılmaya başladı, sancı olmasının sebebi bence penisi küt diye birden kendini bastırıp tamamen sokmasından ve hemen çıkartmayıp 3-5 dakika öylece içerde bekletmesinden kaynaklandığını düşünüyorum, ama o ilk girmesi sımsıcaklığını sertliğini hissetmek çok tatlı bir hazdı o an
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Azıcık bı acı olur ama bu partnerine bağlı biraz da 😊
00 Yorumla
+1 yılYok acı değil zevk var. rahat ol güzel olacak. ama nikahtan sonra yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Maşallah sitedeki bütün erkeler yorum yazmış sanki yaşamışlar gibi o acıyı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bir miktar acı ve ağrı oluyor eğer damar geçiyorsa biraz da kanama olabilir rahat olmaya çalış kafanı bu tarz şeylere takma zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcı ne demek aman aman yandım diye bağırıyorsun çok fena sen acıdan kıvranırken tabi erkekte ahh ohh az kaldı dayan ohh der
019 Yorumla- +1 yıl
🙄 niye korkutuyosun kizi bosuna
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 😀 ya olursa
- +1 yıl
Abartmissin
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız kimse sevişmesin istiyorum 😀
- +1 yıl
Niye zorun ne ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 🤣🤣 kıskanıyorum elimden gelse şehir şebekesine şap atarım
- +1 yıl
E sen de sevis 😆
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 🤣🤣 kestirdim ben kullanmıyorum
- +1 yıl
Iy🙄😒
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız inandınmı birde 🤣🤣 şu yukarıda yazdığıma inanmadın bunamı inandın ona kıyılır mı
- +1 yıl
He inandim yasım 3 cunku
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 😛😛😛 zaten işimi bozdun
- +1 yıl
İyi oldu korkutma kadinlari 🤫
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 😀 belki ben korkulacak biriyim
- +1 yıl
Niye korkulsun senden ayy😏
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız vahşiyim 🤣🤣 ya benim gibi biri ile yapmaya kalkarlar ise yazık değil mi
- +1 yıl
Neyse kiza daha fazla bildirim gitmesin 😆
- +1 yıl
Ayrica vahsi olunur ama ilk iliskide de olunmazz
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız 😀 belki ben hayal düşmanıyım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAz da olsa acı hissedersin, doğru hazırlanırsan pek rahatsız etmez
00 Yorumla
+1 yılSüper bir hızla zevke dönüşen acı nın önemi var mı sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abartılacak bir durum yok
00 YorumlaErkeğine göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Acı oluyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılyok ikinize bagli durum
00 Yorumla
+1 yılAdama bağlı acemi ise acı çektirir
00 YorumlaEvleniyor musun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında