vermek kavramı nedir? belli ki argo ağzından düşmeyen vajinasalak bir erkeksin. Biz sevdik ve ikimizin rızasıyla aşkla yaptık. Fakat geçmiş takıntısı vardı ve bitti. Para karşılığı yapan kişilerle bu şekilde konuşun. Sevdiği kişiyle yapanla değil.
Ne kadar doğanın kanunu normal bir olay olsa da türkiye de namus kavramı kişinin karakteri değil de bakirliği veya bakireliği olduğu için böyle özel bir sebepten annemin tepkisini de bilmediğim için sorun yaşamaktan çekiniyorum
Ne kadar doğanın kanunu normal bir olay olsa da türkiye de namus kavramı kişinin karakteri değil de bakirliği veya bakireliği olduğu için böyle özel bir sebepten annemin tepkisini de bilmediğim için sorun yaşamaktan çekiniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
hayır kimseye söylenmez
Ee yalan söylemek istemiyorsun doğruda söylemek istemiyorsun
Cidden ne yapılabilir z🤣🤣 birde bunu gelip soruyorsun sonra dalga geçmeyin demişsin
söylenmez söyleyen kaç kız tanıdıysam pişman oldu kafanı utuler
bu sitede 5 6 yıl önce bir kız vardı söyledigi için en son aglıyordu
anneninde böyle soru sorması saçma
yaşamadık de ben seni alırım üzülme sen 😍😘🍑🙈
Helal olsun sana terbiye veren anneye bravo👏
@Hayatiste666amk Dalga geçmeyin ya ben ciddi orak söylemiştim
Söyleme ne gerek var. Ama aranızda cinsellik dişinda sevişme olmasına da tepki verebilir belki hiç söyleme
Yüzeysel bir şeyler yaşadık, ilişkiye girmedik dersin. Madem şüpheleniyor hiç bir şey olmadı deme inanmaz ))
Annen patlak diyecej sonra sana namussuz damgası ye babanda gitsin vursun namusunu bekçi gibi
O kişinin özelidir anne dahil kimseye söylenmez
Söylersen sana kızacak durumuna göre söyle
Ne diyecenki annene
Aranızdaki bağa bağlı
söylemesen daha iyi
Yüzeysel oldu de geçiştir kapansın çenesi
He söyle de gör naneyi
Söyle zaten illa ki öğrenir
Annenle aran nasıl genelde
İyi genelde ama bakireliğe biraz temiz kız kafasıyla bakıyor
Bazı fikirler var aslında onlarla ilerleyebilirsin
Gizlisin
Taam beni goster ben seni alayim
bi git amca
Sizin gibi zihniyetlerin yok olması dileğiyle
vermek kavramı nedir? belli ki argo ağzından düşmeyen vajinasalak bir erkeksin. Biz sevdik ve ikimizin rızasıyla aşkla yaptık. Fakat geçmiş takıntısı vardı ve bitti. Para karşılığı yapan kişilerle bu şekilde konuşun. Sevdiği kişiyle yapanla değil.
Kendini böyle avundurma bence sen bir hiçsin artık
Ne derece yaşadığın önemli
o senin özelin yani sölemek zorunda degılsın
Korunduysan söyleme.
Hamile değilim çok şükür
Tamam o zaman söyleme gerek yok
Neden istemiyorsun
Bakiremisin
Neden söylemiyorsun
İlk miydi peki
Soyle
Annen anlamıştır
Vermisinn
Söylemr bence
Ne yaşadınız ki
Söylenmez jdjdjjd
söylenmezzz
Ne yaşadın ki
Ben söylemiştim