Cinsel Yaşam Sevişirken öpmeyen bir erkek sevmiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Neden öpmemiştr? Kadın güzel seksi ve ağzı kokmuyor merak etmeyin 🤩 Sevişirken öpmeyen bir erkek sevmiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ZIPPİRİK Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bilmeyiz kime göre kokmuyor opmememk itici yani bence kötü cunki bı sıkıntı var demek geçici birisymissin gibi davranmis 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sıkıntı çok pislk olması 😢 yok kesin kokmuyor 😂 belki o kokuyodr Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Yaa ondanmi yani kendi kötü diye himm olabilir kendine guveniyosan Yorumla Soran 1 yıl Tabi ki güveniyorum Yorumla ZIPPİRİK 1 yıl Himm saglamsinnyanii Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bazen bende unutuyorum ya hemen işe koyulmak istiyorum 😂 ama bazı günler de uzun uzun öpüsmek istiyorum güne göre 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Cddi misn😱😂 Yorumla Soran 1 yıl Aylarca peşinden koşan erkek seni öpmedi diye kırılmaz mısın peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ozaman durum farklı tabi biz 4 senedir birlikteyiz Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Senden veya senin ağzını koktuğundan çekildiğinden değil kesinlikle kendine problem vardır kendi ağzı kokuyor vesaire de olabilir 1 0 Yorumla
Elonmuska Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O zaman onun ağzı kokuyodur 😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Harikasın yaa😂 Yorumla Elonmuska 1 yıl Başka ne olacakki 😂😂😂 Yorumla
FrankkCastle Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl sevmıyordur sadece seks ıcın yapıyordur hoslanmıyordur da 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler hoşlanmadan yapar mı Yorumla
Rojinn35 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Dudaklarını beğenmemiştir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İşte dudaklar her erkeğin hayran olduğu dudaklar, ince olsa çirkin diş faln olsa anlıcam🤣 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Odağı sadece rahatlamaktır. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi ya Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpmeden seks olmaz zevkine olmaz 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Ağzı kokuyordur 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Harikasın ya valla kendisinin kokuyodr doğru Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl ya da diğer sebep bazı erkekler her kızla öpüşmez Yorumla Soran 1 yıl Yok artık, güzel, seksi güzel dudaklı bi hatunu öpmeye n maldır bence🤩 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Alakası yok, bazı insanlar duygusal olarak hoşlanmadıklarını dudaktan öpmek istemezler. Burada kendini mi anlatıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten o kadar yakışıklı erkek gördüm hepsi deliriyordu öpüşmek için ve hiçbirmiz birbirimize aşık değildkİlk defa gördüm böyle adam Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Egon yaralanmış ama olabilir öyle şeyler yani, takmana gerek yok Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Niye bir başksından bahseder gibi anlattın 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu edebi bir anlatım çünkü😎 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee 🤣 öpmedi diye sevinmiş gibisin de Yorumla
cerenistebtw Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kıyamamıştır abla 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Dalga geçme ablam😂 Yorumla
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl O erkek değildir :d 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Biseksüel mi acaba😃 Yorumla egeunalann 1 yıl Aahnajqalm erkek olamadığı kesin ama 😁 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fb görüyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl FB adayı zaten benim için deAma yine öpüşülr ya Yorumla Herosell 1 yıl Ben fb mi öperim ztn o niye opmedin Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Oomeden olur mu ua 0 0 Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Neden öpmedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bilmeyiz kime göre kokmuyor opmememk itici yani bence kötü cunki bı sıkıntı var demek geçici birisymissin gibi davranmis
Sıkıntı çok pislk olması 😢 yok kesin kokmuyor 😂 belki o kokuyodr
Yaa ondanmi yani kendi kötü diye himm olabilir kendine guveniyosan
Tabi ki güveniyorum
Himm saglamsinnyanii
Bazen bende unutuyorum ya hemen işe koyulmak istiyorum 😂 ama bazı günler de uzun uzun öpüsmek istiyorum güne göre
Cddi misn😱😂
Aylarca peşinden koşan erkek seni öpmedi diye kırılmaz mısın peki
Yani ozaman durum farklı tabi biz 4 senedir birlikteyiz
Senden veya senin ağzını koktuğundan çekildiğinden değil kesinlikle kendine problem vardır kendi ağzı kokuyor vesaire de olabilir
O zaman onun ağzı kokuyodur 😂😂
Harikasın yaa😂
Başka ne olacakki 😂😂😂
sevmıyordur sadece seks ıcın yapıyordur hoslanmıyordur da
Erkekler hoşlanmadan yapar mı
Dudaklarını beğenmemiştir
İşte dudaklar her erkeğin hayran olduğu dudaklar, ince olsa çirkin diş faln olsa anlıcam🤣
Odağı sadece rahatlamaktır.
Gerçekten mi ya
Öpmeden seks olmaz zevkine olmaz
Ağzı kokuyordur
Harikasın ya valla kendisinin kokuyodr doğru
ya da diğer sebep bazı erkekler her kızla öpüşmez
Yok artık, güzel, seksi güzel dudaklı bi hatunu öpmeye n maldır bence🤩
Alakası yok, bazı insanlar duygusal olarak hoşlanmadıklarını dudaktan öpmek istemezler. Burada kendini mi anlatıyorsun
Gerçekten o kadar yakışıklı erkek gördüm hepsi deliriyordu öpüşmek için ve hiçbirmiz birbirimize aşık değildk
İlk defa gördüm böyle adam
Egon yaralanmış ama olabilir öyle şeyler yani, takmana gerek yok
Niye bir başksından bahseder gibi anlattın 😀
Bu edebi bir anlatım çünkü😎
Hee 🤣 öpmedi diye sevinmiş gibisin de
Enteresan
Maldır
Kıyamamıştır abla
Dalga geçme ablam😂
O erkek değildir :d
Biseksüel mi acaba😃
Aahnajqalm erkek olamadığı kesin ama 😁