seven erkek mutlaka tam sarılmasa da temas halinde olur mesela ben kadınımın beline yapışırım ya da göğüslerine. mutlak temasta olurum. arkamı dönsem bile elimi atrım vücuduna temasta olurum. temassız olmaz
partnerini olduğu gibi kabul etmek bazen en doğru yol oluyor, o da seni anlar ve kabul ederse karşılıklı bazı şeylerden ödün verip birbirinizi mutlu edersiniz
Bu; onu sevmediğim anlamına gelmiyor, “ birine sarılarak uyuyamadığım “ anlamına geliyor..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama sarilarak uyumak iyilestirir insani boyle ne biliyim sarilmadan uyudugun gunlere pisman bile olursun hatta.. ben esime sarilarak uyuyunca huzur doluyorum. benim icin onemli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
seven erkek mutlaka tam sarılmasa da temas halinde olur
mesela ben kadınımın beline yapışırım ya da göğüslerine. mutlak temasta olurum. arkamı dönsem bile elimi atrım vücuduna temasta olurum. temassız olmaz
Sevginin tek işareti sarılmak değil kimi insan teması pek sevmez bu seni sevmediği anlamına gelmez belli ki sen temas sevenlerdensin
ya evet esim bana sarilsin beni opsun beni sevsin ben bunlari istiyorum sadece parasi falan umrumda degil
partnerini olduğu gibi kabul etmek bazen en doğru yol oluyor, o da seni anlar ve kabul ederse karşılıklı bazı şeylerden ödün verip birbirinizi mutlu edersiniz
Ben, birine sarılarak asla uyuyamam.
Bu; onu sevmediğim anlamına gelmiyor, “ birine sarılarak uyuyamadığım “ anlamına geliyor..
ama sarilarak uyumak iyilestirir insani boyle ne biliyim sarilmadan uyudugun gunlere pisman bile olursun hatta.. ben esime sarilarak uyuyunca huzur doluyorum. benim icin onemli.
Ben ne kadar da yorgun uyusam, birine sarıldığım zaman uyuyamıyorum, illa yastığa sarılmam gerekiyor uyumam için ://
böyle olmasını bizde istemezdik ama üzgünüz
Ne alaka bende sarılırım ama uykuya dalmak için rahat olmam lazım mesela
Haha kafinlarin ennbuyuk derdi bundimi
Sarılmadı diye sevmiyor diyemeyiz
Neden sevmesin
ne blm soguk davranmak gibi oluyo bna arkasini donupte uyumak
Seviştikten sonra mı her zaman mı
her zaman
Bak bu saygısızlık
sanırım sevmiyordur
Olabilir
Ne alakası var ya