Ne kadar güzel sözler ve davranışlar ile gönlünü hoş tutmaya çalışsam da eşim bir türlü istediğim sıklıkta sevişmeye yanaşmıyor. Bazen 10 günde bir bazen 20 günde bir işte anca o da beni kırmamak için falan yapıyoruz. Ama bu durum beni çok rahatsız ediyor nasıl aşabilirim? Ya uykum var diyor ya da canım istemiyor diyor.. Bense her gün olmasa bile en azından iki günde bir üç günde bir olsun istiyorum ve canım çekiyor? Herşeyi denedim konuştum falan ama bir müddet sonra yine aynısı oluyor, ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar sürelik evlisiniz. guncel hayatınız nasıl yatak odası dışında. atiyorum gündüz ilgili mi hoş. vakit gecirirmisiniz. is yerinde veya ayrı kaldığınız dönemlerde özlem duyarmi size. bunları gözden geçirin. eğer sorum. sadece yatak odasına girdiğinizde ise bir problem vardır.
02 Yorumla
Soran1 yılher şey normal ve olması gerektiği gibi sadece bu konuda sıkıntımız var gerçi ona göre bu sıkıntı değil sen abartıyorsun diyor..
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Eşine sadece o konularda mı yaklaşıyorsun acaba bunu düşünüyor olabilir sadece yatakta beni seviyor hep onu istiyor gibi hissedebilir ne kadarlik evlisin
04 Yorumla
Soran1 yılGerçekten ona karşı ilgiliyim böyle düşünmesini gerektirecek bir durum yok.
Soran1 yılKendimi övme gibi olacak ama oldukça iyiyim emin olabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden istemiyor eşinin isteklerine kulak asmadığın için olabilir mi
118 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeninle ilişkide zevk alsa seni sürekli arzular
Soran1 yılZevk almasında sıkıntı yok gerçekten bundan eminim
Cevap sahibi1 yılKadınlar çok iyi numara yapar seni üzmemek için zevk alsa sürekli ister bunu onunla konuş dürüst olmasını iste
Soran1 yılÜşeniyor uykuya tercih ediyor
Cevap sahibi1 yılBen çok üşengecim ama bu zevki uykuya tercih etmem kimse tercih etmez bundan eminim
Soran1 yılEvli misin peki?
Cevap sahibi1 yılEvet evliyim
Soran1 yılBir kadın sekse neden soğuk olur peki sence?
Cevap sahibi1 yılEşinin ilgisizliği olabilir öz bakım eksikliği olabilir bencilliği olabilir (sadece kendi zevkini düşünme) konu sadece seks iken kadına yaklaşması olabilir
Cevap sahibi1 yılVeya günlük hayatta tüm ev işlerini ona yıpmanız olabilir
Soran1 yılOna göre bu durum normal, sen 18-19 yaşındakiler gibi her gün istiyorsun diyor
Cevap sahibi1 yılBence bu bahnelere sığınıyor sadece seven isteyen kadın eşini hep ister sana karşı açık değil senin aldığın zevki o da alsa seni her an arzular
Soran1 yılYaparken çok uzun tutuyorsun diyor, her gün istiyorsun diyor bi türlü doymuyorsun diyor...
Cevap sahibi1 yılBende bunlar bahane diyorum
Soran1 yılNe yapabilirim sence, hiç düzelmeyecek gibi duruyor.. mastürbasyon yapmak da bi yere kadar tatmin ediyor..
Cevap sahibi1 yılBunun için terapi uzmanları var gidin eşinizle ya da bu sizin için önemliyse eşinizle yolları ayırın
Soran1 yılTerapisti önerdim fakat gerek yok diyor abartıyorsun diyor
Soran1 yılBenim için tabi ki önemli hem de çok önemli, en az iki günde bir istiyorum ben..
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Aldatma potansiyeli yüksek diye yorumladım.
02 Yorumla
Soran1 yılKimin?
1 yılKişisel bakımını es geçme
02 Yorumla
Soran1 yılBuna çok önem veriyorum, sıkıntı bu değil.
- 1 yıl
Peki fantezi vs?
Beraber bi terapiste gidin bence
05 Yorumla
Soran1 yılTeklif ettim gerek yok sen abartıyorsun diyor.
Soran1 yılHaklı olduğumu biliyorum ama elden bişey gelmiyor maalesef
- 1 yıl
Kral diğer arkadaşların yorumları da önemli aynı şeyleri ben yazmym tekrar. Özetle sorun sadece yatak odasında mı, gün içinde nasılsınız, evde işte birbirinize ilginiz nasıl, sadece kendini mi düşünüyorsun, sadece cinsellik için mi vakit ayırıyorsun vsvs genel manada bi gözden geçir evliliğinizi
Soran1 yılSadece bu konuda sıkıntı var
Gizli Üye(36-45)1 yılSıkıntı var belli. isin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurcu ne eşinin
19 Yorumla
Soran1 yılOğlak, ama bunun burçlarla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..
Cevap sahibi1 yılYani sen ona nasıl davranıyorsun o önemli
Soran1 yılGayet ilgili ve sevgi saygı doluyumdur, ama artık bu durum çok canımı sıkıyor.
Cevap sahibi1 yılSenin burcun ne
Soran1 yılBalık
Cevap sahibi1 yılBalık kötü bence cinsellikte
Soran1 yılAhah şaka mısın ben kendimi bilmiyor muyum..
Cevap sahibi1 yılSen kendini övüyorsun bence balık kötü
Soran1 yılKendimi nasıl ispat etsem acaba
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım