2. buluşmada öpüşmek için manipüle etti sonra sen başlattın dedi uzun uzun öptü 20 dk kadar kalçamı avuçladı eteğin altından baldırlarımı okşadı sonra bi dahakine göğüsler serbest mi dedi eve çağırdı evde olsak üstünde bi şey bırakmazdım dedi gitmedim tabi ama bakire olduğumu bildiği halde neden bunları yapıyo?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen tahrik edip istemeni sağlıyor zaten 1. Aşama olmuş şimdi 2. Aşama için bekliyor tabi sen buna izin verirsen
Zaten amacı o ama ne bu ısrar anlamadım bide 2 yıldır kimseyle bişi yaşamadım uzun zamandır böyle hissetmedim dedi
Demek ki hiç bu kadar yükselten olmamış gibi duruyor
Onun niyeti ciddi değil senle yatmak o yüzden iyi düşün ikincide işi bitirir
Anormalse neden onunlasın?
Daha ilk bulusmada öpüşmek istedi hayır dedim 2. de olan oldu
Sende izin vermişsin. Ayrılman gerekirdi.
zhınlıktan neden olucak
Neden izin verdin ki madem
ne olmus bakireysen senide pompalicaklar sonucta
Yoo daha pompalayan olmadı
her seyin ilki var iste
Bakire olsan ne olucak basitsin
şimdi yaşamicaz da ne zaman yaşicaz bunları 40 yaşında mı? Ki ben bakireyim daha benim yaptığım şeyler çok normal
O halde bakireyim deme ben sana yaşama demiyorum ki bakire demek eline erkek eli dememiş demek her yerine değmiş sadece delik sağlam demek değil kızım yoksa yaşa bana ne sanki ben mi alacağım seni
Yani fanus içinde büyümediğim için o kadarı da olmuyo ama şu an benim durumum bile anormal bu devire göre bakire olmak 20 yaşında
Ya tabii ki de herkes herkes bakire olacak diye düşünüyor musun kimi 16 yaşında başlıyor kimi türkçesinde elini sürtmüyor
Bu çevre ile ilgili benim çevrem mesela en fazla el ele tutuşur en fazla öpüşme olmadan evlenir ama kimi kimisi her şeyi Yaşar sonra kızı terk eder kız bakire değil diye ağlar kimisi sevişerek yaşarlar sonra evlenirler herkesin hayata bakışı farklı
Bence tamamen saçmalık sonra da o kızları gidip bakire olmayan kızlarla aldatıyolar
İşte dediğim gibi herkesin hayata bakışı farklıdır ben benim düşüncemde olacak diye bir şey yok ben bakire olmayan bir kıza o***** gözüyle bakarım yanlış anlama başkası da bana yobaz diyebilir ben onu hiç yanlış anlama çünkü bakire değil kız diyemez ki ben bir kişiyle yaptım belki parayla yaptı belki üstünden muayene geçti anlatabiliyor muyum erkekler onun için bakire olmayan kızlara güvenmiyor
Bu devirde bakire olana da olmayana da güvenmiyolar ki kendileri bakir mi onu sorgulamak lazım ilk önce
Öyle deme öyle deme sonuçta bakire bir kız bakire olmayanla kıyaslamaz insanlar anlatabiliyor muyum çünkü sen erkeğe bir bakireyim de bir de bakire değilim de konu çok farklı aslında şöyle söyleyeyim sana bir taşla altını düşün taşın hiçbir değeri yok ama altın daha öyle düşün en azından sevildin mi prenses gibi sevilirsin
Şimdi şöyle bakire olduk da noldu baksana öyle bi davranıyo ki sanki her gün seks yapıyomuşum gibi onun yüzünden bi kendimi sorguladım hani bu ne acele türlü türlü şeyler söyleyip beni etkileyip eve çağırıyo bide ee ne anlamı kaldı bakireliğin bu durumda bakire bi kıza böyle davranılıyosa
Kızım bakire demek onu yapmayacaksın işte o sana elini mi uzatıyor eline vuracaksın o seni öpmeye mi çalışıyor vuracaksın ya ama sen bir şey yapmıyorsun o erkek düşünür ki ben bunu şimdi ben buna kayarım yol veririm giderim diyor aklını başına yoksa sen trol müsün anlamadım ya
Sence neden böyle yapıyo peki çünkü gerçekten çok çalışıyo beni elde etmek için daha tanımıuo bile doğru düzgün 2 hafta oldu tanışalı arkadaş kalalım diyorum dönüp dolaşıp konuyu eve getiriyo
Ya niye çalışmasın o cinsellik istiyor canı da babası varsa babasına gidecek o sen ne zannediyorsun gençsiniz normal sadece seni kullanacak bakire bakilerini ancak sana yol verecek olan sana olacak sonra seninle hiç kimse erkekler ciddi düşünmeyecek al aklını başına engelli onu geç seni cinsel obje görmeyen birine bak
Dakika bir gol bir amacınız cinsellik olmuş senin de onun da o görmüş seni enayi sen de istiyorsun karşılık veriyorsun sana cinsellikle değil sevgiyle yaklaşan seni öpmeye kıyamayan birine bul tabi bulamazsın da çünkü sen de o yolu yolcusun gibi
Zaten amacı o ama ne bu ısrar anlamadım bide 2 yıldır kimseyle bişi yaşamadım uzun zamandır böyle hissetmedim dedi
Onun amacı sadece cinsellik senin yapman gereken ondan ayrılman engellemen eğer düzgün bir evlilik yapmak istiyorsan bence tabii hayat senin hayatın istersen 100 kişiyle seviş sonra git evlen de sen bilirsin
Niye yapmasın izin veriyorsun
Saplar geçer sende yıllar sonra ühühü cahildim bekaretim yok nişanlım bilmiyor ne yapicam yardım edin diyebilirsin örnekler var
Bakire olman neyi değiştiriyor?
Bana göre normal. Çünkü farketmiyor. Ama ben bakireliğine dokunmadan ikerdim.
Verme pisman olursun
Şimdi okudumda sen bitmissin zaten mk
Ne diyon
Sus diyorum
Susucak olan sensin
Kes sesini
ilki olmak için
Noluyo ilk olunca
daha zöel hisediyor kendini
çaksaydın bir tane
Sürekli benim de istediğimi söylüyo resmen tatlı dille her şeyi yaptırmaya çalışıyo bana
Hevesli olduğunu dusunuyor izin vermeden dolayı
Resmen tatlı dille her şeyi yaptırmaya çalışıyo bana
Frenleyeceksin
Bakiresin ama sende istiyosun belli
Kullanıp atacak
Azmış işte sürtünerek orgazm olmuştur
Amacı o zaten
Bozmak istiyordur
Emzir bir dahakine