Sanırım seni okunu hakkında konuşup azdırıp tahrik ederek seninle olmak istiyor bununla seni isteyebilecegini düşünüp sürekli doğru zamanını yakalarim diye deniyor
Erkelerin çoğu böyledir karşı tarafta sürekli şansını dener takı sert tepki görene kadar ozamanda ciddi değilse muhtemelen de değildir ayrılır bırakır gider çünkü zamanımı bununla harcicagima başka bir kızda deniyom şansımı bu vermiyor diye düşünür gerçek bu
Acsin Adana kebap yemek istiyorsun ama her zaman alamiyorsun. Acliga dayanamiyorsan bazen kuru fasulye bazen nohut yiyecen amac acligini gidermek. Demwk ki o arkadas da cinsel ac
Cinsellik istemek kotu davranmak degildir. Ama baskalari ile cinsellik yasiyor ise karisik bir durum ama onemli olan senin ne istedigin. Sen ne istiyorsun?
Eger kiymetlisi olmak istiyorsan yaninda kal ve kiymetlisi olmaya calis. Ama sen kiymetlisi olmak istemiyorsan aenin icin ozel biri degilse uzaklas. Ki yaninda mutsuz ezik oldugun kimsenin yaninda kalma. Kiymetlisi olmaya da ugrasma bence. Senin degerini bilenleri yaninda tut
Şu an konusmuyorum ama tavirlari falan sanki ben ona takintiliyimda birakmiyorum gibi halbuki beni gorunce laf atan kendisi o laf atmasa ben muhatap olmuuyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nasıl deniyor. Denerken, konuyu oraya getiriyor demişsin, yorumlarda, ne diyor mesela sana? Ne dediğini bilmeden, bişey diyemeyiz ki
Sende birlikte olmak istiyorum sende vermeyince bir sonrasında bir daha derken verene kadar seni sinar
Deniyor derken nasıl deniyor
O konuya getiriyo
O konuya getiriyoda yatmak için teklifmi yapiyor
Öyle gibi surekli beni siniyo
Sanırım seni okunu hakkında konuşup azdırıp tahrik ederek seninle olmak istiyor bununla seni isteyebilecegini düşünüp sürekli doğru zamanını yakalarim diye deniyor
Kotu hissediyorum
Sen ondan başka erkekle cikmadinmi daha once
Benim sevgililm oyle yapmazdi hic
Erkelerin çoğu böyledir karşı tarafta sürekli şansını dener takı sert tepki görene kadar ozamanda ciddi değilse muhtemelen de değildir ayrılır bırakır gider çünkü zamanımı bununla harcicagima başka bir kızda deniyom şansımı bu vermiyor diye düşünür gerçek bu
İşte bu ciddi erkek ve cinsellik için çıkarcı erkek farkı canim senin sevgilin eskisi muhtemelen ciddiydi sana değer veriyodu
Evet ilk basta o deger veriyodu
Bence bu çocuktan uzak dur ya da sertçe azarla zaten ikna edemiyceni anlayıp gider
Aslinda baska bisey var
Ne gibi
Nas8l anlatsam
Himm
demek ki sen daha çok hoşuna gidiyorsun
Ama neden guzel davranmiyo
seks objesi olarak görüyor sana aşık değil
Diger kizlarida oylemi
büyük ihtimalle
Denemek ne demek anlamadim soruyu
Surekli konuyu oraya cekiyo agiz ariyo
Demek ki senle de yapmak istiyor ask adami degil seks adami. Delik olsun da kim olursa olsun diyor
Hmm sacma insân seçici olur
Acsin Adana kebap yemek istiyorsun ama her zaman alamiyorsun. Acliga dayanamiyorsan bazen kuru fasulye bazen nohut yiyecen amac acligini gidermek. Demwk ki o arkadas da cinsel ac
Ne alaka kac tane kiz var etrafinda
Tamam iste sen onun belki de adana kebabisin
O zamn en iyi bana davranmasi gerekmiyomu
Cinsellik istemek kotu davranmak degildir. Ama baskalari ile cinsellik yasiyor ise karisik bir durum ama onemli olan senin ne istedigin. Sen ne istiyorsun?
Yok bana kaba davraniyo digerlerine ezdiriyo
Gorusme onunla rahatsizsan niye gorusuyorsun
Neden boyle yaptigini anlamak için
Bence gereksiz bir duruma kalkmissin
Haklisin ama niye oyle yaptiki onlar kiymetli ben degilmiyim
Eger kiymetlisi olmak istiyorsan yaninda kal ve kiymetlisi olmaya calis. Ama sen kiymetlisi olmak istemiyorsan aenin icin ozel biri degilse uzaklas. Ki yaninda mutsuz ezik oldugun kimsenin yaninda kalma. Kiymetlisi olmaya da ugrasma bence. Senin degerini bilenleri yaninda tut
Beni kovdu
canım gibi hala pesinde dolandim
Bence def et yanindan uzaklas. Hic gerek yok boyle tiplere
Şu an konusmuyorum ama tavirlari falan sanki ben ona takintiliyimda birakmiyorum gibi halbuki beni gorunce laf atan kendisi o laf atmasa ben muhatap olmuuyorum zaten
O zaman laf atinca da muhatap olma bence
Artik olmuyorum gecen goz kirpti dondum gittim
Simdi suc bendemi bundami
Madem istiyosun neden kovdun kovuyosun neden laf atiyorsun dimi ama
Suclu arama uzak dur sadece
Niye yapiyo ya
Onu anlamiyorum
ondan uzak dur. sadece seks istediğindendir.
Seni FB olarak kullanıyor denemiyor kobaycığım
nnisl deniyor
güven için
Ne guveni
Tasvip etmiyoruz ama öyle
Ne guveni anlamadim boe guvenmi kazanilir
Başkası var mı
Sen ne konusuyosun ya ben ne anlatiyom sen ne anlatiyon
Okudum evet haklısın saçmalamışom
Aslında etkilediği için demeliyim
Benimi etkiliyo boyle sacma mide bulantisi
Belki