Cinsel Yaşam Eşinizin+18 video izlemesi normal mi? Rahatsız eder mi sizi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Eşinizin+18 video izlemesi normal mi? Rahatsız eder mi sizi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eşinin hakkını vermeden film müptelası olan düdükler var… 8 1 Yorumla sahinsinan 1 yıl Cok kotu bir durum bu Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Beraber içerik olsun diye izlemek istersek izleriz belki ama gizli saklı izlemesi hem rahatsiz eder hem düşündürür 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben varken izlemesi rahatsız eder. Çok sert tepki gösteririm 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen evde yokken Yorumla zarifbiradam 1 yıl onunda çözümü var. Yorumla Soran 1 yıl Neymis Yorumla zarifbiradam 1 yıl Var işte bi çözümü yazamam buraya Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında normal değil ama bekarken yıllarca izlemiş yani o alışkanlığı bırakmak zor. 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal değil tabi eğer bir şeyler ihtiyacı hissediyorsa bunu eşiyle yapabilir 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yooo neden etsin, eksiklik duymuş, ne işlediğine bakar gidermeye çalışırım 0 0 Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Eşin neden önsevisme uzun tutmuyor 30. dk oral yapmasi lazim yapiyor mu 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl İzleme desek izlemeyecekmi kimse kimseye engel olamaz 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Evli değilse tamam da evli insanın eşi varken izlemesi saçma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu bir bağımlılık, ben çok normal olarak göremiyorum 3 7 Yorumla pars2828 1 yıl Mecburıyet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli birinin mecburiyeti olamaz Yorumla pars2828 1 yıl Olur eşi isteksizse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadar özel bilemem Yorumla pars2828 1 yıl Evet herkesın derdi farklı yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor bir durum. Umarım çözersiniz Yorumla pars2828 1 yıl Çözülmez artık saldım soğudumda Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek tatmin edemediğini düşünür demek ki tatmin edemiyor eşin 0 18 Yorumla Soran 1 yıl O evde yokken ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonuç olarak seni doyursa istemezsin izlemek dürüst ol Yorumla Soran 1 yıl Doyuruyor ama dün dünde kalıyor akşama kadar bekleyemem ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte bak anlamadığın şu öyle bir doyurmalı ki akşama kadar isteğin olsa bile onun kucağına atmak için sabırsızlanmalısın Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum. Biz ikimizde deneyimsiziz ve yeni evlendik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte senin fikirlerle tecrübelenmeye ihtiyacın var yoksa p*rno olayına alışıp gerçeği ve kocan çok zevk vermemeye başlayacak Yorumla Soran 1 yıl Hoşuma giden şeyleri söylemeye utaniyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli zaten hoşuna giden şeylerin çok yapılmadığı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela nasıl şeyler hoşuna gidiyor istersen buradan anlatma akbaba gibi üşüşürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya da istiyorsan burdan söyle nasıl rahat edeceksen ama kendi zevk aldığın şeyleri söylemelisin yoksa çokta sağlıklı bir yatak ilişkiniz olmaz Yorumla Soran 1 yıl Boynumun opulmesi meseka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boynunu öpmeden mi yapıyor cidden Yorumla Soran 1 yıl Öpüyor ama daha uzun olsun isterim ve tutkulu değil. Çekingen davraniyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ön sevişme çok mu kısa sürüyor Yorumla Soran 1 yıl Evet kısa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En büyük hata o zaten erkek ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa kadın o kadar zevk alır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka nasıl seviyorsun mesela sen Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Rahatsiz etmeli bence. Zaten evlisin ne gibi bir ihtiyac duyuyor da +18 izliyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O evde yokken Yorumla asosyal_berduss 1 yıl Zevk 31 i vardir ondandir Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Birlikte izlemek daha zevkli olur ama tek başına izlediği şeyleri de akşama bana yasatmasini isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet eder evlilik günahlardan uzak tutmak için oluyor biraksana gül gibi karın varken ne işin var p ile 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birlikte izleriz biz bazen 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapmayanı var bu devirde 0 0 Yorumla
Merrtfurkann Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl İçerde hatunum varken video mu izlerim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İzlesin, ne var bunda? 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İzleyebilir canım gözü başkasına kaymasin da 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Hayır neden rahatsız etsin. İzlemesini isterim 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Beraber bakarız olursa 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Gereksiz bence 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Etmez bende izlerim 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Partnerinimle halen izliyoruz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Normal yani 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Normal. Etmez. 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Etmez beraber izlemek isterim 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beraber izleyinnn 0 10 Yorumla Soran 1 yıl O evde yokken ihtiyaç olunca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E kocanı bekleyiver günlerce mi olmayacak banki Yorumla Soran 1 yıl Sabahtan akşama kadar nasıl bekleyim onu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öncesinde nasıl bekliyordun Yorumla Soran 1 yıl Beklemiyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 1 yıl 21. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar mı azgınsın da elin hep vajinanda Yorumla Soran 1 yıl Hayatımda bir erkek olduğu için böyleyim. Hayatımda birisi yokken hic istegim olmuyor. Eşimi çok seviyorum. Yaparken de onu düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman bekle akşam gelsin seni rahatlatsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evli misin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet eşim kabul etmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden izlemek istiyorsun peki Yorumla Soran 1 yıl O evde yokken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne iş yapiyor Yorumla Soran 1 yıl Mühendis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar uzak kaliyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Eşinin hakkını vermeden film müptelası olan düdükler var…
Cok kotu bir durum bu
Beraber içerik olsun diye izlemek istersek izleriz belki ama gizli saklı izlemesi hem rahatsiz eder hem düşündürür
Ben varken izlemesi rahatsız eder. Çok sert tepki gösteririm
Sen evde yokken
onunda çözümü var.
Neymis
Var işte bi çözümü yazamam buraya
Aslında normal değil ama bekarken yıllarca izlemiş yani o alışkanlığı bırakmak zor.
Normal değil tabi eğer bir şeyler ihtiyacı hissediyorsa bunu eşiyle yapabilir
Yooo neden etsin, eksiklik duymuş, ne işlediğine bakar gidermeye çalışırım
Eşin neden önsevisme uzun tutmuyor 30. dk oral yapmasi lazim yapiyor mu
İzleme desek izlemeyecekmi kimse kimseye engel olamaz
Evli değilse tamam da evli insanın eşi varken izlemesi saçma.
Bu bir bağımlılık, ben çok normal olarak göremiyorum
Mecburıyet
Evli birinin mecburiyeti olamaz
Olur eşi isteksizse
O kadar özel bilemem
Evet herkesın derdi farklı yani
Zor bir durum. Umarım çözersiniz
Çözülmez artık saldım soğudumda
Erkek tatmin edemediğini düşünür demek ki tatmin edemiyor eşin
O evde yokken ama
Sonuç olarak seni doyursa istemezsin izlemek dürüst ol
Doyuruyor ama dün dünde kalıyor akşama kadar bekleyemem ki
İşte bak anlamadığın şu öyle bir doyurmalı ki akşama kadar isteğin olsa bile onun kucağına atmak için sabırsızlanmalısın
Bilmiyorum. Biz ikimizde deneyimsiziz ve yeni evlendik
İşte senin fikirlerle tecrübelenmeye ihtiyacın var yoksa p*rno olayına alışıp gerçeği ve kocan çok zevk vermemeye başlayacak
Hoşuma giden şeyleri söylemeye utaniyorum
Belli zaten hoşuna giden şeylerin çok yapılmadığı
Evet
Mesela nasıl şeyler hoşuna gidiyor istersen buradan anlatma akbaba gibi üşüşürler
Ya da istiyorsan burdan söyle nasıl rahat edeceksen ama kendi zevk aldığın şeyleri söylemelisin yoksa çokta sağlıklı bir yatak ilişkiniz olmaz
Boynumun opulmesi meseka
Boynunu öpmeden mi yapıyor cidden
Öpüyor ama daha uzun olsun isterim ve tutkulu değil. Çekingen davraniyor
Ön sevişme çok mu kısa sürüyor
Evet kısa
En büyük hata o zaten erkek ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsa kadın o kadar zevk alır
Başka nasıl seviyorsun mesela sen
Rahatsiz etmeli bence. Zaten evlisin ne gibi bir ihtiyac duyuyor da +18 izliyor
O evde yokken
Zevk 31 i vardir ondandir
Birlikte izlemek daha zevkli olur ama tek başına izlediği şeyleri de akşama bana yasatmasini isterim
Evet eder evlilik günahlardan uzak tutmak için oluyor biraksana gül gibi karın varken ne işin var p ile
Birlikte izleriz biz bazen
Yapmayanı var bu devirde
İçerde hatunum varken video mu izlerim
Eder beni kullansın biz çekelim videoyu bizi izlesin
İzlesin, ne var bunda?
Herkes izliyor evli ya da bekar
İzleyebilir canım gözü başkasına kaymasin da
Hayır neden rahatsız etsin. İzlemesini isterim
Beraber bakarız olursa
Ne kadarlık evlisiniz
Gereksiz bence
Hatayı kendimde ararım
Gel beraber izleyelim
etmez
Normal izlemeyen yok nerdeyse
Etmez bende izlerim
Etmez
Partnerinimle halen izliyoruz
Normal
Eder
Seni doyurmuyor mu
İtici
Normal yani
Beni etmez
Normal. Etmez.
Etmez beraber izlemek isterim
Evet eder
Etmez birlikte izleriz
Eder tabiki ne gereği var
Normal
Etmrz ya
Beraber izleyinnn
O evde yokken ihtiyaç olunca
E kocanı bekleyiver günlerce mi olmayacak banki
Sabahtan akşama kadar nasıl bekleyim onu
Öncesinde nasıl bekliyordun
Beklemiyordum
Kaç yaşındasın sen
21.
Bu kadar mı azgınsın da elin hep vajinanda
Hayatımda bir erkek olduğu için böyleyim. Hayatımda birisi yokken hic istegim olmuyor. Eşimi çok seviyorum. Yaparken de onu düşünüyorum
O zaman bekle akşam gelsin seni rahatlatsın
Evli misin
Evet eşim kabul etmiyor
Neden izlemek istiyorsun peki
O evde yokken
Ne iş yapiyor
Mühendis
Ne kadar uzak kaliyorsunuz