Bu soruyu: annenize sorarsanız size mantıklı cevap verecektir
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Yorum yapmak zorunda değilsin kadınlar neden aldatır merak ettim sizleri anlamak bazen zor oluyor bizim icin. Begenmediysen geç ben senin anana bişey diyor muyum saygısız
Ilk başta zordu yaralarım vardı çünkü ama snr dedim ben değil o beni kaybetti depresyon depresyon nereye kadar henüz gencim de güzelimde hayat benim özgürüm kısıtlayan yok vb. Oh gel keyfim gel 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olmuştur
Ben aldatıldığımı öğrendiğim andan itibaren bir çekincem kalmaz yoksa hiç bir kaçamak yapmadığımdan değil
Yani ben olsam bende yapardım. Seni uzun zamandır görüyorum çok tatlısın
Bu soruyu: annenize sorarsanız size mantıklı cevap verecektir
Yorum yapmak zorunda değilsin kadınlar neden aldatır merak ettim sizleri anlamak bazen zor oluyor bizim icin. Begenmediysen geç ben senin anana bişey diyor muyum saygısız
Anneniz ve babanız muhtemelen geniş meşrep insanlardı.
Babanız hayatta mı?
Ananı s. tirtme ors def. l
Annene gidip ona sor.
En net cevabı ondan alacaksın
Seni bi skrim ors üstüne vazife olmayan işlere atlama
Sktr git lan yav. şak
Anana sor diyoruz sana
Sktr ors yrrk arama köpek gibi hvla simdi
Aldatıldım ama aldatmadım mide meselesi malum. Ayrılınca istediğim herseyi yaparım yaptım sonuçta ahını alacağım biri yok
Ayrılma aşamasında mısınız
Ayrıldım
Bekar olunca özgürlük iyi gelmiştir. Acısını çıkarıyor musun peki bu durumun yoksa sakin mi takiliyorsun
Ilk başta zordu yaralarım vardı çünkü ama snr dedim ben değil o beni kaybetti depresyon depresyon nereye kadar henüz gencim de güzelimde hayat benim özgürüm kısıtlayan yok vb. Oh gel keyfim gel 😅
Kesinlikle katılıyorum sana neler yapıyorsun kim bilir merek ediyorum ya 😅
Keşke gizli sormasaydim soruyu
Yaşın beni aşıyor galiba sjsksksk 😅😅😂🤣
Yok ya yanlış o 29 um
Ön yargılı olma ummadığın yerde ummadığın güzellikler saklı oluyor bazen 😌❤️
Ha anladım bende 21 yaşındayım 😅
Uygun bence ben genç duruyorum hala iyiyim bak gör
Herşeyi burada anlatmak olmuyor anla beni 😌
👍
Seni TKP ediyormusum zaten çıkıp tekrar ettim bu...
Anladın mı kim olduğumu
Hayır anlamadım da yaş 35 diyor abi fazlasıyla büyüksün benden ya. Kendi dengin bi kadın bulsan diyorum 😅
Yav o yaş yanlış vallahi bi yaz alla alla sohbet etmekten ne olacak ki
Off rica ederim sadece sohbet bizim aramızda bişey olmiycak yaşananları tecrübelerimizi konuscaz amma kaçtın ya 😅
Tercih öeselesi
Çok böyledir