bunu neden yapma gereği duydunuz ne anlamda aldattınız duygusal mı cinsel mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno izlemek aldatmaya giriyor mu? Başka biri ile fiziksel olarak aldatmadım ama p*rno izlediğim oluyor arada. Bence aldatmaya girmez ama bazıları aldatma diyor.
334 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEdiyor ama bekarken ki alışkanlıklar hemen geçmiyor. Ayrıca kendi kendini tatmin edebilme hazzı bir başka geliyor. Duygusal yoksunkuktan ya da cinsel yoksunkuktan dolayı değil yani.
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak kendini mastürbasyon yaparken kayda almış erkekleri izlimeyi tercih ediyordum ama eşim "izliceksen tamam ama en azından böyle şeyleri izleme, direkt diğer erkekleri izleme" dediği için hentai tarzı serilere bakıyorum, arada bir gerçek çiftler, amatör gibi katagorilere bakıyorum. Son bir kaç ayırsa manga okumaya sardım genelde onda da yaoi kategorisini okuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios yok benlik değil
Cevap sahibi+1 yılGenç kızken bile izlemediğim türler. Grup fikri zaten direkt midemi bulandırıyor. Cuckold filan da izlemem
Cevap sahibi+1 yılTeklif ettim ama pek onluk değil her halde. Benim izlememi de istemiyor zaten. Evliyken uygun bulmuyor. Anca onu reddedersem zorda kalırsa izlermiş, onu reddettiğim hiçte bir zamanda olmadı zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios 4 yıl oldu, ikimizde daha 20 yaşlarındayız hafta da en az 3 kere oluyor. Genel olarak 3-4 diye bilirim.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios yok daha 2 sene kadar da düşünmüyoruz. Daha genciz vaktimiz dar değil aceleye gerek yok dedik.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios evet ikimiz de çalışıyoruz. Asla işimi bırakmam.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios o ticaretle uğraşıyor, işletme mezunu ben elektronik ve haberleşme mühendisliği mezunuyum gömülü sistem mühendisi olarak çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios yazması uzun geldi ya. İnten bakabilirsin ne olduğuna
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios hormonlu spiralle korunuyorum.
Cevap sahibi+1 yılAma başka bir yönetme geçicem, onu da doktorla konuşcaz artık
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios çok uç noktalarda olmayan her türlü fanteziyi yapıyoruz, eşimi bağlamayı seviyorum. Oyuncak filan da bayağı kullanıyoruz onda da strapon kullanmak favorilerimden.
Cevap sahibi+1 yılHizmetçi kostümü filan da giydiyorum. Çok tatlı oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios çok hoşlanmıyorum ama izin veriyorum.
- +1 yıl
Ya benim partlerim var mesela sadece takılmalık görüştüm hani mesela Biz ona liseli kostüm alıyoruz ya da ne bileyim böyle hemşire sekreter kostümü falan aldık lise eteği falan aldık Hani onu giydirip falan olunca daha tatlı oluyor ya da ne bileyim böyle yırtmaçta çoraplar oluyor böyle tek kullanımlık falan onu falan giydirip veya file çorapla o şekilde yapıyoruz mesela tatlı oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Artextios biz de öyle. Sadece o giymesin kendinde bir şeyler gir. Ben eşimin giymesinden çok hoşlanıyorum.
Soran+1 yılE zaten eşin biliyormuş aldatmaya mı girmez bu
Soran+1 yıl@Artextios a q sapığı kadın evliyim diyor özele çağrıyosun hiç mi namus şeref yok sen gibilerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılolduysa hepiniz bilin ki koskoca vücudunuzda beyninizden bile az yer kaplayan organlarınız için acizlik ettiniz :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılAynne
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi birleşince aldatma oluyor, hem duygusal hem cinsel açlık buna sebep oldu, aynı evin içerisinde farklı dünyaları yaşamak kolay değil.
012 Yorumla- +1 yıl
Güzel bahane
Cevap sahibi+1 yıl@Ayrılıkotu Yaşayan sen değilsin ki, anlamanı beklemiyorum.
Soran+1 yılPeki duygusal anlamda birini cidden sevdin ni
Cevap sahibi+1 yılsevdim ama zaman çok şeyi çürüttüğü gibi o sevgiyi de çürüttü
Soran+1 yılHislerin mi bitti yani
Cevap sahibi+1 yılŞöyle, başlarda her şey çok güzel, isteğine karşılık bulabiliyorsun ama zamanla karşındaki duvara dönüşüyor, duygularından anlamıyor haliyle soğuyorsun, uzaklaşıyorsun duygusal olarak, bedenen yan yana olsan da.
Soran+1 yılBen de evli birine çok aşığım
Cevap sahibi+1 yılAilesi ile arası nasıl? Çocuğu var mı?
Soran+1 yılOğlu var eşiyle iyi gibi ama beni de bırakmıyor cinsellik falan yok duygusal bağ var
Cevap sahibi+1 yılDost say beni, acı söyleyeceğim.
Birlikte bir geleceğiniz yok, senin durumun nedir bilmiyorum ama başka yöne dön.
Soran+1 yılKendisi de bunları diyor bak yoluna nolur üzülme ağlama diyor
- +1 yıl
Anlamanı beklemiyorum diyorsun bı de zamanla karşıdakinin duyguları duvara dönüşüyor diyorsun. Seni sevmiş biri karindan ayrilmiyorsun onu da bunu da aldatiyorsun böyle bı ortamda saplantılı bir şekilde ömür boyu seni sevmesini ve senle olmasını mı bekliyordun!
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kadınlar aldatılmayı hakediyolar bi sürü sebebi var tek tek yazmıcam uzun hikaye ama pişman değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılHak etmek? Kimse bunu hak etmez
Cevap sahibi+1 yılhak eder öylede hak ederki çatır çatırda büyük zevkle aldatılır
+1 yılKaraktersiz oldukları için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyn
+1 yılÇok aldatan esler var sanal veya reel
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
+1 yılAldatmak çok aşağılıkçadır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılEsimi aldatirim diye evlenmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım