Evli erkeklere soruyorum.....????
evli olupta karısını- kocasını aldatmayan var mı? 5 sene geçtikten sonra
evli olupta karısını- kocasını aldatmayan var mı? 5 sene geçtikten sonra
ben asla aldatmam..şayet bir başkasıyla bir şey yaşamış olsam kendimi tutamam söylerim..ben yalan söylemeyi beceremem..temiz bir insanı aldatırsam gece uyuyamam..her türlü sapık cinsel fantazim var kelepçeden tutunda şişme bebek çorap fantazisine kdr..ama asla aldatatmam..karıma saygı duyarım Allahtan korkarım..ama eşinizin evlilik önceai hayatını biraz irdelemek Lazım..bazen bu ülkde cinsellik yaşamak o kd zorki (doğru düzgün doyumlu) eşler evlilik öncesi yaşaması gereken özgür bir cinsel yaşamı evleilik sonraya kaydırabiliyorlar..cezboluyorlar ve tutamıyorlar kendilerini..
benden istediği sadece 2 şeyi yapmadım ben. 1 ağzıma boşalmak 2 anal
anal arkadan ilişkimi oluyodu analla oralı hep karıştırırım..neden yapmıyorsun..aslında oralda canın yanmasını engellemek için sabun kullanılabilir..ama sen genede yapmak istemiyorsan ısrar etmemesi gerektiğini söyle..ağız yoluyla sekste hoş değil aslında öpüşerek önden seks en iyisi bence..ama aldatmanın bunlarla ilgi oranı düşüktür bence aldatmak için tek başına kriter olamaz..sosyal alanda nasılsınız başka ne gibi problemller var..
ben şimdi yatacam o yüzden yazamam. ama anal ters ilişki
i.g..biraz kendine içli dışlı özen göster ve daha yumuşak başlı ol bakalım değişen bişey olacakmı..ona biraz daha gülümse bakalım özel hayatta..belki farkeder ..
ben zaten hep öyleyim o kendine baksın
ikiniz psikoloğa gidin..yada romantik bir gezi yapın..eve muhabbetkuşumu alsanız ya da tavşan..belki aranızdaki buzların erimesine yardımcı olur..aklıma gelenler bunlar..
kabul etse çoktan gidecem de o kabul etmiyor işte :((
ben... 8 yıllık evliyim. çok da iç açıcı seks hayatım yok. yine de aldatmadım!
reelde mi yoksa sanalda mı aldatmadın?
her 2sini de yapmadım?
o halde sana da +1
ewet yapmadım, ama sırf sanalı merak ediyorum. insanlar nasıl sevişiyorlar, ekranımı deliyorlar :P çok da zevk aldıklarını sölüyolar? bunu merak etmişimdir?
bende duydum ama bana hiçte çekici gelmiyor valla
yani? dedim ya meraks sadece?
neden bu kadar önyargılısın ? yorumlara baktım da sanki aldatmak şartmış gibi yazmışsın. 5 yıl nedir 23 yıllık evliyim ben ne aldattım ne aldandım. o düşündüğün şey insanın şerefiyle meşrebiyle ilgilidir.
Onuru haysiyeti olmayan insan aldatır!
Evdeki karısı/kocası yetmeyen değil
büyük konuşma! derim
HImm kişi kendinden bilir işi değil mi ? :) doğru sana da geçmiş olsun
seni de Allaha havale ettim
Mutlu oldum bak nasıl teşekkür etsem
Ben evli olsam eşimi asla aldatmazdim hainlik kanimda yok
Cevap
36Cevap
benim gördüğüm kaçamak yapmayan erkek yok gibi.. yapmayanlar da zaten yaaa çok dindar tipler ya da çok moloz tipler...
haklısın sanırım
6 sene oldu çok şükür aklımı ucundan bile geçmiyor eşim bana fazlasıyla yetiyor
iyi o zaman süpersin+1
ben 3 sene evli olmama Rahmen aldatmadım.
eski eşim cinsellikten bile kaç kere kaçtı ise yine aldatmadım!
Çünkü evlilik de aldatma olmaz olamaz da.
ne zaman ayrıldım ondan sonra zaten yeniden birini sevemedim.
henüz 5 olmamış:))
evlenene kadar daldan dala kondum ama evlendikten sonra hiç aldatmadım. zaman zaman karşı cins zorlasada yapmadım. eşimle sıkıntılı dönemler geçirdiğimde niyetimi bozsamda aldatmaya yeltensemde yapamadım.
yapamama sebebin acaba eşinin davranışları ve tavrı mıydı?
eşimin davranışlarından değil de ne zaman niyetlensem hep bir engel çıktı. ya da içim burkuldu. içimden bir şey hep engel oldu bana. şimdide aynı şeyleri yaşasamda hala aldatabilmiş değilim. bazen eşime çok kızıyorum. aldatmaya yelteniyorum ama sanki gizli bir güç engel oluyor bana.
eşinin nesini sevmiyor ya da beğenmiyorsun aldatacak kadar tabii
sanırım evlilik öncesi ilişkiler yaşamış olmak beni zorluyor. her kadında gördüğüm değişik şeyleri eşinden bekliyorsun. hele biri vardı ki hala çok özlerim. güvenipte evlenememiştim. bazen pişman oluyorum. türk erkeğinin genel problemi bu ya. kendini bulutların üzerine çıkaran kadınlara ailemize yakışmaz. ilerde beni aldatır. şimdiden altıma yattıysa yarın neler neler yapar mantığıyla erkek eli değmemiş biriyle evlenip sonrada işve cilve görmeyince evliliğe küsüyoruz. benim teşhisim bu.
eşinden isteyebilirsin aslında ne istiyorsan tabi güzel bir dille. bir de eşinin gözünden bakmaya çalış olaya yani empati kur seninle onun arasında. ve sakın deneme aldatmayı .. yaparsan bidaha vazgeçemezsin
çok konuştum ama olmuyor insanlar değişmiyor karakter oturunca bazı şeyler içinden gelmeyince olmuyor. işin kötü yanı artık konuşma gereği duymuyorum umudum yok. bir de iş ve çevredeki bayanların size ilgi duyması açıkçası şımartıyor. inşallah aldatmam ama eş ile diyalog kapıları çoktan kapandı. nasip artık daha fazla dayanamayacağım sanırım. yakında yazarım belki burdan eşimi aldattım diye.
aman sakın yapma sonu gelmez
işte tam bu yüzden yapma bence
şu an eşimle aramız limoni. defalarca konuşmama rağmen bir türlü istediğim gibi olamıyor. 1-2 gün gayret edip sonra eskiye dönüyor. ben sevildiğimi hissetmek istiyorum. ruhumu okşasın istiyorum ama resmen duvar gibi duruyor karşımda. seks hayatımızsa tekdüze. ben istemezsem sanki hiç aklına gelmiyor gibi davranıyor. her gün sevişmek istiyorum ama karşı taraf istekli görünmeyince hevesim kaçıyor. en iyisi benle sevişmeek için deli olan bunu bana hissettiren bir sevgili yapmak.
bu çok zor ama yapma derim ben
yok ya artık niyetim bozuldu iyice. senelerdir çektiğim sıkıntıyı böyle gidereceğim belki. deneyeyim. baktım rahatsız ediyo bırakırım. rahatsız etmezse devam. az çok tipim düzgün. etrafımda istekli bayanlarda var. evli olanlarda var. onlarla takılmak en iyisi. bekarla takılınca sıkıntı olabilir gibi geliyo.
ya böyle düşünme lütfen eşinle enine boyuna konuş. ben seni aldatmak istemiyorum de. lütfen bana yardımcı ol de
denemediğimi mi zannediyorsun. defalarca konuştum. neler istediğimi belki yüzlerce kez anlattım. benden istedikleri var mı sordum. ama karakter değişmiyor malesef. bende istemiyorum aldatmayı ama inan artık çaresiz hissediyorum. mutlu değilim.boşanmayı bile düşündüm. ama bir oğlu ve bir kızım var. babasız ya da annesiz büyümesinler istiyorum.kızgınım çünkü beni kaale almadığını düşünüyorum. beni çok sevdiğinide biliyorum. 5 yıl flörtten sonra evlendik. ama çok mutsuzum çooookkkk
yaa ne diyim Allah yardımcın olsun
:)) öyle deme ne yaparsan kendine yaparsın ona göre
soğumuşsunuz demek ki birbirinizden. estağfirullah burdayım ve yardımcı olmak istedim. ama ne kadar yardım edebilirim ki ?
tam olarak gözümle görmedim ama kanıtlar onu gösteriyor. faceden yazışmalar falan gördüm
evet öyle
şuan beklemedeyim
yok ben öyle intikam güdebilen kin tutabilen biri değilim sabırla beklerim
hayır şuan çalışmıyorum 2 hafta oldu işten çıkalı
evet ist.
İstanbul güzel şehir. büyükşehirde yaşadığınız için aldatma eylemi daha kolay gerçekleşebilir. illa yapın anlamında söylemiyorum ama küçük bir Anadolu şehrinde böyle şeyler yapmak çok daha zor. gerçi illa yapacak olsa anahtar deliğinden sütçüye verir derler ama karar sizin. iyi düşünüp hareket edin.
o nasıl bir laf yaa:) hiç duymamıştım:))) (anahtar deliğinden sütçüye verir)
hovarda bir arkadaşım vardı. 2 tespiti vardı ki hiç aklımdan çıkmaz. 1.si kadına güveneceksin, isterse anahtar deliğinden sütçüye verir ruhun duymaz derdi. 2.si ise yatakta başka kadınla basılsan da o ana birden çok kişi de şahit olsa daima inkar edeceksin, yapmadım diyeceksin kabul ettiğin anda yanarsın, derdi.
:))) iyiymiş ne diyim Allah ıslah etsin
ALLAALLAH ben naptım ki beni de ıslah etsin:)
neden öyle düşündün ki?
tabi ki aldatırsın demene takıldım
YATAKTA SIZE DEGER VEREN KADINI O GÜZÜYLE görüp evlenmesiniz oysa ayni seyi sende yapmisin periqordx yani okizla evlidegilken yatmisin simdide odun bir kadin bulup evlemissin yine aldatma pesindesin yazik degilmi essine makire gemis sana sen hayatini yasmissin halada aldatimi aldatmayimi diye düsünüyorsun
haddime değil belki üyeliğin bile kapandı onca zaman geçmiş nasılsa kimse görmeyecek aldattın değilmi ama yalan söylememek için cevapları boş geçtin peki sebep neydi senin gibiler yüzünden evlenmekten korkar oldum eşinin hatalarını söylede biz bu duruma düşmeyelim bari
üyeliğim iptal olmadı ki onu da nerden çıkardın
Soru ustunden cok zaman gectigi icin kendimi rahatlatmak icin bunlari okuyorum neden aldattiniz bizde bilekimde hataya dusmeyelim evlilikten korkar oldum :/
ben aldattığım için değil , aldatıldığım için bu soruyu sordum
Gercekten mi gerceten uzuluyorum cunku bu duruma basima gelmesindende cok korkuyorum ne yapmali onune gecmek icin ?
yaşın kaç? eşine öncelikle saygı duymalısın. sonra değer vermelisin. asla hakaret ve dayak olmamalı. küfür falan hiç olmamalı herşey saygı ve sevgi çerçevesi içersinde olmalı vs...
Yasim 22 ama bu tip seyleri okuyunca korkuyorum severim elim kalkmaz biraz sertimdir ama kalbini kiramam sevdigim kadinin peki bosandiniz mi
hayır maddi sebeplerden dolayı boşanmadım
Allah yardimciniz olsun umarim kocaniz dogru yoku bukur ve hatasini tekrarlamaz
aminnn. işin kötüsü 20 yaşında kızı var ve o buldu babasının pisliklerini
Yazik degilmi ona simdi nasil guvensin erkeklere nasil yuva kursun oz babasi bunu yaparsa kiz ne desin pisman mi bari
evet yaptım dedi boşanalım dedi bana ama yine yapar güvenemem ona. evet kızım da aynen öyle diyor
Yazik yahu vallahi ne diyeyim bilemiyorum o adama ne desen yeri kiziniza uzuldum umarim onu mutlu edecek birisi cikar :(
umarım hayırlısı olur
Cani gonulden tek dilegim bu :)
teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin cumlemizden :)
aldatmasa da bir ara aklından geçmiştir. mesela ben bekarken görmediğim ilgiyi evlenince görmeye başladım :) ulan dedim nerdeydiniz o kadar yıl abaza gezdim :) çok kötü bir durum evliyken aldatmak/aldatılmak, ama oluyor işte.
bekarim evli bir kadin kafayi bana takmisti beni asansorun icinde opmeye basladi sonra bende dayanamadim karsilik verdim sonra pisman oldum su an ondan kaciyorum o ise kovaliyor korkuyorum lan bekar oldugum halde ilerdeki mustakbel esimi aldatmadim
böyle kadınlar yüzünden zaten bu halde memleket
Etrafımda gördüklerim hep aldatıyor ve senin yanlış yapıp aldattığını düşünüyorum şu an
Erkeklerin büyük çoğunluğu aldatır cinsel anlamda...
katılıyorum
evli değilim ama evlensem bile aldatmamı tarih yazmaz diye düşünüyorum imkanı yok aldatmam
Gizlisin 20 yıllık evli oldugunu söyleyip aldatma konusuna cevap verecek cesaretin yok . Benim davranışlarından gördüğüm evet aldattın ve sanırım bunu birkez yaptın . Onda da beklediğini bulamadıgın için pişmansın.
ben gizliyim sen açık olsaydın madem öyle diyosun?
Sen gizli oldugun için bende gizliyim . Konun yeterince arka tarafa düştü bence . Artık açıkca itiraf edebbilirsin bence :)
"Aldatma" demeyelimde bir yerden sonra cinsel istek artıyo bakıyo eşiyle yapamıyor mecburen gidip bir başkan kadınla ihtiyaç gideriyo.
eşiyle neden yapamıyor ki?
eşinde istek yoksa adam napsın kuru kuru gitmez karşılıklı olcak bunlar
ya eş istekli olduğu halde adam yine aldatırsa?
o zaman adama bakmak lazım :D eşin evde sen niye başkasına bakıyosunki onunkide aynı :D
Karşılıklı doyum olmuyorsa aldatma oluyor sen veya eşin bunu yaptıysa kendince bahaneleri vardır.
doyduğu halde aldatanı da duydum
gün geçtikçe çoğalıyor
ona da özgürlük gözüyle bakılcak
bu söylediğin senin karın içinde geçerli o halde
sen öyle gördün galiba ben kimseye saldırmam. çok haklısın ayrıca samimiyet ve sadakat konusunda
:)) ben orta yolu bulma uzmanıyım:))
bence sen kocanı aldattın ve vicdanını burda sapıkların verdıgı cevaplarla rahatlamak istiyorsun.
seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum
vicdan görecelidir. şükür vicdanımı dara düşürcek bir davranış içinde bulunmadım bunca yıldır.
Ablacim bekarken bile boyle sey yapmayan bir suru insan var.Bu insanlar evliyken hic yapmaz...
istisnalar kaideyi bozmaz elbette
neden bu yargıya vardın ki..
aldatmak aslında aldanmaktır diyorum..
Yıl ile alakalı değil evlendiğinin haftasına andatanı biliyorum.. diğer tarafdan sener geçtiğinde aldatmayanda var... Bence erkeğin aldatmasına giden yolun mimarı kadınınlar
peki kadın ne yaparsa erkek aldatır sana göre
Ne yaparsa değilde ne yapmazsa sorusunun sorulması uygun
eee ne yapmazsa peki?
Çok affedersiniz ama yatak odasından geciyor cözümde sorunda
tamam ama ben eşim ne istediyse yaptım. sadece anal hariç
İşte eşiniz ne istediyse değil siz eşinizin hoşlabileceği şeyleri en iyi bilen kişisiniz . o istemeden ceşitli oyunlar oynaya bilirsiniz
erkek sebepsizce bile aldatır bence
Aldatır ama mutlaka sebebi vardır
ben inanmıyorum buna. aldatmak kanında varsa hertürlü aldatır
sizinle çok mutlu oldugu halde neden dışarıdan mutluluk arasınki?
bıktı belki de değişiklik aradı
işte neden bıktı
ah bir sorabilsem:(
aldattıgını kabul ediyormu
sormadım ki eğer söylersem bunu evi terketmem lazım
gördünüzmü ya da nasıl anladınız
boşver anlatmak istemiyorum
yaranızı actım sanırım
zaten açık ama anlatırsam daha da çok üzülüyorum
iyibir dinleyiciyim. ve ısrar ediyorum sanaldayız ve hiç olmazsa dertlerimizi paylaşalımki hafiflesin sıkıntılarımız. ve nikimi acıyorum eklerseniz sevinirim
yok şimdilik eklemek istemiyorum üzgünüm:(
sadece konuşmak içindi. başka amacımı yok. dertleşiriz biraz diye.. ama siz bilirsiniz .. karar sizin.
lütfen üzülüyorum böyle olunca ısrar etmeyin
ben üzüntünüze ortak olmak için demiştim.. ısrar etmiyorum. nikimi kapatıyorum ..
anlayışın için teşekkür ederim
ben teşekkür ederim. . iyi geceler
ben aldatmamıştım...
ama şimdi hürüm...
şimdi olacaklar aldatma sayılmaz tabi:))
boşandın yanii
boşandın yani
şimdi olacaklar aldatma değil zina olur:))
Bekarlara da siz aldatırmısınız diye soraydın, ben bekarım çünkü.
o da aklıma gelmedi valla:) onu da sen sor
insanlar aradığını bulamazsa aldatır fakat aldatmak çözüm değil aradığını partnerinde'de bulabilir
herkess sen aldattın mı diye sormus .D Asikar bir sekilde lanse ediyor aldattıgı .D
Var olmazmı. 5 yılı geç 35 yıl bile geçse aldatmayan var... sen aldattınmı pekide bunu sordun
illa aldatmam mı lazım
neiçin merakınla sordun
eşimden dolayı sordum. duyduğum çoğu erkekte aldatıyor ayrıca
O erkekler kendi kendilerinemi yapıyorlar o işi
tabi ki hayır ama kadınlar seks yaşamak için değil de farklı duygular için yapıyorlar duyduğum kadarıyla
evet haklısın ama yapan erkeklerede farklı duygular için yapıyor . evinde bulamadığını yani
ben genelinden bahsettim
bende genelinden bahsetmiştim. yani seks konu olsa eşini aldatmaz insan. öyle değilmi?
kadın için evet öyle. erkek için öyle değil
lütfen yanlış anlama ama ben sadece seks için eşimi asla aldatmam. evimde bulamadığım ilgiyi ve mutluluğu başka bir bayanda bulursam ancak öyle. oda sadece aynı duyguda olan kişi ile olur
bulduğun kadın da evde aynıdır merak etme
öylemi dersin
bence öyle
mesala diyelimki ( misal veriyorum yanlış anlaşılmasın ) eşin sana karşı ilgisiz . sana hakkettiğin değeri vermiyor. gözüde başka kadınlarda. sanada bunu hissettiriyor. peki sen bunu yapmış olsan kendini hangi katagöride görürsün.
ben bunu yapmıycağıma göre hiçbir katagoriye girmiyorum
Mesela demiştim. Ama yapanlar bunun için yapıyorlar
kadın için öyle zaten ama erkek için genelde öyle değil
peki erkek için nasıl
erkekte o duygu arayan kadına seks ile cevap veriyor malesef
bence genelleme cok yanlış.. gizliler olmasa bir itirafım olurduda neyse...
iyiya gizlisin itiraf edebilirsin yani:))
hiç girmiyelim bu konuya içimdeki yara kanamaya başlayacak
lütfen anlatmak istersen dinlerim iyi bir dinleyiciyimdir
öyle olduğunuz bunca yazışmadan belli oluyor. Ama birde 70 milyon önünde olmuyor
gizlisin zaten nolcak ki
Eşin aldatmış olabilirmi ? ya da öyle hissediğin zaman oldumu
evet aldattı zaten
hislerinizlemi söyliyorsun. kanıt kesinmi?
nette yazışmalarını gördüm ama hayata geçirdi mi bilemem
Netteki yazışmalar nasıl bir kanıt olabilirki..
faceden yazışmalar o yüzden net bir kanıt yok
ne gibi şeyler yazmışlar acaba. sadece birbirini görmediği birisiyle sade bir arkadaşlıkmı acaba
hayır sevişmeli sözcükler. bana söylemediği birton sözler ama biçok kişiye tek kişiye değil
nasıl yani bir çok kişiye. birden fazlamı kişi ilemi aldatıyor... Ve insan eşine söylemediği hangi sözleri başkasına söylerki .
! ! ! !
evet biçok kişi var mesajlaştığı. valla öyle bir söylüyor ki hem de utanma sıkılma yok
o kişilerin yaş aralıkları nasıl acaba
valla farketmiyor yaşı maşı
yani kendisinden kücükleremi ilgisi yoksa büyükleremi
ya aynı yaşlar ya da küçükler. ben zaten ondan küçüğüm
kac yaş vardı aranızda
7 yaş
aslında okadarda fazla yaş aralıgınız yok. sekss konularındanmı genelde yazışmalar yoksa arkadaşlık gibimi?
sex konusu daha çok ama diğer türlü de var
azgın teke hastalıgına yakalanmış
:)) olabilir. ama o yazdıkları elimde flaşa yükledim
inkar ediyormu yoksa kabullendimi
onun haberi yokki. eğer söylersem evi terketmem lazım
neden bekliyorsun peki. sana bunları layık gören birisi seni hakketmiyor demektir
kesinlikle öyle ama 2 kızım var onlara günah
ama yaşları büyük yabenim gibi küçük olsalar ozaman haklısın
kendime güvenemiyorum hiçbir güvencem yok
annen baban nerede
vefat ettiler
:(( çok üzüldüm başın sağolsun allah sana sabır versin nekadar oldu
babam 15 annem 8 sene oldu
:( gercekten cok üzüldüm inş cennet mekanları olur...
amin saolasın
kardeşlerin varmı
var tabi. abilerim ablalarım var.
onların yanına gidemezmisin. yani yakınlarına taşınamazmısın
bunca sene sonra eğer düzelmezse giderim zaten. sanırım bıraktı bu işleri
inşallah bıraksın yuvayı yıkmak kolay
aslında namaz da kılan birisi ama dilini tutamıyor ki sürekli kötü söz hakaret küfür vs. söylüyor
sende kılıyormusun kapalımısın?
evet
kızlar biliyormu bunları
evet ikisi de biliyor
onlar ne diyorlar
cıktınızmı. cıktıysanız hayırlı geceler
bu adamla niye halaa evlisin diyor büyük kızım:(
h.g ... onlarda senin yanındalar demekki
evet kesinlikle h.b.
evdemi iştemi eşin
evde içerde kitap okuyor
böyle börürse başka türlü yorumlayabilir dikkatli ol
net başında mı? görsün nolcak ki
chatleşiyorsun deyip başka anlamlar yüklemezmi
göstermem ki bunları başka sayfa açarım
aman dikkat et.. ya özel olacak biraz belki. hiç şiddet varmıydı aranızda
evet vardı 2 sene öncesine kadar
:((( nasıl dayabildin bu zamana kadar
valla ben bile şaşıyorum buna
sana birşey soracam .. Eğer doğruysa lütfen söyle. gizli kullanıcı olarak diğerbir sorudanda muhabbet ediyorum. o sensin doğrumu
cıktınmı yoksa
hangi soru bu
buradan soruyu yazmıyacam. ama oradan da bu soruyu soracam sana
sen kimsin nikin ne
oradaki senmisin. Oradan nikimi acmiştim.
nerede ki ben miyim? anlamadım ki nikini bilmiyom
nikimi iki dakikalık acıyorum
tamam
gördünmü?
hayır
? cevap verecekmisin. ya da burada nokta koyalımmı. muhabbete. cevap vermelisin
görmedim
actım gene bakında söyle kapatayım
tamam gördüm
diğer tarafdanda acayımmı
hangi taraftan
diğer bir sorudanda acmıştım.. o senmisin değilmisin. sadece onu sormuştum. değilim diyebilirsin .
iyi geceler... cıkıyorum bende artık... muhabbet güzeldi. ALLAH a emanetsiniz
selam
Günaydın...
gündüz işteyim dolayısıyla giremiyorum
h.g. Nerede diye sormuyorum.. Acaba meslek nedir ne üzerine calısıyorsun
ev hanımıyım. bir evde çocuk bakıyorum
En zor iş seninki. kücük yanımda hiç durmuyor susmuyor. Nasıl katlanıyorsun
ben seviyorum çocukları eğer küçükten yetiştirirsem sorun değil benim için iyi anlaşırım onlarla
Bende seviyorum. Ondan başımdan hiç inmiyorya :-) Şimdide yazacamdiye tepeme cıkıyor :-)
eşin yok mu?
yok. annesinde. Belineden rahatsız. cocuklar bende
kaç yaşındalar kaç tane?
3 oğlan:-) 3 7. 8 . kücük olanın resmi vardi. Gördün sanırım
hımm işin zor sürekli sen mi bakıyon? işe gitmiyon mu?
senelik izin aldım artık. Yapacak birşey yok hastalık sonucta
hımm ne iş yapıyordun?
Memurum. ama nerede diye sormassın umarım.
açıklayıcı konuşursan sevinirim
Devlet memuruyum.
ya onu biliyorum zaten :) peki söylemek istemiyorsun sanırım. saygı duyuyorum
milli egitim. yeterlimi
:) ne o milli eğitim müdürü müsün? :)))
:-))))) Yok daha olamadim.
saklama amacın nedir?
Yanlış anlama ama burada ki insanlar. mutlaka eleştirecek birşey buluyor. Ondan dolayı. Seninle ilgisi yok. sonra özel atarsak söylerim
zaten gizlisin . neyi eleştirecekler ki? korkuyor musun?
öğretmenim. senin kızlar nasıl devammı okula
tabi ki devam sonuna kadar
inşallah. ne düşünüyorlar bölüm olarak
büyük ünide zaten kamu okuyor ist. üni de. küçük 8 de
ALLAH yardımcıları olsun. Enişte ne iş yapıyor
özel bir şirkette idari işler memuru
iyi. kaç yıllık evlisiniz
20,5 yıl oldu
maşşallah. bizim tam iki katı :))
Rabbim inş saygılı ,sevgili değerli bir evlilik nasip eder. ne öğretmenisin?
tahmin yörüte bilirmisin
ya türkçe ya rehber öğretmen:)
:-))). güzel tahmin. senin mezuniyetin ne
ilkokul ama herkes üni sanıyor. bu arada ne öğretmenisin
Özür. çocuğu yatırdım... Kendini cok iyi yetiştirmişsin
:) teşekkür ederim ama halaa sorumun cevabı gelmedi? :)
Belki bir gün özel yazdıgımızda söylerım. :-)
kimbilir belki de:) neyse ben yatıyorum iyi geceler
İyi geceler. tv de filim var bende onu seyredecem biraz. tablet acık. canın sıkılınca yaz.
merhaba
merhaba
nasılsın.
hamdolsun iyiyim ya sen?
şükür iyiyim bende... Ama ben yazmadan yazmayacaksın heralde..
yok zaten yeni girdim
h.g ozaman... dedimki bu gün pazar evdedir :))
ya evdeyim ama ancak eşim olmazsa giriyorum nete
tamam. şuan evdedeğil ozaman..
hayır değil tabi. sende çocuklarla berabersin sanırım
yok akşama alacam onları.. Ama ben biraz müsade isteyebilirmiyim. borçumu ödemem lazım. Gündefa beş sefer olan borç.. ... buralarda olurmusun , gelince gireyimmi siteye ?
ikindi oldu mu orda burada yeni okunuyor
selam. buradada yeni okunacaktı
Allah kabul etsin
inş. teşekkür ederim. Acıkmısın kapalımı?
kapalıyım
Daha buradanmı devam edelim? ...
sohbete mi?
Evet... 170 olmuş cevap:-)
sanırım sen burada yorum yapmıyorsun sorulara göremiyorum seni hiç
yapıyorum ama genelde gizli tercihim.. sen yapıyormusun. lever kactasın?
evet yapıyorum level 8
çok soru sorarmısın.. bu arada tüm lev 8 leri acaba diye bakacam:)
daha çok cevaplarım ama sordumda. sen kaç levelsin?
yeniyim ben dah buralarda :)
5
niye girdin bu siteye
googlede tesadüf gördüm. öyle girdim daha 2 ay oldu. sen neden girdin nasıl girdin?.. ekli arkadaşın kac tane
google bir soru sordum burası çıktı karşıma üye oldum. 18 arkadaşım var. ya senin?
bir. oda aynı memleketteyiz. ordan eklemiş beni
borç ödeyecem gelirim..
bayan mı?
Evet bayan. Sende ortalama nasıl.
11 erkek 7 bayan
Şimdi kaç erkek. :-)
dur bir bakiiim:)
yine 11:) çünkü birini çıkarmıştım
:-) :-). :-) :-).
11. kişi beni ekledin öylemi. senmisin o?
bilmem ki sen kimsin?
siz kimsiniz?
12 yıllık evliyim. aldatmayı bırak ondan başkasını gözüm görmüyor. birde evlenene kadar hiç kimseyle birlikteliğim olmadı. ilk aşkımla evlendim.:)
oooo muhteşemsin Allah bozmasın
teşekkürler. sizlerede inşl.:)
sendeki bu niyeti başkalarına sorup aynı şeyi bekleyerek kendini rahatlatmaya çalışma
oh be hafifledim günahlarımdan sayende
duacım ol sen bol bol
ümmet-i muhammede duacıyım
vardır bence sen peki evliysen aldattın mı
buna cevap vermek istemiyorum
ok peki anladım
8 sendir evliyim tek aldattıgım yer burası altatmadım hiççç
o zaman eşimde bütün aradığımı buldum diyebilirmisin?
yok hayır evlilikte cinsellik kısıtlıdır fazla açılamam. ama onu sevdiyim için gözümde dışarda degil ya ilerisi ne olr bilmem ama
neden evlilikte cinsellik kısıtlı olsun ki tam tersine helal olduğu için daha özgürce istersin
erkekgin bazen hayvansı istekleri olur bunu helal eşinde yapman eşini aşyalamış olursun diye düşünüyorum
hayvansı derken? ne mesela
normal seks hariç aklınıza ne gelirse :)
aklıma gelenler hiçte hayvansı değil
ben yazardım bura ama yakışık almaz şimdi :).)
peki sen bilirsin
Evli değilim, fikrim yok...
evli erkeklere sorduğumu yazmıştım
Cevap vermeyince de soru sürekli en son sorular listesinde çıkıyor karşıma :D
neden her erkek aldatırmı?bence yanılıyosun
her erkek aldatmaz tabiki de istisnalar kaideyi bozmaz
henüz evli değilim ama aldatanlara çok şahit oldum
evli erkeklere sordum zaten
seni Allaha havale ettim
durmua göre değişir bence
açarmısın söylediğini
niye abes olsun. hepimiz insanız
peki sen bilirsin
evet
keşke senin cevabınıda eklemiş olsaydın soruya...
neden?
yanılıyosun
20 yıllık evliyim. ayrıca duyduklarım yüzünden sordum bu soruyu
Vardır ama azdır zannedersem tabi.
5 yıl dolmadan aldanlat kulubune üyeyim bende
yazık
sanada
niye bana yazıkmış ki
polemige giremicem
bişey söylüyorsan arkasında dur
kafanı yorma daha hiçbişey demeden hemen yazık falan demişsin aşağılar gibi ne dicem ki ben bişey bırakmamışsın
tamam haklı olabilirsin. yazık dedim çünkü evliyken yaptığın için
ben bu hayattan bıktım ya gerçekten
seni hayattan bıktıran nedir ki?
beni hayattan bıktıran ne midir ne degildir ki çok uzun mesele bir sürü şey var hayatla hep boguşuyorum ancak öyle tutunuyorum çok çekiyorum valla bu hayatta
Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun saol
senin adına üzüldüm doğrusu:(
üzülme üzülme boşver hayat bu
:)
bu gülümseme nie şimdi :D ya
üzülür insan olan
neden bu kadar uzadı anlamadım hayat bu işte napalım
mutlu olmak insanın elinde ama
işte bende böle mutlu oluyorum
nasıl mutlu oluyorsun de bakiimm
kafama estigi gibi davranıyorum o zaman mutlu oluyorum düşünerek yaptıgım şeyler canımı yakıyor anlık benimki
yine de biraz düşün derim ben
neyi düşüneyim ki nboşvercen dünyayı anlık şeylerle mutlu olmayı ögrencen yoksa hayat her yerden vuruyor sana
öyle olsa bile düşünmek lazım bazı şeyleri yaparken. bizi insan yapan en önemli özellik bu
tabiki düşünmeyi kenara bırakmamak gerek ama işte ne bileyim ya offffffffffff
hakkında hayırlısı
evet cümlemizin
amiiinnnn
peki siz aldattınızmı? ve kaç yıllık evlisiniz?
20 yıl
maşallah bayada olmuş... soruma cevap vermediniz ama... siz aldatttınızmı?
cevap hayır ya da evet farkeder mi?
farkeder, siz erkeklere soruyosunuz... evli olan sizsiniz, bir bayansınız, siz eşinizi kaçıncı yılda aldattınız? duygusalmı cinselmi? neden buna kalkıştınız? bekar birisi olarak eşime karşı benzer hataları yapmak istemem...
sadece erkeklere sormadım . iyi oku
lafı karıştırıp durma... adam gibi cevaplıcaksan cevapla...
saygını kaybetme yeter. evliliğin mükemmel gider
sen sorumu hala cevaplamadın cevaplarmsıın... aldattınmı aldatmadınmı?
cevap vermek istemiyorum
anlaşıldı aldatmışsında.. merak ettiğim kısım aslında şu: evliliğin kaçıncı yılında aldattın ve aldatma nedenin nedir? ilgisizliğimi, sizi tatmin etmemesimi? her anlamda bencil olmasımı? sizi buna iten neden nedir? bir kadın durup dururken buna kalkışmaz. erkekler ise böyle değildir, nedensizce bile aldatma yoluna gidebilir.
neyse burda konuşup kırmak istemiyorum seni mübarek gecede
ekleyebilirsiniz mesajda devam edebiliriz ne dersiniz?
hayır teşekkür ederim
neden kaçamak cevaplar veriyosunuz? sorularımı burdan cevaplayın o halde
burdan konuşmak istemiyorum çünkü
ekleyin dedim eklemiyosunuz ama
nasıl ekliyim ki
şimdi ekleyebilirsiniz ama
:)) hayır ekleyemem soruların beni çıldırtır
tamam çıldırtmadan sorarım. eklermisin hadi ama
ben gizli sordum o yüzden ekleyemem
sizin olduğunuzu burdan ilan etcek halim yok...
siz bilirsiniz...
belli mi olur çok acımasız insanlar var burda
ben burdaki üyelerle ilgili ne konuşmulsam asla açığa vermem... öyle bir yapım yok. senle konuştuğum senle kalır... tedbirli olmanız normal ama nasıl güven sağlıcam onuda bilemiyorum
aldat gitsin...
yani sen aldatıyorsun ?
karım yok..:D
bekara karı boşaması kolay tabiii:))
uc kere bosol bosol deyince bosoluyoruz :) sen aldatmayi mi duusunuyorsun yoksa :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar