Az önce bir arkadaşım "Neden sizin ülkenizde sürekli kızların dış görünüşüyle cinsel hayatı özdeşleştiriliyor?" diye sorup yukarıdaki konuya hasıl olan bir görsel gösterdi. Bende bir sorayım dedim..
Belinde kelebek dövmesi olan bir kızın bakire olması mümkün değil midir?
Türkiye'de belinde kelebek dövmesi varsa keeinlikle bakire değil, %200 garanti veririm. Hatta Amerika'da belinde kelebek dövmesi olan % 100 Amerikalılarin asifte diye tabir ettiği kislereir ve neredeyse her gece seks yaparlar, her gece farklı kişilerle. ( Kaynak How i meet your mother, Ted' in sarhoşken beline kelebek dövmesi yaptırdığı bölüm).
Küçük dövme yaptıran kadınlar, yaptırılan bölge farketmez boyun omuz, kürek kemiği bilek ayak vs bir veya 2 tane olur bular, bu kadilarda çok cilvelidirler. Flörtüzlerdir, erkeklerle sürekli flörtoz konuşurlar ve eylencelidirler.
Ha birde ülkemizde boynuna ve boynundan başlayarak meme catallarina İnen doveme yaptıran kadınlar vardı, bunlar genelikle büyük dovmelerdir. İşte bu kadınların hayatı sıkılmıştır, uzak durulması ve korkulmasi gerekir. Benim tespitlerim bunlardır.
Dövme yaptırmak, cinsel ilişki veya bakirelik durumuyla doğrudan ilişkili değildir. Bir kişinin vücudunda dövme olması, cinsel ilişkiye girdiği veya bakire olmadığı anlamına gelmez. Aynı şekilde, bir kişinin vücudunda dövme olmaması, cinsel ilişkiye girmediği veya bakire olduğu anlamına gelmez. Belinde kelebek dövmesi olan bir kızın bakire olması mümkündür. Dövme, kişinin cinsel yaşamı hakkında herhangi bir bilgi vermez. Bakirelik durumu, kişinin kendi tercihi ve deneyimleriyle ilgilidir ve dövme gibi dışsal faktörlerden bağımsızdır.
Niye işte arkadaşım ben bunu merak ediyorum. Sevdiği için ve sadece o bölgelerine yaptırmak istediği için bakire bir kız gidip bunu yaptıramaz mı, bana mantıklı bir açıklama yapmalısınız mfmdmxödöd
E sen de değildir diyen kesimdesin ama mantıklı bir açıklaman yok onu napıcaz. Tek bildiğiniz üç beş ucube sosyal medya fenomeninin dediklerini Allah'ın ayeti gibi kabul edip bilip bilmeden kadınları lanet olası dilinize dolamak :)