Toplumda değildir yönünde bir kanı var. Bende aralarındayım tabi. Dövmesi olan kızlar hakkında böyle bir önyargınız var mı?

vakire değildir. bakire değil derken zarı gitmiş anlamında değil benim gözümde öpüşmekten ilerisi bakireliğin bakirliğin gitttiği noktadır oral falan yüzseysel sevişme hepsi bakireliği alır. ve çoğu dövmeli kız zaten rahattır benim gözümde yapmıştır bişeyler
belli olmaz. büyük lokma yerim büyük laf konuşmam. onu allah bilir ama evlenmek istemem
Cok sacma bir onyargi
Yani belki orana bakildiginda cogunlugu oyledir ama bir tane bile ole olmayan varsa bunu belirtmek gerek en azindan solerken ditek dovmeli kiz bekire degildir yerine cogu dovmeli kiz bak8re degil diyebiliri
Dövme yapanlar toplumun ne dediğini umursamaz diye bir düşünce geliyor ve bu yuzdende seks yapar rahatca kimseyi umursamadığı icin...
Teşekkürler :)
Oyle bir onyargim yok. ama evlenmeden seks ve (vucudun neresinde olursa olsun ) dövme bana gayet itici gelen iki şey
Ben sevmiyorum. Hatta dovmesini gordugum insanlardan ( istemsiz) biraz tiksiniyorum da :(
ahahahah
Cevap
15Cevap
Hocam koluma dovme yaptirdim hamile kalir miyim?
malum bekaret gidiyormus da..
ohaa daha neler :D benimde dövmem var bende bakir mi olmuyorum.. yapmayın etmeyin :)
Sadece sırtımda geçici var ne yani de gidipte uygunsuz yerlerine yaptırılırsa o zaman belki
Ya bence koluna falan yaptırırsan kalıcı bir sorun yok sadece kolunda resim var korkulacak bir şey yok 😃
dövme ile bakireliğin ne alakası var.
dövmeli olanlar damgalımı yani.
müslüman kapalı bir kız bakire gibi görünüyosa dövmeli açık giyinen bir kızda rahat görünüyo o yüzden
nası yani kurtadam gibi bişeymi :D
Siz iyice kafayı yemişsiniz. Başka da bir şey demiyorum.
Tabikide değildir ya dövmesi olan, instagramda popi olan vb cogu deildir :D
dövmeyle bekaret ne alaka be
Ne alakası var tabiki de bakiredir
senin kuzenin annen ablan hakında böyle konuşsalar? şerefsiz
Var ve bakireyim bel ve bilekte
Ama sana diyecek söz yok
Hayır hiç bağ yok arada bence
Neden bakire olmasın ki
Heryerindeyse degildir diye dusunurum
Alakasız bir düşünce yapısı
Igne girip ciktigi icinmi 😀😀
Şerefsiz misin lan ne alaka millete ön yargıyla davranıyorsun