Cinsel Yaşam Kocamı yatakta nasıl mutlu edebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Kocamı yatakta nasıl mutlu edebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl burdan yazmak yerine kocana yoğunlaşsan mı dersin? kocan yoksa da şimdilik bunları kafaya takma derim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet zamanla Yorumla by_mühendizz 1 yıl o zaman çokta şey yapma. ha bunları okuyup okuyup kendini tatmin etmeye çalışıyorsan da ona burdan bir çözüm çıkmaz:) Yorumla Soran 1 yıl Hayır uykum var ne masti zor okuyorum bunlari Yorumla by_mühendizz 1 yıl o zaman uyu bence güzellik. ben erinmesem kalkım duş alıp öyle uyuyacağım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bunu en ince detaylarına karımdan yola çıkarak anlatabilirim 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaz azicik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan yazınca ceza yiyom Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Önüne domal sağa bi geçirsin mutlu olur elllaaaağam🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dişiliğini göstererek 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Duvardan duvara vur onu yapabilirsin hadiii :)) 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. burdan mı yazılsın istiyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Küçük bir tavsiye Yorumla DeliAdam31 1 yıl gün içerisinde yatmadan önce arzulamasını sağlafirikik temas konuşmalar bakışmalar...yatakta isesadece sabırlı ol sabırlı olmasını sağla. uzun ön sevişme Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi oral yaparak öpüp emip severek 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne bilim ln ben miyim senin kocan 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Sınır koyma kendine söz dinle. 0 0 Yorumla
Özkan0103 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Ne zaman evlendiniz 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. itaat et yeter. 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zevklerini öğren en sevdiği pozisyon fantezi vs 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. kocanın beklentilerini karşılayarak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Twerk yap 4 8 Yorumla Mr_Potter 1 yıl 😅😅 Yorumla x_man06 1 yıl Muhteşem Yorumla Soran 1 yıl Asla o kadar da değil Yorumla x_man06 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl @x_man06 öyle iste Yorumla x_man06 1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adamı yAtır kucagında arkanı dön kalçanı iç çamaşırsız yap bunu ha Yorumla x_man06 1 yıl Çabaların boşa kadın ruhsuz Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Farkli seyler deniyomusun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla mehmetsskk 1 yıl Olmaz o zaman Yorumla Soran 1 yıl Benim için aşk önemli Yorumla mehmetsskk 1 yıl Oda mutlu olmadan olmuyo Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hareketli ol 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. cilve 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
burdan yazmak yerine kocana yoğunlaşsan mı dersin? kocan yoksa da şimdilik bunları kafaya takma derim
Evet zamanla
o zaman çokta şey yapma. ha bunları okuyup okuyup kendini tatmin etmeye çalışıyorsan da ona burdan bir çözüm çıkmaz:)
Hayır uykum var ne masti zor okuyorum bunlari
o zaman uyu bence güzellik. ben erinmesem kalkım duş alıp öyle uyuyacağım.
Bunu en ince detaylarına karımdan yola çıkarak anlatabilirim
Yaz azicik
Burdan yazınca ceza yiyom
Önüne domal sağa bi geçirsin mutlu olur elllaaaağam🤣🤣🤣
Dişiliğini göstererek
Duvardan duvara vur onu yapabilirsin hadiii :))
burdan mı yazılsın istiyorsun
Küçük bir tavsiye
gün içerisinde yatmadan önce arzulamasını sağla
firikik temas konuşmalar bakışmalar...
yatakta ise
sadece sabırlı ol sabırlı olmasını sağla. uzun ön sevişme
uzan yuzustu halletsin ne yapcan baska.
İyi oral yaparak öpüp emip severek
Sorun mu yaşıyorsunuz
Kuş tüyü yastık alabilirsin
Ne bilim ln ben miyim senin kocan
Sınır koyma kendine söz dinle.