Bir adim atarken , gelecegini dusunmek zorundasin " derdi piskologum hep. Sirf cinsel iliskin kabarik oldugu icin demiyorum bunu. Eger yasiyosan birseyleri , toplum bizi niye taslar diye bir soru sormicaksin. Toplum bu , her turlu taslar.
İstiyorlarsa kurarlar... Cinsel geçmişini sorun etmeyecek erkeği bulmalısın. Sadece bakireler evlenip anne olmalı diye kural mı var?
"Canım bazen grup çekiyor, merak ediyorum" demişsin, bunu bilerek seninle evlenecek erkek de vardır. Sen dürüst, yalansız olduktan sonra senden tek eşli olmanı beklemeyecek erkekler de var.
Tabiki herkesin yuva kurmaya hakkı varda bu geçmiş o kadar kabarmasa olmuyor muydu sayısını bilemedin kadar erkek gruplar vs gerek var mı bu kadarına..
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Grup yapmadım ama istiyorum yalan yok bazen canım çekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir adim atarken , gelecegini dusunmek zorundasin " derdi piskologum hep. Sirf cinsel iliskin kabarik oldugu icin demiyorum bunu. Eger yasiyosan birseyleri , toplum bizi niye taslar diye bir soru sormicaksin. Toplum bu , her turlu taslar.
15 yaşında başladım
Anladim , olan olmus. Ne yasandiysa yasanmis. Bundan sonraki adini daha dikkatli atarsin , kimse kimseyi taslicak kadar masum degil.
İstiyorlarsa kurarlar... Cinsel geçmişini sorun etmeyecek erkeği bulmalısın. Sadece bakireler evlenip anne olmalı diye kural mı var?
"Canım bazen grup çekiyor, merak ediyorum" demişsin, bunu bilerek seninle evlenecek erkek de vardır. Sen dürüst, yalansız olduktan sonra senden tek eşli olmanı beklemeyecek erkekler de var.
Cevap alma kaygım yok. Hatta gelen mal mal yorumları siliyorum gördüğün gibi.
Yüz bulamadığın istenmediğin için siliyorsun. Ben de şikayet edeyim bari. Hakaret içeren yorum yapmışsın malum.
Her insan her kadın hak eder. İstersen her gün başka biriyle yatsın bu kimseyi ilgilendirmez
Şimdi de modern mi oldun 😂😂
kişilere ve dayatmalara rağmen herkese insan olarak bakıyorum.
Hayatına çeki düzen verirsen düzelir herkesle yatmak zorunda değilsin
Öyle zaten kendimi dizginleyebiliyorum ama canım istiyor hep
İsteyebilir herkesin canı istiyor önüne gelenle yatma o zaman sağlığınıda düşün bul birini ömürlük olsun
Tabiki herkesin yuva kurmaya hakkı varda bu geçmiş o kadar kabarmasa olmuyor muydu sayısını bilemedin kadar erkek gruplar vs gerek var mı bu kadarına..
Grup yapmadım ama istiyorum yalan yok bazen canım çekiyor
kim diyor bunu.. bunu diyenler kendilerine baksınlar.. gereksiz yargı dağıtanları pek sallamıyorum açıkcası
İki cinsiyet içinde aynı hak etmez çünkü adın bir kere direkt karalanıyor
Erkek karalanmıyor yalan söyleme
Benim için aynı hep insan işte erkek de kız da olsa aynı
Sadık kalacağı düşünülmüyor çünkü. Hele birde adam yatakta tatmin edemezse.
Erkeklerin kaçı sadık sanki
Erkek sadık kalmasın, kadın sadık kalmasın, o zaman aile kurma denen kavram olmaz.
Yok sadece kadınlar sadık kalsın erkekler istediğine soksun hep böyle olsun istediniz zaten
Başkasının yatağında skilip atılani niye istiyorum
Herkes herşeyi haketiyo bence geçmişi ne olursa olsun.
Sadece kadın için değil erkek için de olay budur
İlgisi yok size mübah her şey
Ben ne alaka? Kimsenin tavuğuna hış dememişim?
O yüzden hata yapan herkes kendine kessin faturayı. Bana değil.
Genel konuştum zaten
Karakteri düzgün olmayan kimse mutlu olmayı hak etmiyor yani erkeği kadını yok bunun
Neden hak etmesin erkekler çok mu temiz sanki
Erkeklerinki normalmiş
Daha dayanıksız oluyormuşsunuz sekse karşı. Bizim dayanıklı olmamız gerekiyormuş
Bu bedensel ihtiyaç cinsiyeti yok ki
Yaşın kaç?
Yaşımın bir önemi yok
Sen evliliği düşünüyormusun?
Hak etmediğini kim söylüyor.
Erkekler de haketmiyor
Hak etmez diye bir şey yok
Kim demiş haketmez diye?
Toplum kuralları öyle yapacak şey yok
Asla istemem ilki olmalıyım
dengin erkek bulup evlenebilirsin.
Huylu huyundan vazgeçmez çünkü