Bıktım artık kaçıncı bu sırf bu yüzden bitiyor ilişkilerim adam akkili dümdüz seven erkek yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılİlişkilerin evliliğe gitmesi için cinsellik bir zorunluluk değildir. Her ilişki farklı dinamiklere sahip olup, evlilik kararı, kişilerin ortak değerler, anlayış, saygı, güven ve duygusal bağlar üzerinden şekillenir. Cinsellik bir ilişkiyi daha derinleştirebilir, ancak bir ilişkiyi sürdüren ve evliliğe taşıyan esas unsurlar genellikle duygusal bağlılık, güven, iletişim ve paylaşılan hedeflerdir.
Bazı insanlar için cinsellik ilişkilerinin önemli bir parçası olabilirken, diğerleri için duygusal yakınlık ve ortak bir gelecek kurma arzusu daha ön planda olabilir. Bir ilişkiyi sonlandıran tek şey cinsellik olmayabilir; daha çok insanların değerleri, yaşam hedefleri ve ilişkiyi nasıl tanımladıkları etkili olur.
Eğer cinsellik nedeniyle ilişkilerinizde zorluk yaşıyorsanız, belki de duygusal bağlar ve iletişim üzerinde durmak faydalı olabilir. İlişkilerdeki en büyük güç, karşılıklı anlayış ve her iki tarafın da ihtiyaçlarına saygı duymaktan gelir. Cinsellik, her ilişkideki öncelik olmayabilir, bu yüzden duygusal yakınlık ve bağ kurma da çok önemli bir yer tutar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıladam akıllı seven erkekte libido yok mu? :D
İlişkilerin sürebilmesi ve devam edebilmesi (ki bu evliliklerde de geçerlidir) için TEN UYUMU ( hem cinsel, hem ruhsal, hem de fizikseldir. Bu üçünün toplamı ise ten uyumudur) olmak ZORUNDADIR.
İlişkiler ayakta tutan şey ise cinselliktir.dipnot: aklı fikri cinsellik olan erkeklerde sadece cinsellik dışında farklı bir ten uyumu görülmemiştir, takılmak amaçlı sevgili/flört değilseniz bir zahmet o tür erkeklerden uzak durunuz. Eğer karşınıza sürekli o tip erkeklerden geliyor ve siz ondan etkileniyorsanız, aynaya bakıp ben neden böyle erkeklerden etkileniyorum yoksa ben bir canımsın mıyım argümanını sormanız ne istediğinizi anlamanızı kolaylaştıracaktır.
03 Yorumla- 1 yıl
yaptığın ufak bir eleştiri kelimesini bile" canımsın" diye oto. çevirmiş halbuki küfür yoktu hakaret yoktu sadece bir soru idi :D
Soran1 yılOkumadım bile boş şeyler evlen yaparsın anne babalarımız evlenmeden mi sevsp evlenmis aptl aptl şeyler uydurmayn ben hiçbir erkeğe kendimi kullandırtmam benim bi ailem namusum ağırligim var ben ilerde birinin eşiyim ona saygım var
- 1 yıl
Okumadan yazdığın belli zaten, okusaydım yazımdaki ana fikri anlardın en azından, ben sana evlilik ve evliliğe giden sevgililik/flörtlüğün olmazsa olmazı ilişki dinamiğini (ten uyumunu) yazdım. Özellikle de evlilik durumunda gelenek göreneğe takılmadan belirttim. Eğer geleneklerine bağlı biri isen görücü usulü evlenebilirsin , gerisi senin kafa yapına ve insanların düşüncesini tam olarak anlamadan önyargı ile verdiğin kararlara kalmış.
Artık sevgili olmayı cinselliğe açılan kapı olarak görüyor çoğunluk. Yani sevmekten gelen bir şey olma vasfı neredeyse kayboldu. Haliyle benzer şeyler yaşaman normal. Pek çok kişi şikayetçi zaten.
Sevgiyi önemseyen, önceleyen erkek de kadın da var tabi ama daha az kaldı çoğunluğa göre. Hele sevginin ne olduğunu gerçekten bileni bulmak samanlıkta iğne bulmakla aynı.
Araman lazım.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik evlenmeden verirsen o ilişkiyi zaten baştan bitirmiş olursun en son verilecek şey en başta verilmez buna israr eden erkeğin amacı zaten sen değilsin bedenin.
04 Yorumla
Soran1 yılBen öyle bekleyecek erkeği nerden bulucam yaaaaa
Soran1 yılBıktım hepsinden utanmazlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır cinsellik değil aşk lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bizden sonraki jenerasyonun aklı nasıl çalışıyorsa artık hem cinsellik istiyorlar hem de evleneceği kız bakire olsun oldu paşam oldu olacak harem kuralım
02 Yorumla
Soran1 yılKafaları çok kötü ya cidden midem bulanıyor
Verirsen de ciddi düşünmez hatta bu kız kaşar o. rspu diyecekler arkadaş ortamların da inan
31 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle derler o yüzden o tavizi asla veremem
1 yılHayir , ama simdikiler seven dokunmak ister klisesi bahanesiyle yaklasiyo. Bazi safozlarda dusuyo o tuzaga
30 YorumlaNe alaka evlenmeden cinsellik olmamalı bence hatta insna karşı cinsle evlenmeden fazla iletişim kurmasın
10 Yorumla
1 yılDümdüz arkadaşımı severim, sevgilimle sevişirim.
09 Yorumla
Soran1 yılKarında başkasının altında sevisiyo knk
- 1 yıl
Bravo, seviyenizi çok güzel belli ettiniz. Kudurun :D
- 1 yıl
Ek olarak benden önce birileriyle sevişmesini sorun etmem, yapabilir. Lakin benle iken ben ona, o da bana sadık kalacak.
Soran1 yılAhahaah komiksiniz cidden mideniz nasıl alıyor? Bu özel bir şeyi yek bir kişiye özel kılmak varken önünüze gelenle yaşamak nedir aşk mı? Aa dur bu medeniyetti dimi size göre
- 1 yıl
Ya umarım evlendiğin eşin seni aldatır da sen de boşanırsın. Bütün o değerin saflığın gider sonraki eşlerine karşı.
- 1 yıl
Ek olarak önüme gelenle günü birlik takıldığımı düşünmen de ayrıca cehalet göstergesi. Hem sen kimsin de sevdiğim kadını bekaretine göre yargılıyorsun hadsiz karı.
Soran1 yılHepsini sana aynen iade ediyorum babay
- 1 yıl
Kudur ulan, sen kendi ahlakına göre masum bir insana ahlaksız damgası yapıştırdın ya, öteki tarafta helal etmiyorum hakkını sana. Şimdi güle güle...
Soran1 yılAhahahah peki güle güle
Hayir consellik varsa evlilik olmaz alacağını aldı evlenince özel yapacak ne olcak yapmış zaten yapacağını gözü disarda olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılUckur peşindekiler hep sana denk geliyo demekki banada sapık kızlar denk geliyo adam akıllı sevdi diyorum sapık cıkıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende evlenmeden ilişki kabul edemem daha önce kız arkadaşım istediği için ayrıldık evlenelim diyorum daha olmaz diyor o zaman bekle helalim ol dedim bekleyemez miş
02 Yorumla
Soran1 yılNiye boyle düşünen insanlar birbirleriyle denk gelmiyor anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılNasip umarım doğru insanlara denk geliriz
1 yılOna çok karşıyım mesela cinsellik teklifinde direk tokadı yapıştiran kişilerdenim kesinlikle benden uzak Allah'a yakın olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılCiddi düşünen erkek cinsellik istemez. Bu durumda zaten karşına çıkan ve sevişmediğin için ayrılan adamın niyeti ciddi değildir
00 Yorumla
1 yılYa aslinda seven var ama cogu artık insan böyle kızlarda erkeklerde iliskinin sadece cinsellikten olduğunu düşünüyorlar
00 Yorumla
1 yılBence evet. Cinsellik olmadan evlilik oldu diyelim. Yatakta birbirlerinin isteklerini karşılayamazlarsa ilerde daha büyük sorunlar olur. Evlilik öncesi cinsellik olursa bu durum ikisi için de daha net olur
12 Yorumla
Soran1 yılSanki her sevstgnz erkek sizi alıyorda kendinizi kandirmayin el ele tutusmakla bile ten uyumunu anlarsın boş boş konuşmayın biraz adabiniz olsn sonra arkanızdan patlk diye alay ediyorlar hiç ellenmemis kız ariyolar yapmayın bu şart degl asla
- 1 yıl
Seks yapmak sıkıntı olabilir ama sevişmek evlenmek için engel değil ki. Bakirelik bozulmuyor sevişmekle
1 yılEvlenmek kişi ile evlenmeden cinselliği olursa evlilik zor o zanan
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden yapma evlenmeden isteyen zaten seni sevmiyordur değer vermiyordur kullanıp atar seni.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir onu evliliğin ilk gecesine bırakmak guzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlmaz mı öylede vari her şey cinsellik değildir, zaten cinsellik 5 dk sürer o kadar. Sevgi saygı ve güven önemli,
Cinsel ilişki en son ve kendiliğinden oluşur ise olur.00 Yorumla
1 yılArtık dümdüz seveni bulamazsın,
çünkü kalmadı ciddi düşünüp gerçek seven❗00 Yorumla
1 yılEvlenmeden cinsellik istiyen zaten evlilik düşüncesi olan insanlar değil ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. evliliğe giden yolsa cinselliğe gerek yok. ama evlilikte olmazsa olmaz
00 YorumlaBence doğru. Dikkat et, bi kızla erkek evlenmeden önce mutlaka birlikte tatile gitmiş oluyorlar dikkat et o storylere vs sonra da nişan falan oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi iliski ariyorum ben tam istedigin gibiyim olur mu acaba tanissak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik vermek ne ya 🤣🤣🤣
51 Yorumla
Soran1 yılBedenini işte
1 yılevlilik isteyen erkek cinsellik istemez ki bence sen yanlis kisilere sans veriyorsun
00 YorumlaYüzeysel olsun
06 Yorumla
Soran1 yılBaşka emrin
Soran1 yılKarında şu an başkasıyla yüzeysel yapiyor
Soran1 yılSende herkesi or§bu sanıp bu tür şeyleri normalleştirme.
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılDağına göre kar yağıyor meleğim
01 Yorumla
Soran1 yılBu ne demek oluyor ki
1 yılUmarım istediğini vermemişsindir
014 Yorumla
Soran1 yılHayır aslaaaa
- 1 yıl
O halde sanırım eşin çok şanslı olcak
Soran1 yılUmarım oda aynı sekildedir
- 1 yıl
Bakir değil ama aşıksın ne yaparsın
Soran1 yılBakir olmadığını bilsem ztn aşık olamam ki
- 1 yıl
Merak ettiklerimi sorma şansım var mı?
Soran1 yılBuyrun
- 1 yıl
Burdan değil ama
Soran1 yılÖzele gelemem burdan sor
- 1 yıl
Sadece 1 soru?
Soran1 yılYa burdan sorsana
- 1 yıl
Olmassss
Soran1 yılHiç mesaja gelemem valla sonra bela oluyorsunuz istemiyorum gizliye al sor soracağını
- 1 yıl
Saygı duyarım teklif var ısrar yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmayınca evliliğe gider
00 Yorumla Cinsellik olmadan unutmam
00 YorumlaCinsellik yoksa sevgili dahi olamayız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİlla diye bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki daha önce hiç seviştin mi
03 Yorumla
Soran1 yılSevissem bunu sorun eder miyim sence
Cevap sahibi1 yılKeşke komşu olsak seninle
Soran1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüşmeye bile gelmiyor mu
00 Yorumla
1 yılolmadanda olur ama olsa daha iyi gider evet-
02 Yorumla
Soran1 yılDaha mı iyi gider 😂😂🤣komiksin sevişip sevişip birbirlerine ana avrat küfür ediyorlar aldatiyolar
- 1 yıl
o sana kalmis bir seydir
Cinsellik şart
04 Yorumla
Soran1 yılKarında şu an tecrübe ediyordur
Soran1 yılNasılda zoruna gitti
1 yılEvet olmalı
012 Yorumla
Soran1 yılEvleneceğin karının ki bolu tüneli gbi açılsın maksat rahat giresin
- 1 yıl
Evleneceğimi sanan aptal kimmiş?
Soran1 yıl😃Bi cehennem odunu daha sana laf anlatmaya bile değmez naş
- 1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen hakiki malll mısın sen başa çıkmayınca öyle cennet cehhennem ayakları
- 1 yıl
Evleneceğimi düşünecek kadar ağptall mısın sen?
Soran1 yılTamam kes hvlama
- 1 yıl
Havlayyyııp zırlayan sensin dötüne giren de sensin
Soran1 yılBiraz olgunlaşıp büyüyün cocuksunuz hala
- 1 yıl
Sen çok küçüksün kendine bak önce
Soran1 yılİşte benim olgunluğum var fark burada
- 1 yıl
Sen olsan olsan doruspuuu bi malsın
Soran1 yılCok şükür bugüne kdr bir erkeği kendime yakinlastirmadim çunku ilerde ben birinin eşiyim dedim saygınlığımi korudum , bu lafını sana aynen iade ediyorum güzel arkadaşım iyi akşamlar.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmamalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvetttt
00 Yorumla Evli olduktan sonra evet cinsellik yüzde 70dir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİlla vermen gerekmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılhayır direk duygusal ve aşk olmalı sevmesidir
00 Yorumla Allah uzak etsin öyle insanlardan
00 YorumlaHayır katılmıyorum
00 Yorumla
1 yılVar tabi
00 Yorumla
1 yılCinsellik en son şey olmalı
00 YorumlaVarrr
00 Yorumla
1 yılYok değil ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik şart ama
03 Yorumla
Soran1 yılHayır evlenmeden neresi şart? Evlilik denen şey ne diye var herkes yattığıyla evleniyor mu saniyorsn
Cevap sahibi1 yılAma cinsellik olmadan ilişki gelişmiyo
Soran1 yılYa yazma artık ya vallahi Sinirimi bozuyorsun ha
Gizli Üye(30-35)1 yılDiri tutar vuruşmak
04 Yorumla
Soran1 yılSenin karında vuruştursn knk
Cevap sahibi1 yılVuruşmadan olmuyor hak vereceksin ama doğru kişiyle vuruşup yuvar kuracaksın her önüne gelene vermeyeceksin
Soran1 yılUlan bu devirde km yattigini aliyo bi git işine ya ben yapmak zorunda mıyım
Cevap sahibi1 yılYapma mk alala bizene
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır niye olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlakqsi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılOlmazmi var tabikii
00 Yorumla
1 yılHayır
00 YorumlaYok ne alaka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir ilişkinin ilerlemesi evliliğe gitmesi için illa cinsellik mi olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat