cinsellik yaşayıp sonra evlenilir mi günümüzde evlenenler nasıl evleniyor ne yollardan geçiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamadığım kadınla, evlenmem. Çünkü ben: Atatürkçüyüm ,28 yaşımdayım, en az 35 yaşımda evliliğe karar versem, benden 5 -8yaş küçük tercih etsem 27- 30 yaşında bakire Atatürkçü kadının olacağına hiç ihtimal vermem. Bu yüzden, bir birimizi tatmin edebiliyor muyuz? Bunun cevabı, çok önemli. Zira bir ton masraf yapıp her şeyin mahvolması , adama çok koyar değil mi? Bu durumda genel olarak evlilik ve sevgililikte şartlarıma deyineyim, yorum da uzun olsun ki KS yapay zeka çok süper görüş seçsin.
Genel olarak Evlilik ve sevgililik şartlarım şöyle :
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi ile 66. maddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Benim aynı ;kariyer/ gelire sahip olmalı.
Bu şart, evliliğe gitmeyen sevgililikte olması zorunlu değil.
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir. Bu şart, sevgililikte de olacak
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar. Bu şart, sevgililikte de olacak
Bu durumda cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz Bu şart, sevgililikte olmasa da olur. Sonuçta aldatırsa terk etmek, zor değil. Boşanmak ise, kolay süreç değil.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu çiftlerin kendi seçim ve gidişatına göre değişir ama illa ki olacak diye bir şey yok cinsellik istekle değil hissederek olmalı ve illa evlilik şartlandırması düşüncesine yoğunlaşarak yapılırsa sonrası üzücü ve ilerideki kişilere karşı duvar örmeye neden olur yaşamak isteyen doğru hissettiği ve sonrasını göğüsleyecek düşüncede olmalı
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik yaşayıp evlenenler var evet ama ter temiz olupta kaderinde ki insanı bekleyenler de bulunuyor, aynı benim yaptığım gibi hayatımda hiç sevgilim olmadı cinsel hayatım bile olmadı
Ben kaderimde ki insanı bekliyorum evlenmeyi, evlendikten sonra yaşamak istiyorum cinsellik yaşamayı46 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı şekilde. Büyük günah zaten zina
- +1 yıl
@Öylesineeeaçtım siz hangi kafayı yaşıyorsunuz ya
- +1 yıl
Beklet beklet ama dikkat et o arada buruşup tazeliğini yitirmesin, buzlukta sakla
- +1 yıl
Seraptürk senin ben beynini aklını cibiliyetini ahlakını şerefini... gerisini sen getir
- +1 yıl
@Öylesineeeaçtım boş ver bunlar anlamaz
+1 yılBenim fikrimce kadın sevdiği adamla cinsellik yaşasın, yaşamasın evlilik ister. burada erkekte iş bitiyor. Çünkü bazı erkekler cinsellik yaşadıktan bir zaman sonra ayrılık bahanesi arıyor.
110 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için yoktur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen çoğu insanın nasıl eş seçmeye çalıştığı bariz belli olurken fazla geniş bir açıklama yapmam yersiz olur.
Cinsellik kaçınılmaz bir şey illahaki evlilik öncesi yaşanabilir fakat bunu kesinlikle olacak ya da olmayacak kafasında yaşayarak ilişkinin sağlıklı yaşanamayacağını düşünüyorum.
Bazı şeyleri gelişine bırakmak lazım.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yaşamak bir tercih. Şahsen ben artık kaç yaşına gelmişim. Yaşamadan olmaz. Kuruyup gideceğiz güzel şeyler yaşayamadan.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen inancım gereği bu duruma karşıyım ama şöyle bir durum var ki, erkekler cinsellik yaşadıktan sonra kadını cepte görüp tavır değiştiriyorlar. Aslında tavır değiştirmekten ziyade, gercek kişilikleri ortaya çıkıyor. Aynı zamanda evlenip ten uyumu yakalayamayan da çok insan var ne yazık ki. Bu durumların önüne geçmek adına öncesinde yaşamak mantıklı geliyor insana. Bu yüzden ben yaşamam ama yaşayanları da kınamıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
zina büyük gunah korkuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı diye düşünüyorum. Evlendikten sonra ten uyumu vs umduğun gibi olmazsa sıkıntı
92 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın şu siteninde %80 i bundan şikayetçi...
+1 yılDenedim en alasını denedim. Başta seks yapmayı reddettim olmadı. Yatakta kurt oldum masum olmak iyidir diyor
74 Yorumla- +1 yıl
Sonuc?
- +1 yıl
İnsan bulduğunu bunar
- +1 yıl
@Gamiyarass yani erkek milletine hiçbir şekilde yaranamiyorsun
- +1 yıl
Bende aynısını kadın milleti için diyorum, demekki ruh eslerimizi bulamamisik
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi evlilik için konuşursak evlilik yolundaki sevgilerin ile birlikte olman gerekiyot diyelim. Tutki birlikte olduğun ama evlenemediğin birisi sekste çok iyi ama farklı birisi ile evlendin cinselliği çokta iyi değil aklına diğeri muhakkak gelecektir. Cinsellik yaşamadan evlensen bu sefer de kötü çıkması iyi değil çünkü evliliğin temellerinden birisi cinsel hayat. O yüzden birliktelik yaşamak istemiyorsan muhakkak öncesinde konuşulmalı ve cinsel hayat hakkında ki görüşleri öğrenilmeli libido seviyeleri birbirine yakın olmalı pe*is boyu ve kalınlığı da önemliyse önceden görmelisin süpriz olabilir ne çıkacağını bilemezsin.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşayıp evlenenler de var, cinsellik yaşamadan evlenenler de var. Bu durum iki insanın fikirlerine, görüşlerine ve hayatı algılama biçimine göre değişir.
412 Yorumla- +1 yıl
sizin görüşünüz nedir ben karşıyım zina korkuyorum
- +1 yıl
Zina etmek, ruhsal boyutta ve psikolojik olarak sorunlar yaratıyor. Karşıyım bu yüzden.
- +1 yıl
ne güzel dini inancım göre büyük gunah zaten
- +1 yıl
Günah elbette
- +1 yıl
sen inancın ne günah olduğunu düşünüyor musun
- +1 yıl
Bazen islam, bazen agnostik deist. Değişiyor. Ama ahlaksız olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
değişiyor olması ilginç bir durum
- +1 yıl
Emin olamıyorum. Bazen içime soğukluk geliyor
- +1 yıl
dinden soguyanlar çok var sosyoloji değişiyor ateist deist sayısı
- +1 yıl
Kalpten bir soğuma oluyor bende
- +1 yıl
Allah hidayet versin
- +1 yıl
Amin
+1 yılCinsellik olan ya da olmayan da değil konu... Yaşayıp evlenende var evlenmeyende... Yaşayıp evlenip mutlu olanda var olmayanda. Konu biz olabilmek de karşılıklı özenli davranabilmek de Biz olabilmekde.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞuanki evliliklerin büyük çoğunluğu öncesinde cinsellik yaşıyor
Kızların derdi penisi küçükse evlenmekten vaz geçerim diye düşünüyor22 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı ama görmden evlenilir mi
- +1 yıl
Yani herkesin düşüncesi farklı şimdi sen gördün küçük veya büyük olması evliliğine engel olur mu
+1 yılHarama bulaşma pişman olursun disiligini kullandirma kızlar özeldir. Sabret bekle
30 Yorumla
+1 yılEvliliğe giden yolda cinsellik olmaz evlilik sonrasında olur
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Ben karsiyim 🙄🙄🙄duz insanlar gibi evlilik sonra ne olacak sa 😬😬😬
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Anın tadinı cıkart sonunda pisman olma kuruyup gitcek susuz kalmasın çicekler sonrası malum kuruyoo sizinki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sen ol aslında yaşam tarzıyla alakalı ailen ortalama bir Türk ailesiyse imza atmadan yatağa girme pişman olursun cinsellik yaşadıktan sonra o kapı açılınca onu sende yaşamak isteyen çok olacak red de edemezsin kolay kolay
14 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istedin tam anlamadım bakirelik bozulduğu zaman cinsel istek mi artıyor
Cevap sahibi+1 yılHayır sevgililerinin hepsi niye ondan azmı seviyorsun der doğal olarak
- +1 yıl
Yeni sevgilileri nerden bilcek ilişkiye girdiğini
Cevap sahibi+1 yılGözünden 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sonrası evlenilir tabi ki ama cinselliği yaşamak için önce güven duygusu olmalı çiftlerin birbirini uzun süre tanıyor olması gerekir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller Paris gerçekler Eminönü Erkekler genelde evlenilecek kadının bakire olmasını ister. O yolda cinsellik pek olmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır evlilikten önce cinsellik yaşanırsa o iş evliliğe gitmez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide olmalı hoşuna gitmeyen bir yanı varsa yatakda ya duzeltmeli ya da ona göre devam edip etmemeli
00 Yorumla
+1 yılBu kişiye, buyudugu aileye gore degisen bisey
Kişinin mentalitesine yani.10 Yorumla
+1 yılOlsada olur olmasada olur çiftler buna karar vermeli
10 Yorumla
+1 yılsosyoloji değişiyor evlilik dışı ilişkiler artıyor maalesef toplumda çöküntü bozulma var
10 Yorumla
+1 yılNişanlı bile olsan nikahı bekle derim. Evlilik yolunda evlenemeyebiliyorsun bazen.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEskiler ne güzeldi cinsellik evlendigin gün gecesi olurdu yine ole olmuyor mu? Oluyor günümüzde var
18 Yorumla- +1 yıl
toplum bozulmuş çöküntü var maneviyat azaldı dinden soguyorlar sosyoloji değişiyor dinsizlik arttı evlilik dışı ilişkiler var
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz pompei kavmi vakası
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz pompei derken
- +1 yıl
Hani var ya şu yanardağ patlaması sonucu yok olan kavim oraya doğru gidiyoruz
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz heralde Lut kavmi bahsediyon
- +1 yıl
@Baydiyeceksiniz maalesef çözüm ne düzelmesi için
- +1 yıl
Evet Lut kavmi
- +1 yıl
Bir çözüm göremiyorum bukadar olan bir sapkınlığa nasıl bir çözüm bulunabilirki
+1 yılÇoğu yaşıyor nişanlılığı geçtim sevgiliyken yapan da çok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Yani bilmiyorum tam emin değilim ama emin olmadan yapmamak en doğrusu
10 YorumlaCinsellik için duygu şart. Evlendiğin kişiyle duygusal bağın ılmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşayan da yaşamayanda var belirli bir şey iyidir fakat evlilik öncesi fazla cinsellik yaşanırsa bu sefer evlenince cinsel hayat monotonlaşti diye şikayet ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılOraya gelene kadar çok uzun ve meşakatli bir yol evlilik yolu
10 YorumlaSeks yapmayan yok kadın erkek seks uyumu evlilikte temel.
16 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin evleneceğinin garantisi yok hâliyle ülkede bekarette önemli o yüzden evliliğe kadar saklayacağım ben kendimi
- +1 yıl
Orta Doğu ülkesinde yaşıyoruz dostum burası Avrupa değil evlenirken herkes bakire istiyor kimse kimseyi kandırmasın ülkenin %85 i böyle
- +1 yıl
@cheerrytutan ulkenin %85 nin kaderini degisitmek de yine kadinlarin elinde bi erkek bakir derken bakire ariyosa sizde onunla evlenmehe pek merakliysaniz sikayet etmemek gerek
- +1 yıl
Kanka ben bakir olmayan erkeklerle evlenmem zaten merak etme
Bnce yok yani konu cidden evlilik birbirine canini emanet etmekse eger yok yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi test ayağına sevgilinle falan yatiyorsan eğer doğru insanı buluna kadar bildiğin kevgire dönersin
20 YorumlaBenim için eş adayının evlilik öncesi cinsel ilişkiye olumlu yaklaşmasını istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yemek içmek gibi sıradan bir ihtiyaç, büyütecek ve tabu haline getirmeyi gerektirecek bir tarafı yok. Kezban veya baarrzolar yüzünden böyle saçma sorularla uğraşıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılYoktur. Sevgi varsa dokunmaya kıyamaz insan cinselligi gec
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz mantıklı düşünün senle cinselliğe kadar yaşayan biri neden evlensin
00 Yorumla
+1 yıltabi ki var önceden bazi seeri bilmek konusmak yasamak da gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa sonra binlerce kişi gibi gel buraya pişmanlığını anlat 😎
00 Yorumla
+1 yılYani tamamen sizin ilişkinize ve arada ki samimiyete bağlı bir durum.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce her şeyi yaşayınca evliliğin ne anlamı kalıyor ki, biraz sabretmek lazım zaten evlenince sevdiğin kişiyle istediğin kadar cinsellik yaşayabileceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık herkes moderen olmuş kadını da erkeği de artık tecrübeli olsun istiyor evlenmeden önce sekkişmeyeni adamdan saymıyor zaten kadınlar
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kim diyor onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer cinsellik senin için aşırı derecede önemliyse ve evlilik öncesi seks yapmak istiyorsan kesinlikle denemeden alma.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBirliktelik yaşayıp evlenenlerde var yaşamayıp evlenenlerde Mevzu seks değil
Doğru insanı bulmak ben mantık evliliği düşüncesindeyim.
10 Yorumla Vurduranda evleniyor, vurdumayanda.
818 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, zevk renk meselesi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok var yapıp da evlenen bizde yaşıyoruz nişanlanıcaz
10 YorumlaCinsellik olursa evliliğe gitmez. Hiçbir erkek basit kızla ciddi düşünmez. Benimle bunu yaşıyorsa daha önce kimlerle yaşadı kim bilir der
29 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla biz guya evlenmeyi düşünüyoruz
sadece öpüştük00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki olmayacak şekilde olabilir yakınlaşma sonrası evlilik de tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evlendikten sonra yaşanır
Yaşamak içinde durumun el verince evlenirsin10 Yorumla
+1 yılEvet olmalı karpuzu bile tokatlayarak alıyoruz hatta kavunu bile kokluyoruz sonuçta bir ömür insanla yaşıyacağız yaşanmalı bence
00 YorumlaEvliliğiniz kesin ise bakireysen arkadan yapabilirsiniz bazen ya da birbirinizi yalayın..
10 Yorumla
+1 yılartık herkes kalbini tatmin etmek için değil uçkurunu tatmin etmek için birliktelik yaşıyor
10 Yorumla
+1 yılVar evet ama asırı degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek adam gibi sever. sevdigine evlenmeden dokunmaz. karekter meselesi herkesde olmayabilir.
20 Yorumla
+1 yılSvsme var elleşme var cinsellk yok beklemedeyiz son 30 gün
00 Yorumla
+1 yılEvet var
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bence ya flörtte bile uzun sürede insanın canı sıkılıyor herşeyide yaşarsan evliliğe bişe kalmaz ben tercih etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilige gitmeyen yolda cinsellik vardir 😃
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. onlar her seyi yapiyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılSevişe sevişe evleniyorlar canım
10 Yorumla - Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım