Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normalde şişirilmiş havası boşaltılmış balon gibi olur yumuşak ve lastik gibi bir dekolte bir frikik gorince balina hava basar gibi kalp oraya kan pompalar veya bir öpüşmede kan pompalar aley * elle biraz oynayınca artık kalp orayı hava basar gibi başını ka ile doldurur alet taş gibi olur başına gövdeside sertleşir içine itince bükülmesi vaginaya girer içinde sıkıca kavramına git gel yapınca dahada sertleşir en sert olduğu hali ise içine meni pompaji yapıldığı anda en sert ve hacim olarak en büyük haline ulasir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılInikken yetiskin erkek ayak baş parmağı kadar ebatında olan penis erekte olunca soda şişesi kalınlığı ve uzunluğuna ulaşıyor içine dolan kanla sertleşir başı ve gövdesi sert olur inikken penisin tamamı sünger gibi yumuşaktır detaylı açıkladım umarım 😊
17 Yorumla
Soran1 yılİçinde sadece kan mi var
Cevap sahibi1 yılEvet penis sungerimsi yapıya sahiptir içinde çok ince ince damarlar var kan doldukça damarları genişler prnis büyür ereksiyon olur boşalırcasına tekrar iner küçülür içindeki kan çekilir vücuda dağılır beyin tekrar uyarılinca kan penise tekrar Pompalanır penis erekte olur büyür penisn işleyişi bu şekildedir
Cevap sahibi1 yılBoşalırcasına değil Boşalınca olacaktı yanlış yazmışım hızlı yazarken 😄
Soran1 yılTeşekkür ederim çok
Cevap sahibi1 yılRica ederim merak ettiğin ne varsa cekinmden sorabilirsin seviyeli üslupla cevaplamaya hazirim özelden değil burdan konuşurum yalnızca😊
Soran1 yılŞimdi uyuyacağım daha sonra yine sorarım merak ettiğim şeyler var
Cevap sahibi1 yılTamam iyi günler 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Erkeği olmayınca böyle oluyor, sabah sabah aklına takılan soruya bak
11 Yorumla
Soran1 yılSabah takilmadi aklıma geçen gün takıldı sabah tekrar aklıma geldi artık öğrendim dahada takılma işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSertleşme yokken bir et parçası haline dönüşüyor.. Ama sertleştiğinde taş gibi oluyor sadece ucu değil tamamı
00 Yorumla Yumuşak olunca penis başım Sünnet derimin icinde oluyor benim ki öyle... ereksiyon olunca sertlesip pembe ucunu çıkartıp kıpkırmızı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka benim de pıttıkla ilgili merak ettiğim çok şey var aslında Mesela sizin bastır basıyorsun yapıyorsunuz ya o çıkarken fışkırıyor mu Bir de suyunun tadı nasıl
03 Yorumla
Soran1 yılHayır fiskirmiyor , suyun tadı tadsiz gibi bişe pek bir tadı yok
Cevap sahibi1 yılBoşalman kaç dakikanı alıyor
Soran1 yılmastürbasyon süresi istediğim zaman kadar sürer tam boşalma anı süresi 10 ila 20 saniye
1 yılYumuşak oluyor evet, sertlestigi zaman elbette biraz sert ama sonuçta kemiksik yumuşaklık az da olsa var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıltabi canim inikken her yeri yumusak olur bukulur falan ama kalkinca sertlesir ve bunlar pek mumkun olmaz ici kanla doldugu icin kas bide kasiliyor semsert oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim peki acimiyormu kasilirken
Cevap sahibi1 yılYok oyle iliski icin diyorsan acimaz ama zorla giremeyecegi sekle zorlamaya calisirsan veya ust uste bosalirsan bir kac kereden sonra agri olabiliyor
Ne saçmalıyorsun lan gece gece çılgın bakire
01 Yorumla
Soran1 yılAklıma takıldı alla alla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erksiyon olunca sertleşiyor bazen olmadık yerlerde sertleşince sıkıntı oluyor
00 YorumlaKoç başı gibi oluyor maazallah o zaman işte her şeyi kale kapısı gibi görüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılErekte olmadan yumuşak. Ereksiyon olunca kan dolarak şişiyor süngerimsi bir yapı. Kas yok. Damarlara dolan kan şişiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYumuşak oluyor öyle sakin iken dokunun yine sertliği var ama kalktığı gibi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz saha yumuşak diğer kısma göre ama oyle aman aman bir sertlik değil
00 Yorumla
1 yılYumuşak olur almadin mi eline
01 Yorumla
Soran1 yılHayir almadım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİnikken dokun yavaş yavaş sertleşir
03 Yorumla
Soran1 yılOnu sormadim
- 1 yıl
Ereksiyon halinde değilse kucuk ve yumusak
Soran1 yılTamam
1 yılSert oluyor kimse göstermedi sana hiç
011 Yorumla
Soran1 yılGordumde incelemedim
- 1 yıl
Video vardı sildim ama yoksa gosterirdim ereksiyon öncesi sonrası filan cok şey değişiyor
Soran1 yılVideodan anlaşılmaz ne alaka
- 1 yıl
Anlaşılıyor ya dokununca filan çok belli oluyor video da
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Tabiki de bide kan penisi sanki daha sert oluyor et penisine göre bana öyle geldi
Soran1 yılSadece kan ilemi
- 1 yıl
Tabi penis kan ile hareket ediyor
- 1 yıl
Hidrolik kollar olur ya yag basıncı ile çalışır vinç gibi şeyler penis de öyle yag değil de kan basıncı oluyor işte
Soran1 yılHidrolik ne billiyorum sankide yağ basıncı filan onuda öğrenmiş oldum sayende sağol
- 1 yıl
Rica ederim 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Hiç fark etmedim binara bakarım
02 Yorumla
Soran1 yılYuh nasıl fark etmessin
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sertleşiyor ama yine kısmen yumuşak
03 Yorumla
Soran1 yılEbet ama ereksiyon degilken daha yumusakk dimi
Soran1 yılTeşekkürler
Eline al biraz oyna sertleşme olur
00 Yorumla
1 yılSanırım hiç ilişki olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılGögüs ucu gibi uyarılırsa dikleşip sertleşiyor
00 Yorumla
1 yılEreksiyon değilken her yeri yumuşak, 😀
00 YorumlaBaş kısmı yumşak olur ama büyür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAltın kaplamalı çocuk ne diyor oyle
05 Yorumla
Soran1 yılAhahha sorma kendini pazarlamaya çalışıyor işte 🤣
Cevap sahibi1 yılAma sende iyi cevap vermişsin tamam sus konu kapandı diye ondan sonra sesi cikmamis
Soran1 yılNapim altın kaplama filan diyor aşırı saçma degilmi sencede
Cevap sahibi1 yılŞey derdin altın olsaydı emin ol kesip satmıştın coktan
Cevap sahibi1 yılNapiyorsun ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılYalamak istiyor musun
05 Yorumla
Soran1 yılÇok tatlı buluyorum evet
Cevap sahibi1 yılBenimki altın kaplama yalamak ister misin
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılDaha önce yaladın mı
Soran1 yılHayır sus tamam merak ettim ve öğrendim konu kapandi
Gizli Üye(25-29)1 yılBas kismi heo yumusak sertlesen kisim govdesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaş kısmı yumuşak her iki durumdada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSertlestyimmi orada sertlesır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Eline alıp incelemelisin
00 Yorumla
1 yılBenım her şekilde sert yavrum
011 Yorumla
Soran1 yılHiç samimi degilsin
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Olan bişeyi söylüyorum
Soran1 yılUyduruyorsun bence
- 1 yıl
Sende y*rak görmek için can atıyosun tabiki kolpa yapıyorum sonukken yumuşak olur kalktı mı dimdik semsert
Soran1 yılGörmediğimi nereden çıkarttın sadece inceleyemedimm hepsi bu
- 1 yıl
Zaten görmeyen kız yok bu zamanda biliyoruz😃
Soran1 yılCanlı gormedim
- 1 yıl
He resımle
- 1 yıl
Resımlesme olayı saçma bence erkek içinde kadın ıcinde insan gidip görecek
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılnapcan
380 Yorumla- 1 yıl
Merak etmiş iste
Soran1 yılNapicagimi napican
Cevap sahibi1 yılhayırdır
Soran1 yılSana hayırdır
Cevap sahibi1 yılhayira bayirdir
Soran1 yılProblemin ne kanka
Cevap sahibi1 yıldöverim seni
Soran1 yılNeden naptın sana ne bu sinir sana ne oluyor
Cevap sahibi1 yılpipi hastası
Soran1 yılSana neden dert oluyor
Cevap sahibi1 yılbilmem
- 1 yıl
Burası soru sorma platformu herkes merak ettiği öğrenmek istedigi şeyi soruyor kız yanlış bir şey sormamış düzgün bir şekilde soru sormuş kızın üstüne gitmen hiç doğru değil
Soran1 yıl@Taş_çocukk teşekkür ederim sağol canım
Cevap sahibi1 yılsizin ölü fare gibi skiniz konuşulmaya değer bisey degil
- 1 yıl
Ölü fare s*ki? Kobrayı salsam deprem oldu dersin tatava yapıyor
Soran1 yılSana göre ölü fare diye herkese göre öyle degilya benzettiğin şeye bak gayette tatlı bir gorunumu var durduk yerde konusmuyoruz ayrıca normalde gidip bunu konusucak değiliz konusmayada kesfetmeyede deger
Cevap sahibi1 yıl@Burakayd_87 dedi 3 cm 10 saniye
Soran1 yılNeden bu kadar saldirgansin tranvalarin varsaa Gidip tedavi ol tavrın normal değil kanka
- 1 yıl
Sen erkekleri mi kıskanıyorsun yoksa nedir bu tavırlar ya 😂😂
- 1 yıl
Valla çıkarsam 20+ aleti far görmüş tavşan gibi kalırsın boş yapma 😃
- 1 yıl
Evet var bir problemi gerçekten hiç normal değil
- 1 yıl
Kocasının 3 cm ordan biliyor heralde😃
Soran1 yılPenise duyduugum merakı ilgiyi kiskanicak kadar ne yasadiysan artık 😒
- 1 yıl
Her kadın p*enıse her erkekte kadın vücuduna ilgi duyar bunun hali iyi değil 😃
Soran1 yıl@Burakayd_87 bu saldirganlikla bı kocası olabilcegine inanmiyorum varsada acıdım adama yazık olmus
Cevap sahibi1 yıl@Burakayd_87 +20 cmmiş. kendini de mi yarrktan sayiyon orhanevladi
- 1 yıl
Keşke her kadın senın kadar tatlı olsa soruyu soran.
- 1 yıl
Belki evli ve eşi ile cinsel problem yaşıyor o yüzden nefret ediyor olabilir mi penisten bu kadar
- 1 yıl
Küfür etmeyin ya ayıp beyler bayanlarrr
Soran1 yıl@Taş_çocukk bilemem artık ne yasadiysa siddetede megili var
Cevap sahibi1 yılevet şiddet yanlısıyım hepinizi sıra dayağına cekerim ipnaler
Soran1 yıl@Burakayd_87 tesekkur ederim neyseki geneli benim gibi bunun gibiler azınlık oran çok şükür ama boylelerinden ben utaniyorum hem cinsslerim adina
- 1 yıl
Görüş sahibi senin yaşın kaç çok merak ettim
Cevap sahibi1 yılbüyüküm
- 1 yıl
Benden de mi?
- 1 yıl
Büyük dediği 16 falan qğaşsldldldlkxkxkkxx
Soran1 yıl@Burakayd_87 evet küfür etmeyin lütfen medenice konuşuyoruz
- 1 yıl
Sence bu küfrü haketmiyor mu? Medeniyet ne arar bunda
Soran1 yıl@Taş_çocukk 22 yaşındayım
- 1 yıl
Oy sana dememiştim o hırçın kıza sordum
- 1 yıl
Ayrıca şimdi birnsey dicem de dalga geçersiniz kesin 😅😅
Soran1 yılPardon soru sahibi diye sordun sandım yaşımı
Soran1 yıl@Burakayd_87 olsun biz medeni olalım yeterli
- 1 yıl
Önemli değil cano 😊
Soran1 yıl@Taş_çocukk ne diyeceksin merak ettim
- 1 yıl
Kızların idrar deliği ayrı olduğunu 21 21 yaşlarında öğrenmiştim ben 😅
Soran1 yılSoylesene ne dicektin merak ettim
- 1 yıl
Dedim ki 😅
Soran1 yıl@Taş_çocukk neden dalga geçelim olabilir asıl ben bişe dersem dalga geçersiniz ahaha ama yinede soylicem
Cevap sahibi1 yılbeni sever dicek bi de ama utandi
Cevap sahibi1 yılbeni * dicekti bide ama utandi
Soran1 yılBende sünnet olayınında baş kısmını kopmle kesiyorlar da sonradan baş kısmı çıkıyor ve başı ondan öyle purusuz ve pembis oluyor saniyorum ama alakası yokmus sadece deriyi kesiyorlarmis bunu daha iki sene önce filan öğrendim sünnet videosu izlerken
- 1 yıl
Gorus sahobi Bence onu sen diyecektin ama neyse 😂
- 1 yıl
Haha yaa 😂😂😂 evet olabiliyor işte öyle yanlış fikirler
Soran1 yılAynen kanka bayilmis sana çok beğenmiş seni asi kız seviyormus nasılda anladın ama bil bakalım onda ne var senin deyiminle ölu faresi var yani şenlik değil boş ver ahahahhah
- 1 yıl
Bu kız ağzının tadını hiç bilmiyor bence 😂😂
- 1 yıl
Kendi vajinasina bir laf atmadığı kaldı bakalım ona da atacak mı 😅
Cevap sahibi1 yılbenim amim bal petegi
Soran1 yıl@Taş_çocukk ölü fare nedir ya tobe yarabbim 🤦🏼♀️insanı yaşamdan soğutuyor
- 1 yıl
Zonguldak kömürü mü 😅😅
Soran1 yılNeyse ben yatıyorum hayde iyi geceler sabahlar hatta rüyamda insallah ölü fare görmem fobim var zaten 🤦🏼♀️
- 1 yıl
Soran ; o ölü fare diyor ama görse tek sefer de yalayıp yutar kesin djdjid
- 1 yıl
Bende yatsam iyi olacak sanırım ama rüyamda Zonguldak kömürü gormiyim bende hdjdjd
Soran1 yılKanka seninki bal olsa ne olur Allah aşkına kıymetini bilmedikten sonra bu kadar nefret ederken sen penisten bal olsa ne olur seninki
Cevap sahibi1 yılben çok seks yaptım o yüzden soğudum o yüzden bu kadar agresifim erkeğe doydum daha görmek istemiyorum
- 1 yıl
Bence gerektiği gibi seni tatmin edememişler yoksa şu an nefret değil aşk beslerdin
Soran1 yılOlabilir yapmasaydin senin terciginmis yapmissin fikriini buradada paylasabilirsin ever soru cevap platformu ama seni doverimli filan hayirdirli konusamasssin konusursanda karsidaki cevabını verir
Soran1 yıl@Taş_çocukk çok seks yaptım diyor anlasana demekki önüne gelenle yatmış kalkmış kim bilir hangi ölü farelerle takildi nasıl aşk beslesin öyle gormus öyle saniyorn
- 1 yıl
Üzücü bir durum gerçekten doğru insan ile yaşanmalı böyle şeyler
Soran1 yıl@Taş_çocukk bencede
- 1 yıl
Ben hala tutuyorum kendimi inşallah evlenince eşimle yaşamak istiyorum bunu sadece
- 1 yıl
Doğru insanı bulana dek üzülürsün kral genel için konuşuyorum elıne gelen yüzde 99 temiz olmayacak
Soran1 yıl@Taş_çocukk bende
Soran1 yıl@Burakayd_87 Allah insanın kalbine göre verir kardeşim ben. Buna inanıyorum iyi yaklasimin varsa art niyetin yoksa her şey güzel oluyor ama tabi aptalda olmicaksin insanları tanımak beceri istiyor
- 1 yıl
İstediğin kadar akıllı ol karşıdaki erkek veya kadın senı parmağında bile oynatır bu konuda ben insanlardan çok erken yaşta sıkıldım sıze başarılar 26 yaşında bıkmışlık var
Soran1 yıl@Burakayd_87 erken pes etmişsin sende ne yaptın öyle bence pes etmislik değil bu ara vermişsin dir zaman zaman oluyor öyle insana ama geçici bunalımlar bunlar cunki güzel insanlarda var hayatta
- 1 yıl
Benim karşıma çıkmıyor demek kı
- 1 yıl
Ben s*aldım işimi görür yoluma bakarım birini sevmeye mentalim yok
Soran1 yıl@Burakayd_87 doğru zamanda çıkar daha zamanı degil demekki sabırlı ol birini sevmek hazırlık yaparak olmuyor zaten beklemedigin bir anda planlamadigin şekilde oluyor oyuzden dogruusnu yapıyorsun akisina bırakıp hayatına bakicaksin
- 1 yıl
Aşk zırvalıktır şu zamanda gerçekten inanan da var hayret yemişim aşkı herkes inandığını yaşasın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yumoş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sert
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılNormal oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Pamuk gibi
00 YorumlaAnlatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTamamı yumuşak olur
04 Yorumla
Soran1 yılDimi
Cevap sahibi1 yılÇünkü kan akışı normal olduğu için o da normal ve yumuşak. Kan akışı o bölgede yoğun olunca kafası ve her tarafı sert olur
Soran1 yılTesekkurler
Cevap sahibi1 yılRica ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yumuşacık olur.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat