Sevişmekten korkanlar, her şeyden de mi korkarlar?
Karakter özellikleri mi belirler sevişme şeklini?
Hadi biraz seksoloji❤️🔥
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevişmekten korkanlar, her şeyden de mi korkarlar?
Karakter özellikleri mi belirler sevişme şeklini?
Hadi biraz seksoloji❤️🔥
Davranış şekillerinin insan karakterini belirli bir oranda yansıttığını biliyor insanlar.
Esasında bizi oluşturan katmanlar dışardan görünür olan kişilik ve bunun bizdeki yansıması olarak karakter diye geçiyor.
Soruna gelecek olursam yansıtır ama ne kadar yansıtır bilemiyorum.
Sevişmekten korkmuyoruz, sadece bunun doğru insan ve doğru zamanda olmasına özen gösteriyoruz.
Korkan çok fazla hemcinsim var. Hem açlığını çekip, hem korkuyorlar..
Esasında bilinmeyen bir şeyden korkulması kadar normal bir şey yoktur. Sonuçları bilindiğinde ve gerekli korunma yöntemleri sağlandığında. Kendi isteklerine göre uygun kişiyi bulduklarında bu korkuyuda aşacaklardır. Kendi hemcinsleriminde bu korkuya katkıları olduğunu düşünmekteyim.
Onları evren bildiği gibi yapsın zaten 😂
Ahaha elbette elbette😀
Cesur insanların cesur olmasının sebebi zaten kanlarında bulunan birtakım hormonların normal insana göre daha yüksek olması.
Veya zorlu şartlarda ya da heyecan gerektiren durumlarda o hormonları normal insanlara göre daha fazla salgılamaları.
Nedir bu hormonların biri?
Adrenalin😀
E seks heyecan ve efor gerektiren bir durum değil midir?
Öyledir😀
Seks anında bu kişiler o hormonların etkisiyle daha da coşabilir, karşısındaki insana zevk vermek için halden hale, terden tere bürünebilir😄
Normalde yapmayacakları şeyi yapabilirler mesela😀
O sebeple sorunun cevabı, evet efenim, cesur insanların sevişmeleri de cesur olur😄
Eniştenle kim üstte olacak tartışmasını yüzünden sevişemiyoruz. Kim cesur davranıp önce yatağa uzanırsa o kazanıyor. Bizde böyle, gençlerde ne numaralar var bilemem.
Senin kaybetme ihtimalin yok gibi gözüküyor 😂
Yatağa uzanan mı, uzatan mı daha cesur, o tartışılır da neysse😅
İki türlü de büyük risk. Garip sesler çıkarmaya başladığında umarım sadece geliyordur, gitmiyordur diye kontrol etmem gerekiyor.
@OrganIQ sj
@OrganIQ O, fenomen sevmiyor. Kendisi de olmaz bence🤣🤣
@OrganIQ gönüllerin fenomeniyim ben sjd
Güzel soru.
Normalde ilgisi yok diye düşünülebilir çünkü iki ayrı kavram. Fakat aslında ilgisi vardır.
Cinsel uyarılma beyindeki limbik sistemde oluşur. Bakın şu işe ki korku ve kaygının merkezi amigdala da limbik sistemdedir 😀
Limbik sistemin içinde olan bir şeyin onu veya onun amigdalayı etkilememesi çok zor.
Sevişme ve seskteki özgüven etkisinin de kaynağı bu aslında. Hatta kadınların serseri erkek sevmesinin 😂
Bence konularımı cevap olarak yazdırtıyorsun olmaz böyle jdjdkdk
Sorumu beğenmene sevindim 😄
Kişiye göre değişebilir bu durum aslında. Çünkü beyin kimyaları, yorumlama ve algılama durumları, cinselliğe bakış açıları çok farklı olabiliyor. Oldukça geniş bir yelpaze mevcut.
Ben bu soruyla zihinlere kıvılcım çıkarmayı amaçladım özellikle görev veya ödül olarak gören hemcinslerimde😄
Ödül ise de erkekden fazla kadın için ödül bence..
Yeniye göre eskinin de yenilenmesi gerekmiyor mu😄
İnce işçilik diyorsun 😄anladı ben😅
Cevap
13Cevap
korkak sevişme nasıl oluyor peki :D :D vur kaç taktiği mi :D :D
@vurkaçoğlu #geymofbizans
Ahaha 🤣🤣
Bence alakası yok her şey cinsellikle bağlamak ya da örnek veriyorum insanların duruşunu ve cinsel etkilerini bununla bağdaştırmayı hiçbir zaman doğru bulmam
Yüzünden hırs aktığı küfürler yağdırırken Şahit olduğum için yükseldiğim adamın korkak tavşan çıkmasıyla hayal kırıklığına uğrayan tutkuma 🚬
Senin adına gerçekten çok üzüldüm. Sanırım benim üzerimde de dış görünüş ve tavırlarımın nezaketli olmasıyla , karşı cins bu Kişi sevişirken yırtıcı tutkulu , hırçın olmaz diye düşündürüyor.
@1Dehliz1Zirve büyük yüzde böyledir herkes buna kafa yorar ama benim ki cidden kendi uydurmam 😀😀
🤣🤣 Harika ve eğlenceli birisin bu çok güzel. Beni gerçekten güldürdün 🤣🤣 teşekkür ederim. Seninde yüzün hep gülsün 😊🌹🌹
Küfürler yağdıran birinin özünde korkak tavşan çıkması normal aslında😄
Erillik küfürle olmaz, hayata karşı sağlam bir duruşla, karakterle olur..
Bayağı eril gibi bakıyordu ya çekti beni kendine meğerse eski karısıyla kahve edip edip kafayı sıyırmış hırs değil geçimsizlikmiş püfff
@1Dehliz1Zirve teşekkürler umarım öyle olur
Kesinlikle öyle , esasen dış ortamda yukarıdan konuşan kişi özgüvensizliğinin pasifliğinin farkedilmemsi için içsel bir mücadele veriyordur. Bunu yaparken küfürler kullanması ise , normal zamanda kelime dağarcığının ne kadar az olduğunu gösteriyordur ki, normalde düzeyli bir cümleyi doğru düzgün kuramayan bir insan gergin anlarda en iyi ve en net bildiği ifadeleri kullanır. Bu da onun seviyesini ve tavırlarıyla karakter yapısını , sözleriyle düzeyini ortaya çıkarır.
@1Dehliz1Zirve tamamen düzeyli cümle kuramadığı için bıraktım afakanlar bastı yahu
Rica ederim ve umarım hep öyle olur.
Aslında bunun içinde hırs doğal olarak var. Hırs olmasa , gereğinden fazla büyütüp böyle sıyırmış bir duruma gelmez insan , kabul görmemişliği hazmedemeyişi işe hırs yaptığı için bu duruma gelmiş.
İyi etmişsin , muhtemelen karısı ile de bu gibi durumlar sebebiyle kavga ediyordur.
Umarim şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur.
@1Dehliz1Zirve demek ki cesur aşkım boşadı karıyı cesursa tutkumu besleyim?
Bu soruyu tam anlayamadım. Bir kadından boşanmış olmak cesurluk göstergesi değildir. Ayrıca , cesur olmak hiç bir şeydir, önemli olan cesur olmanın içinde bilinçlilik olmasıdır. Bilinçlilik yoksa cesurluk kontrolsüzlüktür. Kontrolsüzlük güç değil tehlikedir. Kendini böyle bir tehlikenin içine atmak istemezsin sanırım. Sorudan çıkardığım anlama göre cevap vermeye çalıştım.
@1Dehliz1Zirve tekrar yazar mı sence? Peki deneyip iletişim yetersizliği gördüğüm birini sadece tutkum var diye beklemelimiyim?
Sanmıyorum karaktere baglı olacağını evde kedi dışarda aslan olunuyor ya hani belki mazlum gibi duran yatakta bela olur😅
Cesur insanlar sevişmekten cekinebilir.
Sert insan sert seks yapmayabilir.
Seks karakteristik özelliklerin cok dışinda bir eylem.
@LordVoldemord Güzel cvp
Evet öyle cesur olmak lazım ki cesurca olsun , bi de cesret gerek tabi
Ne alakası var kardeşim savaş alanında mı sevişcek veya toplumun içinde kimseye aldırmadan mı sevişcek veya anasının babasının yanında mı sevişecek cesur insanlar kahraman olma yolundalar
Bir Kadından hoşlanıyorsam Direkt Söylüyorum Acilen sevişerek bu konuyu çözmeliyiz diyorum
Kapris önyargılı ayıp... Gibi düşünceleri olan biri ile hayatta cesurca olmaz
kitabın orta yerinden girdi reis
Aynen öyle olur heralde
Olabilir de olmayabilir de😀
Bu durum farklılık gösterebilir insanlar üzerinde
Uysal insanlar yatakta daha vahşi oluyor
Değişebilir bu durum
Yatak ayrı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?