Cesurum
Değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunun cesurlıkla alakası yok bir insan özellikle bir kadın her hoşlandığı kişiyle zaten sevişemez kendimden örnek veriyorum ben bugüne kadar her etkilendiğim her anlık hoşlandığım bir erkekle sevişseydim şimdiye kadar delik deşik olmuştum erkekleri bilmem ama kadınlar belli bir şeylerden emin olmadan yatak odasına asla izin vermezler seksi sonuçta bu kadar basit bir şey değil herkezde yapılacak kadar.
Bu her kadında aynı değil..
Her kadında aynı çünkü orgazım denen olay tamamen kafada başlayan bir şeydir ve kafadaki rahatlık denecek şeyi de sadece bir kadının gerçekten sevdiği erkek tetikleyebilir başka hiç kimse değil herkesle birlikte oluyorsa bir kadının bir problem vardır zaten
Peki sana ilk buluştuğum kişiyle seviştim desem.. biliyorum inanmayacaksın..
İlk buluşmada
Kadının ucuzluğu
He o yüzden her kadın bir değil derken.. bişeyi ele alarak söylüyorum.. 1 gecede 20 den fazla orgazm olan kadınlar var.. o yüzden kadında olsa yaradılışlar duygu seviyeleri farklıdır
vaptık valla iş arkadaşımın ljmanını düzeltmeye gitmiştik işimizin bitimine yakın o başım ağrıyor masaj yaparmısın dedi bende olur dedim masaj sırtına da istedi onada olur dedim baktım inlemeye başladı bende dayanamadım kemeri olmasına rağmen kot unu altında ne varsa aşarıya çektim ve masaja devam ettim ama bana hakaret etti seni unutabilirim ama seninkini asla demişti
Anlık hoşlandığım biriyle sevişmek isteyecek kadar kafayı yemedim.
Tanımadığın insanla başına iş alırsın. Psikolojisi bozuk mudur, psikopat bir sevgilisi mi vardır, başımı belaya sokmaya veya dolandırmaya çalışan biri midir belli değil.
Soyunup üstüme atlasa yine reddederim.
Cevap
44Cevap
Selam. Elbette belli ederim. Anlık libidom arttiysa o an söylerim. Açık sözlüyüm hoşlandığımı ve arzuladigimi gayet net sekilde belli ederim. Yani direk soyleyerek ya da vucut dili ile karşımda ki insana bunu anlatırım. Ve beni reddedemeyeceği sekilde anlatirim ki libidom yerle bir olmasin. Ikimiz de mutlu olucakken nden üzülelimm
Cesur ile olmama arasında bir yerdeyim. Mantık olarak cesur olmamam lazım ama hormonlar cesur olmaya itebilir.
Anliklarla tek geceliklerle gecici heveslerle yaşamam, takılmam
Ya aklını başından alırsa
Anlık hoşlantı yanlış duygulara sürüklüyor uzun vadede ilk adımı atabilirim ama
Cesurum, belli ederim. Karşılık alırsam ruh uyumu başlıyor demektir. Sonra da ten uyumuna bakarım… 🤗🌸😎
Bence çok saçma neden yapayım ki böyle bir şeyi her hoşlandığmız biriyle sevişseydik evin yolu bulunmazdı
Bunun adı cesaret değil bence anlık duygularla hareket etmem bu Bi nevi abazanlıktır
Öyle bir rahatlık yok bu ülkede. Belli eden ya dayak yer güzelce ya da savcılığa verilir 🙂
bu cesaret değil iradesizliktir
hayır öyle bir şy yapmam
ülkede zor bu işler .
tinder düşen ile bile ilk once cay kahve ıcılıyor .
Karşı taraf sevişmek istediyini belli ederse düşünmem sevişirim
Evet.
Hiç çekinmem. Ve bunu oldukça rahat yaparım.
Hic cesur falan değilim kacar uzaktan bakarim kedinin cigere baktigi gibi
Gözlerinde o bakışları sezersem evet teklif ederim ateşi n ile beni yak diyerek.
Karşı taraftan bir elektrik almadan hayatta harakete geçmem çünkü red edilmek lugatimda yok
Türkiye'de göz teması kursan savcılığa veriyorlar mümkün mü böyle bir şey 😄
😂😂😂
cesaret anlamında bir sıkıntım yok lakin bunu belli edeceğim ya da etmek isteyeceğim insan duygusal anlamda hayatımda olan insan olurdu.
savcılığıa şikayet etmeyeceğine dair noter onaylı ıslak imzalı feragatname verirse cesurum.
Çoğu insan cesurum demiş. Sanırım sadce klavyede 😂
Galiba doğru konuşan sadece 2 kişi var 😀 bende şaşırdım😊
Fazlasiyla. Cesurum lakin sevmedigim kisiyle cinsellik yasamayacak kadar da cok seciciyim
Tabi ki, kadına değer vermeyi çok seviyorum bundan asla çekinmem
Hayır ben ciddi düşündüğüm duygularımın olduğu tek bir kadınla düşünürüm böyle şeyleri. Anlık ilişkilerin insanı değilim.
Hayır başıma gelmesine rağmen değil yüzüne bile bakmıyordum karşı taraf istediğini belli etmesine rağmen çok da fırsat zaman vardı.
O cesaret yok 🙃olmamalı da zaten
Cekinirim aslinda. İstekli olsam bile tutmaya calisirim kendimi.😊
Söylemem belli ederim, karşımdaki de canım değil ya bi zahmet atsın beni yatağa 😜
Aptal yazdım canım çıkmış 😂😂
İnceldiği yerden kopsun cesurux
Bir süre geçip bu konuda bir ışık aldıysan evet.
Evlenmeden önce olaaydı
Erkeklerin çoğu cesur
Cesur olurum lakin haram olduğundan asla yanaşmam
Evt o da istiyorsa fazlasını yaparım.
@Fırtına87 tanıyor musun da yorum yapıyosun?
Diyorsun… helal
@HAYATveİNSAN 😎😎
@Fırtına87 napıcan?
@Fırtına87 😎
Burası fena karışacak gibi.. ben gideyim size kolay gelsin 😂
cesaret belirtisi değil bu
Kesinlikle hayır..
direk söyledigim kizlarin cogu kabul etmistir
degilim cunku olumsuz dusunuyorsa kaybederim
Tabiki bakışımdan anlar zaten suları kaynar 😂🤓
Evet cesurum ama kizlardan az çıkar cesur olani
Kendiliginden gelirbzaten😉😃