Sevmediğiniz biriyle yaparsanız sevdiğiniz kisiden farkı nasıl olur?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında erkek ile kadın, kişisel ile beyinsel olarak dünya farkısı var … hani derler ya..
bir erkek aşık olması için, önce kız ile sevişmeli / bir kız sevişe bilmesi için, önce aşık olmalı..
erkekler bir yoldan / kızlar de tersine
erkekler … yeter ki kız olsun, yeter ki vajina olsun ! Gidip yapar ayrıca, aşırı çirkin bir kız ya yapar sonra çöpe atar, ya da hiç yapmaz
kızlar … güven ve özgüveni, saygı, samimiyet vs vs yoksa, hayatta yapmazlar, ayrıca yakışıklı, uzun boylu, esprili vs vs biraz düşünür sonrada yaparlar … erkeğı az bi çirkinlik varsa veya beğenmemişse arkadaş ilişkilerinde de, ister kendini intahar et hayatta yapmaz, ayrıca bugün bugünlerde para göstersen, zengin biri olsan, yakın arkadaş ile de yapar , o kadar fazla erkek yok diye ve bunu.. benim düşüncem … bunu haksız görüyorum neden? Tüm kızlar kadınlar sadece , zengin erkekler ile kolayca evet der, parasız olsan yapmazlar, çirkin olsan yapmazlar
tamam erkeklerde de biraz haksızlık var ama büyük haksızlık hanım efendilerde, anlamadığım de şu var kadınlar erkeklerden çok cinsel ilişkiye giriyorlar …
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
9
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevmediğim kişiyi neden arzulayım ki bu imkansız. elbet sevdiğimi arzularım
siz sevmediğiniz yemeği canınız çeker mi hiç06 Yorumla
Soran+1 yılÜstte yorum yapanlar sevmediğimle daha iyi demiş
Soran+1 yılBen de diyorum insan sevmediği kisiyle nasıl yapar ki çok saçma o hazzı alamaz bence
- +1 yıl
basite indirgedim yemekten örnek verdim
hiç sevmediğiniz öğğğgghhh dediğiniz yemeği nasıl keyifle zevk alarak yersiniz ki
insan sevdiği yemeği mutlu şekilde zevk alarak yer.
cinsellik de öyle
ben size o farklı fikirlerin sebebini anlatacağım ama saldıran çok olur sorun kapanabilir. çünkü ahmak akılsız çok
Soran+1 yılYani bence de sevmediğin bı insana dokunmak ne bleyim sevdiğin insan gibi olmaz bence
- +1 yıl
iki tip insan vardır. kadında da erkekte de aynı
1. tip sayısal olarak çok azdır. bunlar beynin ön frontal bölgesini kullanır. ( frontal bölge akıl ile çalışır. ) aklını kullanan insanlar hem hormonlarına hem duygularına hakim olan kontrol edebilen ve seçici insanlardır kriterleri vardır.
2. tip insan beynin alt beyin dediğimiz ense tarafında bulunan limbik sistemi kullanır ( limbik sistem akılla alakası yoktur hormonlarla çalışır ) bu tip insanlar asla seçici değildir. hormonlarınn kölesidir. kriterleri yoktur.
buna şöyle örnek vereyim yine yemek konusundan
aklını frontal bölgeyi kullananlar çok sevdiği yemeği sipariş eder. zevk alarak keyifle yemeğini yer. tadını alarak mutlu huzurlu olarak sofradan kalkar
2. tip ise pis boğaz dediğimiz ya da aç gözlü dediğimiz tip gibidir. önüne ne koyarsanız yer. asla lezzet tad umurunda değildir hedfi tek amacı karnnı şişirmektir. karnını şişirir ve sofradan oflaya poflaya tam da mutlu olmadan hafif rahatsız kalkar. işte bunlar kadın ile damacanayı eş tutn cahil öküzlerdir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl33 yaşındayım halen bakirim hiç olmadı daha önce bsey doğru zamanda doğru insanla olsun istedim için erteledim ben görücü usulüyle evlendim 1.5 yıl oldu evleneli halen daha bsey yapamadık bu normal bir şey mi
01 Yorumla- +1 yıl
bence değil 1.5 sene az mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha zevkli olur sevmediğinle, çünkü çekinmezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ikisinin hazzı aynı mı sonuçta sevmedigin biri yani
- +1 yıl
Sevmediğinle daha fazla diyorum
Şimdiye kadar sevmediğmle yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarketmez gözüme hoş gelsin yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Farketmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ikisi de aynı mı çok sacma
Soran+1 yılÇok saçma
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. say say bitmez