Aldatmanın cinsiyeti olur mu? 😂
Hemen cinsele atıyor da öyle değil yaa sjj
Aldatmanın cinsiyeti olur mu? 😂
Hemen cinsele atıyor da öyle değil yaa sjj
Ya şimdi bence saylanmaz da😂
Neyse kendi fikrimi söylemim çok🤣
Bu kişilerin algısına bağlı. Bu eylemi yapan kişinin partneri bundan rahatsız olacaksa evet aldatma sayılır.
Ama rahatsız olmayacaksa hayır aldatma sayılmaz. Kişiler karşı tarafın rızası dahilinde kendilerine keyif verecek şeyleri yapabilirler diyerek geçeyim 😀
Bu garip çünkü erkekler kadınların yakınlaşmasını hiç ciddiye almıyor, tehlike arz edecek unsurları olmadığından.🤷🏼♀️
Bence her türlü temas her türlü yaklaşım aldatmadan sayılır. Bugün dürtüleri yola çıkarsa, yarın kim bilir neleri yola çıkar? Tehlikeli sular, hiç bilmediği bir dünyanın kapıları açılabilir, zaten var olan isteklerin peşine de düşmüş olabilir. 🫠
Güzel noktalara değinmişsin Pınar 🤩
Eğer partnerinle geçirmen gereken zamanı hemcinsinle geçirip partnerine zaman ayırmıyor, onu sürekli arka plana atıyorsan ve bunu farklı bahaneler ardına gizleyerek yapıyorsan bence girebilir 😂
Ben yapmam öyle şeyler 😂
Ben masumum Lulu🤣🤣
Ben yaparım ahahahshd 😂
Ayıp ayıp sjj
Günaydın çiçeğim 😍
Günaydın çiçeğim... Ben yine aşırı cinsel görselden sorumu kaldırttım az önce gerginim ama bu sefer görselde harbi bir şey yok. Sinirlendiriyorlar beni 🥹🥹
Bir güzel gül de günüm tam aydınlansın 😂
Ben görmedim o görseli hani nerde 🧐😂
Şöyle düşün bak. Çok beğenmişler sorunu, kendilerine saklamışlar sjj🫢🤣🤣
Konu tamamen magazin... Kullandığım görsel de Magazin haberini yapan haber sitesinin kullandığı ilk foto. Ahahaha bak linkini de bırakayım hatta 😂
haberglobal.com.tr/.../grammy-odullerinde-skandal-kirmizi-halida-kurkunu-cikarip-ciplak-kaldi-418310
Dur böyle olmadı akdkfmg
https://hizliresim.com/o5f7k9p
Bu foto
Puhaha
Kanye ve Censori'ye uygulanan tarife sana da uygulanmış çiçeğim 🤣🤣
Onlara polisler eşlik etmiş, sana da modişler😅🫢
Hahahahsh biraz öyle oldu 😂 ben de modlarla alakalı soru açayım da biraz sitenin düzenine uyayım bari... İçimdeki anarşiği uyandırdılar 😂😂😂
Oo anarşist hatun severizz🤩
Ben de seni severim güzellik 🫠🫠😘
Yerim😬😅
Yakınlaşma ama nasıl yakınlaşma? 😂
Şimdi konsol oyunu oynamak yakınlaşma mı mesela ya da kadınlar için kahve içerken dedikodu yapmak?
Temastan bahsediyorsan ben karşı cinsiyetim için aldatma kabul etmem. Ben zaten kendi cinsiyetimle yakınlaşmayacağım için sorun yok 🤣
Cevap
13Cevap
hemcinsle cinsel yakınlaşma sapıklıktır bana sorarsanız
aldatmak ise başka bir düzeydir
Partnerinle zaman ayırmayıp varsa yoksa onunla takılırsa sayılır tabi. Onun dışında bence sayılmaz
Gay olanlara lafım yok kendi tercihleri ama bana göre kötü zaten. Ayrıca aldatma sayılır bence
Öyle yakınlaşma mı olur alla allaaaaa
Taş yağacak başımıza (!) 😂
Hemcins yakınlaşmaları tehlikelidir😖
Valla bi kadınla parnerim bilemedim ya
Bence sayılmaz o kadar değil
O en kötüsü bence hahha
Yarı aldatmadır 😂
Evet
Sanmam 😅😂
Olmaz rahat ol
Olur
Kızlarda sayılmaz.