Dalga geçmeyin merak ettiğim için soruyorum onlarda da var mı kıskanma dürtüsü yani sevdiği insan tek onun mu olmalı mesela başkasıyla yakalasa terk edermi vs
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet meselesi değil bu. Tamamen hissedilenlere ve ilişkinin boyutuna bağlı. Her insan sevdiğini kıskanır. Nereden böyle bir düşünceye kapıldın anlamadım?
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç yani kapıldım işte😕
+1 yılBenim var escinsel arkadaslarm, hem aldatir , hem bizden daha kiskanc''lar mis 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım kıskançça Nasıl müsade ediyor aldatmasına
- +1 yıl
Etmiyorlar iste daha vahşii kavgalar felan ediyorlar. Aşırı possesifler kıskançççlar
Soran+1 yılBunu merak ediyordum teşekkürler 😀
Kıskanma dürtüsü fıtratta olduğundan mütevellit cinsellik ayırt etmez, normal bir ilişki kadar şiddetli olmasa da illaki olacaktır
110 Yorumla
Soran+1 yılvar mı tanıdığın
Soran+1 yılAnladım sağol
- +1 yıl
Senin normal diye adlandırdığın ilişkilerde olduğundan çok daha şiddetli oluyor efendim tam aksine.
- +1 yıl
@boncuksultan Gizli saklı olduğundan mütevellit olabilir, haklı olabilirsiniz. İnsan evladı yasağı bir bilinmez kabul ettiği için daha tutkulu bir duygu kervanı oluşabilir, her an her şey olabilir.
- +1 yıl
Daha tutkulu olmasının sebebi yasak olması değil. Duygu yoğunluğu, paylaşım ve iletişimin daha fazla olması. Kadın-erkek arasında istisnaları bir kenara koyarsak çoğu ilişkinin yüzeysel yaşandığını kabul edebiliriz. Gerçek bir yoldaşlık, hayat arkadaşlığı yok sevgililiklerde. Sevdiğim kişiye zayıflığımı açık edemem, güçlü görünmek zorundayım ya da sevgiliden dost olmaz mantığı var. Bu mantıkların hiç biri yok eşcinsel ilişkilerde. Apaçık, çırılçıplak, hissettiğince yaşandığı için daha güçlü bir bağ kuruluyor ve bütün duygular en üst seviyede yaşanıyor. Elbette her heteroseksüel, sizin deyiminizle "normal" insanlarda olduğu gibi eşcinsellerde de sapkın bir kesim, sürekli bel altı düşünen insanlar var. Ama bu gerçekten seven, birbirine bağlanan eşcinsellerin de var olduğu gerçeğini değiştirmez. İnsanlar görmek istediklerini görüyor. En sapığı, en adisi, yolda kadına laf atan, hayatında ilk defa kadın görmüşçesine kadını gözleriyle taciz eden heteroseksüel erkeklerden daha aşağılık değil.
- +1 yıl
@boncuksultan Yorumunuz farklı bir açı yakalamama neden oldu, bu sebeple teşekkür ederim, yalnız betimlemeleriniz hoşnuk değil sizin gibi ileri düzey düşünen bir bireyim istisnai durumları göz önünde bulundurarak yaptığı yargılar yerinde değil ve bencilcedir.. Umuyorum ki en doğrusunu düşünüp tepkinizi tarafsız olarak verebilecek bir düzeye ulaşırsınız iyi geceler yahut iyi sabahlar :)
- +1 yıl
Taraflı olan ben değilim efendim, sizsiniz. Ben sadece gördüklerim ve gözlemlediklerime dayanarak fikrimi beyan ettim.
Soran+1 yıl@boncuksultan yaw arkadaşlar ikinizde haklısınız 😀
- +1 yıl
@boncuksultan Kendimi, kendim gibi hissetmediğim zamanlardan birindeyim, iddia edebilecek kadar emin olmadığım şu vakitlerde hak vermekten başka yapabilecek hiçbir açıklamam olamaz... Tartışmaya açık konularda saçmalamak istemem daha müsait bir zamanda benim taraf olmadığımı ve taraf olanların hep kaybettiklerini anlatacağım bir sohbette görüşmek üzere tekrardan iyi sabahlar, iyi uykular :)
Aldatmanın cinsiyyet tercihiyle ilgili bir alakası yok diye düşünüyorum. Karakter meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaw ne bileyim merak ediyor insan hani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBu insanın karakterine bağlı degilmidir zaten. Eşcinsel olması fark yapmaz
00 Yorumla Soru bıraz alışagelmış dışında aldatır herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatır. Niye aldatmasn
14 Yorumla
SoranAldatmasın😀
- +1 yıl
Ay sen de mi eşcinselsin yerim yaa :* ama daha az oluyor onlarda
Soran+1 yılYok be ne eşcinseli😳 Değilim ama merak ettim
- +1 yıl
He onlar daha az aldatıyor.
Vardır heralde eğer onlarinkine aşk deniyorsa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette.
11 Yorumla
Soran+1 yılVar mı tanıdığın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem