Cinsel Yaşam Oral yapmak istememem çok büyük sorun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Oyle agzima alip tukuremwm falan cok titiz birisiyim sorun mu vu Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar acikcasi ben ailemizin falan gecmiste yaptigini dusunmuyorum... cokta gerekli degil gibi. Oral yapmak istememem çok büyük sorun mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. oral harika bir zevktir.. tam bir oral hastasıyım.. yapmasını da çok severim saatlerce gün boyu sıkılmadan yaparımda.. yapılmasa da olur zorlamam açıkcası 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O anki şehvetle yapma isteğin artar belki ama çok sorun edilecek bir durum değil herkesin kendi tercihi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yoo harika kızsın öper başımıza koyariz. 69 olup birbirimizi doyurmanin keyfi ayrı güzel olur 0 0 Yorumla
iremdemirr61 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 101% 1 yıl evet rahatsiz edici azicik ama bence sorun edilmemeli aw 0 1 Yorumla OldAynasız 1 yıl Sorunnnn Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sen mi oral yapmak istiyorsun yoksa yapılmasını mı istiyorsun? 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O an onu mu düşünüceksin gerçekten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet igrenc bisey midem kalkiyor Yorumla Korayawcı 1 yıl Nesi iğrenç sen kendine yapılsın istemez misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oral önemli bence bende titiz biriyim hiç ilişki yasamadim ama bence gerekli 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet sorun olabilir o hep eksik olacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kendini yalatmak istersin ama dimi? 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman seks yapmayın... ya da evlenme sen... Hiç Mutlu olamazsın... Yorumla Soran 1 yıl Ailemizin yaptığını dusunmuyorum gereklilik degil demek ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aile ile ne alakası var bunun... Annen makyaj yapıyor muydu? Saçlarını boyatir mıydı gençliğinde? Ama sen yapıyorsun... Yorumla Soran 1 yıl Evet makyajda yapiyordu sacladini da boyatiyordu 2000lerde olan seyler bunlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani o yapsaydı sende mi yapacaktın... Nereden biliyorsun yapmadıklarını... Bu zevk alma verme meselesi... Kocan bunu isteyecek senden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tabiki de değil bebeğim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana da yapar mısın bebeğim Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben vermem üzülme 0 0 Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl O sana yapmasa bi sorun mu peki? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla Vinetekila 1 yıl Ama bu zevk alınan bir şey neden uzak kalasın Yorumla
KsninDiyetisyeni Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Bence sorun etmeyin, oralı olmayın 😄 1 2 Yorumla NICKkBOSS 1 yıl @KsninDiyetisyeni 👏 Yorumla KsninDiyetisyeni 1 yıl @NICKkBOSS 😄 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Sorun tabiki 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alisirisn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
oral harika bir zevktir.. tam bir oral hastasıyım.. yapmasını da çok severim saatlerce gün boyu sıkılmadan yaparımda.. yapılmasa da olur zorlamam açıkcası
O anki şehvetle yapma isteğin artar belki ama çok sorun edilecek bir durum değil herkesin kendi tercihi
Yoo harika kızsın öper başımıza koyariz. 69 olup birbirimizi doyurmanin keyfi ayrı güzel olur
evet rahatsiz edici azicik ama bence sorun edilmemeli aw
Sorunnnn
sen mi oral yapmak istiyorsun yoksa yapılmasını mı istiyorsun?
O an onu mu düşünüceksin gerçekten
Evet igrenc bisey midem kalkiyor
Nesi iğrenç sen kendine yapılsın istemez misin
Yok değil bence neden sorun olsun ki
Oral önemli bence bende titiz biriyim hiç ilişki yasamadim ama bence gerekli
Evet sorun olabilir o hep eksik olacak
Kendini yalatmak istersin ama dimi?
Yo
O zaman seks yapmayın... ya da evlenme sen... Hiç Mutlu olamazsın...
Ailemizin yaptığını dusunmuyorum gereklilik degil demek ki
Aile ile ne alakası var bunun... Annen makyaj yapıyor muydu? Saçlarını boyatir mıydı gençliğinde? Ama sen yapıyorsun...
Evet makyajda yapiyordu sacladini da boyatiyordu 2000lerde olan seyler bunlar
Yani o yapsaydı sende mi yapacaktın... Nereden biliyorsun yapmadıklarını... Bu zevk alma verme meselesi... Kocan bunu isteyecek senden
Sorun olur yaaa ben isterim
Eşin mi sevgilin mi bu kişi
Ama biri seni saatlerce yalasa hayır demezsin
Tabiki de değil bebeğim
Bana da yapar mısın bebeğim
Ben vermem üzülme
O sana yapmasa bi sorun mu peki?
Olmaz
Ama bu zevk alınan bir şey neden uzak kalasın
Bence sorun etmeyin, oralı olmayın 😄
@KsninDiyetisyeni 👏
@NICKkBOSS 😄