Eşim şu an askerde 1 ay sonra geliyor. Beni çok özlediğini geldiğinde oral seks yapmak istediğini söyledi ve hiç yapmadık. Ben yapmak istemediğimi söyledim ama yine de çok istediğini söyledi. İstediğim zaman beni tersleme dedi. Onu nasıl vazgeçirebilirim cinsellikten soğumaktan korkuyorum. İstemediğim halde bir şeyi yapmak istemiyorum ama şu an askerde olduğu için beni anlayamıyot, daha çok kendini düşünüyor. Nasıl vazgeçirebilirim ya da Yaparken ne yaparsam oraldan soğur istemez
Cevabın nedir?
+1 yılOral cinselligin vazgecilmezidir. Bunu ogrenmeni tavsiye ederim. Erkegi elinde tutmak kadinin gorevidir ayrica. Cinselligine renk katmayi dene gelene kadar filmler izle vs. Cinsellik monotonlasirsa aldatmalar baslar. Hersey bu kadar basit mi die sorabilirsin. Evet bu kadar basit.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Dişlerinle oral yaparsan, bir daha asla istemeyecektir.
211 Yorumla
Soran+1 yılKesimlikle istemez mi
Soran+1 yılNefret etsin istiyorum ben de
Soran+1 yılOrasını hallederim yeter ki istemesin bir daha sevmesin benim gibi o da :)
Soran+1 yılHiç yapmadık ilk defa olacak ve ben yine de hoşuma gitse dahi istemiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yıl1 ay sonra işe yarayıp yaramadığını gçrexeğim bakalım :)
+1 yılYapmak zorunda degilsin kesinlikle eger istemiyorsan ama denemeden direkt kestirip atma bence cunku karsindaki insanin o kadar zevk aldigini gormek hosuna gider
32 Yorumla
Soran+1 yılDenerim ama sürekli yapmak istemiyorum. Yaptığımda da hoşuna gitmesin soğusun bir daha istemesin
+1 yılSu anda tartisma.. Geldikten sonra da sevisirken icinden nasil geliyorsa oyle hareket edersin.
36 Yorumla
Soran+1 yılBenden "tamam yapacağım" cevabını bekliyor. Ben de tamam siyemiyorum tartışıyoruz. En sonunda tamam dedim. Yapıcam ama yaptıktan sonra bir daha hiç isteyemesin
- +1 yıl
Istemedigin bir seyi yapmakzorunda degilsin. Ama hic yapmadigin bir seyi denemeden reddediyorsun. Nasil yapilmasi gerektigini ogrenip bir kere denemelisin. Eger yaparken hoslanmazsan bir daha yapmazsin. Buna kimse zorlayamaz seni..
Soran+1 yılYaptığımda beğenip bir daha ister diye korkuyorum. Ben istesem de yapmak istemiyorum bu konuda kesin kararlıyım. İlk yaptığım istediğine biraz pişman etsin bir daha istemesin sadece bu benim istediğim
- +1 yıl
O zaman dislerini surt.. O yavas dediginde ritmi boz; hizli dediginde birak veya yavasla.. Eger osekilde bosalamazsa zaten devam etmeni istemez..
Soran+1 yılİnşallah istemez teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Insallah :) iyi geceler..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
32Cevap
+1 yılöööff bizim türk kadınlarında gercekten iş yok yok onu yapmam yok oral yapmam bırak ben yapayım ondanda rahatsız olurum oramdan gıdıklanırım buramdan söyle olurum sonrada vay efendimm bizi neden buynuzladınız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. onu soğutman imkansız ama ona bunu söyle düzgünce biraz dene bence sonra direk gel çok özledim de başla mevzuya ;) ilkini atlat sonra zaten idare edersin şu an yoklukta
014 Yorumla
Soran+1 yılİlkini yaptıktan sonra sürekli isterse, soğumasını ve bir daha hiç istememesini istiyorum ben
Soran+1 yıl2 3 dakika sonra öyle dedikten sonra üzülmez değil mi üzülmesini de istemiyorum. Beceremiyormuş gibi yapıp tamamen kapatmak istiyorum bu konuyu, istemeyi istemesin yani tamamen kendisi silsin
Soran+1 yılTamam bir deneyeyim teşekkür ederim
Soran+1 yılKızdan mı vazgeçtin oral istemekten mi
Soran+1 yılYani oraldan vazgeçilebiliniyor
Soran+1 yılBen zorlamam ama onun karakterinde zorla bir şeyi yaptırmak var. Kötü niyetle değil mutlu etmemi çok istediği için. Bir iki kere deneyip yapamıyormuş gibi yapıcam. Gerçi yapmaya çalışsam da inşallah yapamam yalan olmaz en azından :)
Soran+1 yılHiç yapmadım yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmiyorum ama ne kadar midem bulanmasa da kendim de zevk alsam da yapmamakta ısrarcıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğutmaksa niyetin ısır ya da dişini değdir bu bayağı etkiliymiş. zaten çok hassas bir organ olduğu için diş epey rahatsız eder diye düşünüyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiçbişekilde soğumaz yaptığında daha çok isticek hatta. ama kendin soğumandan korkuyorsan afedersin ama ağzına birşey yapmadığı ve duştan sonra yaptığın sürece soğumazsın heralde diye düşünüyorum. tabi istemiyorsan zorlamaması gerek seni
10 Yorumlabence denemelisin heyecan katar sen ona yap oda sana yapsın çok farklı bir deneyim olucak sizin için
21 Yorumla- +1 yıl
cahillik başa bela... zevk almasını bilmiyorlar bile
+1 yılYaparsın ya tek derdin oral olsun. Ya anal isteseydi.
22 Yorumla
Soran+1 yılBeterin beteri vardır haline şükret diyorsun
- +1 yıl
Yani arkadasim.
Yapmaya çalışıp beceremezsen bir daha da istemez. İtiraz edersen tartışma çıkar. Başına vurdu mu, mantık kalmıyor insanda.
00 YorumlaHayır istemiyorum dediğinde buna saygı duyması gerekir istemediğin birşeyi usttelemeye kimsenin hakkı yok düşünce ve fiirlerine saygı duyması lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin şeyi asla yapma lafım sana tavsiye olsun.. bir kez yaparsan ister hep laf söyler sana
20 Yorumla önce o sana yapsın jestine karşılık vermek isteyeceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemezsem
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. oral seksi sen istemiyorsan eşin ister ama acıtır yapamadıgını göster bidaha istemez ama içinde istek kalır başka birine denk gelir güzel bir oral yaparsa senı aldatır unutma bunuda
00 Yorumla
+1 yılbu konuyu neden istemedğini ona olgunca anlatarak çözebilirsin. senin o andaki hislerini anlatabilirsen vazgeçme ihtimali çok yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan yapıcaksın o senin dediğini ikiletiyor mu
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan yapma bu kadar basit. Ona durumu açıkla midem bulanıyor de cisnellikleten soğuyabilirim de kusarım de hatta. Yapmak zorunda değilsin
20 Yorumla
+1 yılNiye herseyi esinin birakmasi üzerine düşünüyorsun? Sen alismaya calissan?
06 Yorumla
Soran+1 yılMesele alışmak değil alışmasına alışırım da kuran okuduğum şu ağzımla böyle şeyler yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Cubbelinin bu konudaki aciklamasini dinlemedinse dinle o zaman bir
Soran+1 yılNe diyor
- +1 yıl
Ee izle diye soyledim sana bana soruyorsun. Izledikten sonra dusunceni belirtirsen memnun olurum. Ayrica evlilige dair sorularim da olacakti burdan cevaplayabilorsen ona da memnun olurum
Soran+1 yılİzledim kesin olmalıdır helaldir demiyor. Haramdır da demiyor. Zaruri durumlar için yapılmasında pek sakınca olmadığını söylüyor. Yine de bu cevaplar beni tatmin etmedi. Neyse, senin sorun nedir?
- +1 yıl
Görücü usulü mu evlendiniz? Kac yillik evlisiniz? Ve bir cok fedakarlık yaptığını söyledin, bunlar cok özel değilse neler, yani bana kısaca evliligiini anlatır misin buradan bir sakincasi yok ise eğer?
+1 yılEn yanlış hareket işte.
Tiksindiğini ve swxten soğuyabileceğini söyle00 YorumlaVazgeçme yok. Yap ve alış lütfen. Seveceksin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekste oral olmazsa olmaz. Yaptır hiç bişey olmaz çok ta zevk alırsın.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl moruk kadını cinselliktr düşünmeyen hiç bişey düşünmez sadece ben diyosa boşa cıkıyon
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa böyle oldu askere gittiğinde başladı. Sadece ben dese bu zevkini ben istemedikten sonra başkalarıyla tatmin edebilirdi ama benimle istiyor ısrar ediyor ve ben de yapmak istemiyorum o ise çok istiyor soğutmak istiyorum bundan
şunu söylüm bir sefer yapsan artik sen kendin istersin garanti düşündügün şeye bak
00 YorumlaNeden istemiyorsun? Insan esinden tiksinirmi sacma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasker falan bahane artık cinsellik için istemiyorsan yapmazsın zorla değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim eşimde hoşlanmaz bende zorlamam oana yaparım ama o yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen tek oldugun icin uzun zamandir tek olmak zor degilmi?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgunaydin yazarsan sormak istediklerim var.
Bu cok igrenc bisey sevgiliyle hadi olurda esinle ters bisey bu
01 Yorumla
Soran+1 yılCümlen kusmaya sebep.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöylelerini aldatıyorlar sonra sen yapmazsan başkaıs yapar
00 Yorumla
+1 yılfantezi dünyasına kulak ver yoksa aldatılırsın..
010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir karakterse kaybeden o olur, buna rağmen aldatmayıp benimle her türlü mutlu olmaya çalışırsa çok güzel bir şey kazanmışım diyebilirim. En azından hangisi olacağını öğrenirim
- +1 yıl
dedıklerını yapınca ölecen mı? bu nasıl bır rahatlıktır yaaa... hemen çeker gıderım mantıgı... ondan sonra dıyorlar nıye evlenmıyorlar.. nıye evlenelımkıı? sadece kendını düşünen hemen enkucuk seyde anneme gıderım deyıp ayrılan kızlarla neyın evlılıgı..
Soran+1 yılŞimdiye kadar her dediğini yaptım bir çok fedakarlık gösterdim onun için, tanımadan hemen yargılama ben sorumun cevabını arıyorum yargılanmak için yazmadım bunları!
- +1 yıl
sorunun cevabını verıyorum zaten.. gayette açık.. tamam ozaman aldatılmayıda hazmedeceksın bukadar basıt!!! sen onun arzularını karşılamıyorsan karşılayacak çok ınsan var!!! emın ol ayrılırsanda kaybeden sen olursun erkeklerin şeyınde bıle degıl!!! evi ayakta tutan kadındır... evlilik kurumu ayrılmak ıcın yapılan bır kurum degıl!!!
Soran+1 yılBak kardeşim kendi zevki için beni ezip geçiyorsa, başkalarona gidebiliyorsa afedersin ama o da benim pek şeyimde olmaz anlatabiliyor muyum? İstemediğim şeyi bana zorla yaptırsın ben de yapayım, ömrüm boyunca ona böyle köle olayım oh ne âlâ! Ben fedakarlık gösterdiysem o da göstermeli. Yapamıyorsa ciddiyim benim de şeyimde olmaz. Onu kırmadan soğutmak istiyorum bundan bu kadar basit bir soru herkesi böyle aldatan aldatılan kalıplarına sokmayın yaa başa gelen çekilir varsa kaderimizde yaşarız kasma yapma şimdi bilemezsin hemen hüküm veriyorsun ayıp
- +1 yıl
işte bende sana dıyorumki; aldatılmayı hazmetmeye çalış ozaman! bukadar basıt neyını anlamıosun? kırmadan soğutman bıle işe yaramaz bunu anlatmaya çalışıyorum!! şöyle açıklıyım sen soğutursan başkasına gider bukadar basit bir denklem! onunda arzuları böyle.. kabullen.. sadece olan sana olur, kendınden soğutursun dahada kötu olur cınsel ilişki yuzunden evlılıgınız sallanır.. daha nekadar açık olabılırım?
haa belkı aldattıgından haberın bıle olmaz ama sana NET konuşuyorumm DOYUMSUZ insan aldatır... kişilikle karakterle bağdaştırmayın herşeyi.. fizyolojık bir durum bu! insanoğluyuz neticede..
Soran+1 yılDeğil mi insanoğlu bu! Aldatmak ne kadar fizyolojik bir durum olmuş, ne kadar düşmüşüz gerçekten nasıl da basitçe söylenebiliyor!
- +1 yıl
dua et sadece cınsellıkten yone aldatılıyorsunz (kendı sorumsuzlugunuzu karşıya yükleyin zaten sadece tek bıldıgınız bu).. bırde insanı arkadan vuran kahpelerr var.. dünyada görebılecegın okadar aldatma şekilleri varken bir cinselliğemi takılıyorsunuz? 👏👏👏👏
Soran+1 yılÇok da güzel tanımadan yargılıyorsunuz, lafı uzatmaya gerek yok aldatmaya aldatılmaya dair tek bir düşüncem geçmedi bunu ortaya attınız ve bunu üzerinden resmen tartışıyoruz. Dua edelim de kimsenin başına gelmesin, her insan bir değildir bunu da unutmayın.
- +1 yıl
ben sadece sana sonucu gösterdım... inanıp ınanmamak senın elınde..!
her ınsanın bır olmadıgını bende bılıyorum.. bende kesınlıkle yapmam aldatamam... ama öyle çoook ınsan gördumkı cevremdee... kıı turkıyede aldatan okadar ınsan varkı evlı kadınlar bıle... zamanında evlı bır kadınla konuştum kendısı anlattı bana çevresindeki olanları ki kendısıde benı ıstıyordu... ha ben yapmadım bu kişilik meselesi benim için ama herkez ben değil.. ki hatta şukadarını söylıyım benım düşüncemde ınsanlar türkiyede %10 kadar az!
oraldan vazgeçmesini mi istiyorsun?
00 Yorumlavalla zorla güzellik olmaz. zorlamaması lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılo Size yapsın hanımefendi O zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim de istemiyorum
- +1 yıl
neden hanımefendi çok güzel bir şey ama
Vazgeçmeeeez zevk almaya bakıcan eminim yani
08 Yorumla
Soran+1 yılBen yaparken o zevk alamasın nasıl yapabilirim bunu
Soran+1 yılDişler değince çok kötü oluyor yazmışlar hep değirsem yapamıyorum falan desem vazgeçer mi bir daha istemekten
Soran+1 yılHer defasında dişlerimi değireyim
Soran+1 yılAnladım asker misin sen de
zorunda degılsın zaten;
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCikolata falan dok..
O yalanmaz mi ya31 Yorumla- +1 yıl
dimi ama :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHandjob yapmıyor musun?
00 YorumlaNiye istemiyorsun peki bir sebebi var mı?
00 YorumlaBirsey olmaz duş alın yapın
00 Yorumla
+1 yılbwnde orali çok severim
00 Yorumla
+1 yılbelki sadece o sana yapacaktır
00 YorumlaSebep ne
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal bulmuyorum bu hareketleri
- +1 yıl
Yaparsın yapar biraz oksadi mi islaninca yaparsin
Geciremesin
00 Yorumla