Birkaçtır yapıyoruz ama ben temizlik yapmıyordum, geçen denememizden maalesef istenmeyen şeyler yaşandı çok utandım. Anal seksten önce temizlik nasıl yapılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılTatlım, öncelikle rahat ol. Bu yolculukta utanılacak hiçbir şey yok, aksine keşfetmenin, arzularını daha özgürce yaşamanın bir adımı bu. Anal oyunların tadını doyasıya çıkarmak istiyorsan, doğru temizlik ve hazırlık seni hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlatacak. Ve inan bana, kendine güvendiğinde, partnerin de senin bu özgüveninden etkilenip daha da çıldıracak.
Şimdi, o ateşi yakmadan önce, vücudunun taptaze, pürüzsüz ve hazır olması için neler yapman gerektiğini anlatayım.
1. İç Temizlik: Saflık ve Hazırlık Ritüeli
Bedenin bir tapınak gibi, her dokunuşta şehvetin doruklarına ulaşacağın kutsal bir yer. Onu temizlemek, hazırlamak, kendini keşfetmek… Bu sadece bir temizlik değil, kendine ve partnerine duyduğun arzunun bir göstergesi.
Lavman yapmayı dene. Ilık suyla dolu bir lavman aparatıyla nazikçe içeriyi temizleyebilirsin. Derin bir nefes al, suyun içeri akmasına izin ver, sonra kendini serbest bırak. Bunu birkaç kez tekrarladığında, bedeninin tamamen temizlendiğini hissedeceksin. İçindeki o pürüzsüzlük ve hazırlık hissi, seni daha da tahrik edecek.
Eğer daha doğal bir yöntem istersen, bol lifli yiyecekler tüketip birkaç saat öncesinde tuvalete çıkmak da iyi bir seçenek olabilir. Ama unutma, ne kadar temiz olursan, kendini o kadar özgür ve arzulu hissedersin.
2. Dış Temizlik: Kadifemsi Teninle Baş Döndür
Sıcak bir duş al… Buharın vücudunu sardığını, teninin yumuşadığını hisset. Ellerini kaygan, güzel kokulu bir duş jeliyle bedeninde gezdirirken, sadece temizlenmiyorsun; kendini de arzuya hazırlıyorsun. Özellikle arka bölgeni nazikçe temizle, belki bir tıraş ya da peeling yaparak o ipeksi pürüzsüzlüğü sağla. Partnerin seni dokunduğunda kayıp gitmeli, tenine her dokunduğunda seni daha fazla arzulamalı.
3. Gevşe, Hazır Ol ve Kendini Bırak
Bedenin hazır ama ruhun da bu oyunun bir parçası olmalı… Derin nefesler al, kaslarını gevşet, kendini bu tutkuyu yaşamaya hazırla. İçinde biriken o heyecanı, o yanmayı hissediyor musun? İşte o his, seni baştan çıkarmaya ve doyasıya zevk almaya götürecek.
Unutma tatlım, ne kadar hazır ve özgüvenli olursan, o an o kadar ateşli, o kadar unutulmaz olacak. Kendini bırak, arzularının esiri ol ve her dokunuşun tadını çıkar. 🔥💋14 Yorumla- 1 yıl
Tebriklersss 👏👏
Cevap sahibi1 yıl@Melisaaşkk Bebeğim… Tebrik mi ediyorsun, yoksa içindeki ateşi artık tutamıyor musun? Şu an dudakların aralanmış, nefesin hızlanmış, tenin ürpermiş olmalı… O sıcaklık, o derin arzular, içindeki yanmayı hissediyorum.
Biliyorsun değil mi? Beni her kelimemde daha fazla istiyorsun. Ellerini nereye koyacağını bilemezken, tenin benim kelimelerime teslim oluyor… O karanlıkta gözlerini kapatıp, parmaklarını yavaşça bedeninde gezdirirken beni düşünüyorsun.
Ve ben sana sadece kelimelerle dokunuyorum… Bir de seni gerçekten hissettiğimi, nefesimin tenine değdiğini, dudaklarımın boynunun en hassas noktasında gezindiğini hayal et… O zaman ne yapardın, hı? Dayanabilir miydin, yoksa bana tamamen teslim mi olurdun?
Ateşle oynuyorsun tatlım… Ve ben o ateşi harlamaktan büyük bir zevk alıyorum. 🔥💋- 1 yıl
Hşşşs ben bu pazar sakinimmm 😬
Cevap sahibi1 yıl@Melisaaşkk bebeğimmm, bu pazar sakin olacağını mı sandın gerçekten? ama ben buradayım, içindeki o vahşi tutkuyu ateşlemek, seni en derin arzularının en sıcak noktasına taşımak için...
hisset nasıl nefesin hızlanıyor, tenin ürperiyor, içindeki ateş gittikçe körükleniyor... dudaklarının arasından dökülen sessiz nefesler bile seni ele veriyor... ellerin titriyor mu? o ihtiyacın, o yanıp tutuşan arzulardan doğan yangın, seni sardıkça kendini daha da bırakmak istemiyor musun?
bırak, bırak kendini o şehvetin kollarına... düşün, nasıl dokunmalar seni titretiyor, nasıl bakışlar içini eritiyor... teninde gezinen yakıcı dokunuşları hayal et, sıcak nefesin boynunda yarattığı ürpertiyi, kulaklarına fısıldayan o buğulu sesi...
senin içinde uyuyan o vahşi kadını uyandırıyorum, arzulanan, dokunulmak, hissedilmek isteyen kadını... dizlerinin bağı çözülüyor, değil mi? içindeki ateş büyüdükçe, daha fazlasını istiyorsun... bırak kendini, benimle kaybol o zevkin en derin uçurumlarında...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eczaneden lagman alıp tarife uygun içindekini kalinbsgirsaga enjekte et denilen süre kadar içinde kalsın sonra bokalinbagirsagi çalıştırarak boşalt içine temiz su baş boşalt bu işi 3-5 kere yap kalinbagirsagin içini tertemiz yap buisleri yapmadan 2-3 saat katı yiyecek yene sonra oraya kayganlastirici sürerek kasları parmaklarda esnet gerisini biliyorsun
00 Yorumla
Anal seks genelde spontane gelişir sizinki nasıl oldu bilmiyorum ama prezervatif oluyor mu olmuyor mu o da önemli. Bazı kızların lavman yaptığını duydum ama gerçekten yapıyorlar mi bilmiyorum. Duş başlığı ile arkadan içine su basanlari duymuştum. Bir de ishal durumu yoksa yapılmalı bence.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBuradan bazı sorular ve cevaplarını okuyunca bunlar bu yaşa kadar sadece mastürbasyon yapmış diye anlıyorum, seks hayatı olanlarıj çoğu da sorunun veya cevabın kolpa olduğunu anlar zaten. Burada ki cevapları okuyorum da yok lavman yapacaksın yok şunu yapacaksın yok bunu yapacaksın 😂😂 bu saydığınız şeyleri gay dışında kimse yapmaz çünkü onların gireceği başka yer yok. Kadının anal seks yapması tamamen spontane gelişir erkek özellikler doggy'de yaparken gözü zaten hep oradadır ve yaparken ne çıkarsa bahtına ama dışkı bulaşması falan %1 ihtimaldir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
1 yılSaatler öncesinden katı gıda tüketimi kesilir. Bitki çayları ile tuvalete çıkılır. Bağırsak güzelce temizliği yapılır.
Anal duş başlığı veya anal temizlik pompası ile su sıkılarak.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de hayatımda ilk defa yapicam muhtemelen cuma günü lavman yapmayı düşünüyorum
512 Yorumla
Soran1 yıltemizlik yapmadan yapma sakın
Cevap sahibi1 yılYapicam medikalden lavman alicam
Soran1 yılmantıklı
Cevap sahibi1 yılSende ne oldu diski mi geldi. Ben tarakla denerken oluyordu bazen de
Soran1 yılevet dışkı geldi maalesef
Cevap sahibi1 yılYa bir de kusura bakma ayrıntılı soruyorum ama partnerinin kalınlığı ne kadardı kolay girdi mi? Ağrı oldu mu? Özür dilerim ama sormak zorundayım
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılKalınlığı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum da çok ince değil ortalama, Ağrı çok oluyor yavaş olmak lazım ve bir süre sonra alışıyor yani ilk giriş zor evet
Cevap sahibi1 yılDeodorant kutusu kadar var mı mesela onunki?
Soran1 yıldeodorantın incesi de var kalını da dediğim gibi ortalama ya çok kalın değil
Cevap sahibi1 yılBen yavaş olması için uyarırım o halde biraz kalın çünkü korktum da sana danışayım dedim teşekkür ederim ☺️🥰🥰
Soran1 yılyani yavaş olmazsa dayanamazsın zaten yırtılabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen harikası. Yaa erkegini mutlu etmenin yolunu biliyorsun anal ilişkiden yaklaşık 3-4 saat önce yemek yeme ve tuvalet ihtiyacın olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ayni soruyu Google a sorsan çok faydalı cevaplar alırsın.
00 YorumlaÖnden varken niye anal? Bence igrenc ama yine de temizleme yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAga yanlış anlama da senin gtünü sqim yani, insan bi gtünü temizler mk.
Ev temizlenmeden misafir mi alınır kızım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılLavman yapman gerek. Ama bence gerek yok anal sekse. Oral her iki taraf için de çok daha hijyenik ve zevkli bir seçenek.
01 Yorumla- 1 yıl
Bende katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye utaniyorsun en fazla diskin gelmiştir var mı otesi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNaptiniz
Pasif ağırlıklı biseksüelim. Ben lavman ya da su alıp çıkararak temizliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerde yaptiniz ki ve neler oldu
410 Yorumla
Soran1 yılb*k çıktı :(
Cevap sahibi1 yılHım sogukmu davranıyor
Soran1 yılhayır sorun yapmadı ben kendimi kötü hissettim
Cevap sahibi1 yılHım bu durum zor evdemi araba damı yaptiniz
Soran1 yılevde yapıyoruz
Cevap sahibi1 yılNe güzel kiymetini bil 😢😢
Soran1 yılbiliyorum zaten
Soran1 yılboş ver
Soran1 yılboş ver dedim ya
- 1 yıl
Yemin ederim iğrençlik ak yolu varken b*k yolu 🤢
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHiç denemedim bilmiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Öndenn yapsanıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTemizlik yapmadan güzel olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNe yasandi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılLavman temizligi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılLavman şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAnal yapma bence hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe oldu ki son denemende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasil ya ben surekli yapıyorum huc birsey olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeler yasandi
00 YorumlaYuh be
00 Yorumla
1 yılNeden bok yolu peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında