Cinsel Yaşam Yakın arkadaşınızla sevişir miydiniz? Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yakın arkadaşınızla sevişir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Öyle bir çekim, etkileşim, arzu oluşursa olabilir. Durduk yere olmaz. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimle sevişirim sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ay bilmiyorum ama eğer ondan bir hamle gelseydi deneyebilirdim hoş çocuktu 6 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu soruya burada arkadaşları olanlar hayır diyecektir veya gizli cevap verecektir. Çünkü insan elinde ki hiç bir şeyi kaybetmek istemez. 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. okulda arkdaş vardı bir gün çok fenayım ancak sen yetersin bana diye mesaj attı küfür ettim engeledim 0 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Evet neden olmasın arkadaşlar ihtiyaç halinde yanında olan kişi değil mi 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabiliyor ama o eski samimiyet havası değişebiliyor 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Evet seviştim defalarca hatta sürtüşme oral seks dâhi oldu 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl O arkadaşlık bitmesin istiyorsan sevişmemek gerekir ben sevişmem. 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Ortamin ve o anki duygularima hakim olamayabiliriz ve oldu da daha önce 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arkadaslik olmaz fb iliskisi olur o artık 7 1 Yorumla onnumara_ 1 yıl Bence arkadaş olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hep sevişmekten mutlu olacağım kızlarla arkadaş oldum kimse kusura bakmasın herkes böyle yapıyor 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çekim varsa daha uyumlu ne olabilir.. 0 0 Yorumla
Lord_of_chaos Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Ne kadar yakın olduğumuza göre değişir 🤣 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. isterse destek olunur :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzuluyorsak güzel olur 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İşler tuhaflasırsa belki 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Yok canım fazlasini yaparrim 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İsterse neden olmasin 0 0 Yorumla
NİGHTOWL27462 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Artık yakın arkadaş olmuyor o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 seferlik olabilir aslında 2 1 Yorumla Sesindekuşlaryaşıyor 8 ay O bir seferlikten çıkardı Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. O anki enerjiye bağlı 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu konuda Büyük konuşmamak gerekir 0 0 Yorumla
kırmızıbeyaz49 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Hayır sevişmem arkadaş, arkadaş olarak kalmalı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. O isterse olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Öyle bir çekim, etkileşim, arzu oluşursa olabilir. Durduk yere olmaz.
eşimle sevişirim sadece
Ay bilmiyorum ama eğer ondan bir hamle gelseydi deneyebilirdim hoş çocuktu
Bu soruya burada arkadaşları olanlar hayır diyecektir veya gizli cevap verecektir.
Çünkü insan elinde ki hiç bir şeyi kaybetmek istemez.
okulda arkdaş vardı bir gün çok fenayım ancak sen yetersin bana diye mesaj attı küfür ettim engeledim
Evet neden olmasın arkadaşlar ihtiyaç halinde yanında olan kişi değil mi
Olabiliyor ama o eski samimiyet havası değişebiliyor
Evet seviştim defalarca hatta sürtüşme oral seks dâhi oldu
O arkadaşlık bitmesin istiyorsan sevişmemek gerekir ben sevişmem.
Ortamin ve o anki duygularima hakim olamayabiliriz ve oldu da daha önce
Arkadaslik olmaz fb iliskisi olur o artık
Bence arkadaş olur
Hep sevişmekten mutlu olacağım kızlarla arkadaş oldum kimse kusura bakmasın herkes böyle yapıyor
Çekim varsa daha uyumlu ne olabilir..
Ne kadar yakın olduğumuza göre değişir 🤣
isterse destek olunur :)
Ona karşı hissettiklerime bağlı
Arzuluyorsak güzel olur
İşler tuhaflasırsa belki
Yok canım fazlasini yaparrim
İsterse neden olmasin
İyiyse😁😁
Olmadı şöyle manitamız
Artık yakın arkadaş olmuyor o zaman
1 seferlik olabilir aslında