arkadaşımla sevgili oldum evlendim. arkadaşlık devam ederken sevişip arkadaşlığa geri devam etmek bana göre değil. duygular değişirse ilişki evrilir... o zaman zaten sevgililik / evlilik gerçekleşir..
daha önce sevişmişliğim var hemde kardadaştık ama benden küçüktü abi diyordu bazen , ama o karşılıklı hisslerin bir an kontrolu ele geçirdiğinde buna direnecek bir durum olmuyor maalesef
O zaman ben ona arkadaş gözüyle bakamamki, bana çook ters
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üniden arkadaşım vardı sevgilim değildi arkadaştık hep şakalaşırdık bazen cinsel şakalar yapardık bigün ben bunun poposuna pantik attım oda benim penisimi sıkmıştı sonra işin sonu yatakta bitmişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Arkadaş olup sonrasında cinsellik de yaşadığım kadınlar oldu.
Evett en güzel arkadaşla sevişilir zaten😂
Bu hayatta her şey olabilir gadası
Hayır sevişmem
Arkadaşım vardı böyle, bir gece konuşurken ikimiz de yükseldik ve tatmin ettik birbirimizi. Denemekte fayda var deyip çeşitli şekillerde yaptık sjjs
Arkadaşlığımız devam ediyor. Sonuçta güven var.
Evlenince ne olacak başkasıyla
@Güvenmikaldı düğününe beni davet etti fakat gidemedim. Yani evlendi
Arkadaş kalmanız hala etik değil sonuçta yaşanmışlık var
Bu, karşı tarafa büyük ihanet umarım başınıza gelir ne diyeyim anca öyle anlarsınız
@Güvenmikaldı zor zamanlarda birbirimize yardımcı olduk, hepsi bu
Karın böyle yapsa hala seviştiği adamla devam etse arkadaşlığa senle evliyken ne hissedersin
@Güvenmikaldı karımla alakalı duyar kasacağın adam ben değilim. Sen kendi kendine eğlen tatlım
Allah ıslah etsin sizin gibilerin kökü kurusun ahlaksızlar
@Güvenmikaldı geberirken bu lafın aklıma gelecek emin ol
arkadaşımla sevgili oldum evlendim. arkadaşlık devam ederken sevişip arkadaşlığa geri devam etmek bana göre değil. duygular değişirse ilişki evrilir... o zaman zaten sevgililik / evlilik gerçekleşir..
Eğer sevgililiğe dönüyorsa olabilir. Arkadaşlıkla başlayan ilişkiler çok tatlış oluyor.
Ama friends with benefits olmaz yani, bku çıkıyor işin. İki sevişeceğiz diye arkadaştan olmanın da bir alemi yok.
Bu yüzden kızlarla yakın arkadaşlık kurmam. Çünkü bir süre sonra ilgi farklı yöne çekiliyor bence.
Kızların sohbeti muhabbeti çok hoşuma gidiyor, erkeklere göre daha empatik yaklaşıyorlar çoğu durumda ama fazla yakınlık uzaklık getirir
ünv de kız yurdunda kalan enn iyi kız arkadaşım proje için evime gelmişti.. 1 saat sürdü projeye çalışmamız.. devamında 😈
daha önce sevişmişliğim var hemde kardadaştık ama benden küçüktü abi diyordu bazen , ama o karşılıklı hisslerin bir an kontrolu ele geçirdiğinde buna direnecek bir durum olmuyor maalesef
Ooooo hep derim kanka ayağı g. ot ayağı diye
O zaman ben ona arkadaş gözüyle bakamamki, bana çook ters
Üniden arkadaşım vardı sevgilim değildi arkadaştık hep şakalaşırdık bazen cinsel şakalar yapardık bigün ben bunun poposuna pantik attım oda benim penisimi sıkmıştı sonra işin sonu yatakta bitmişti
En yakın arkadaşın ile sevişmemişsen yakın arkadaş değilsindir :)
Doğru
Hmm duruma göre Değişir Arkadaşlık Var Arkadaşlık Var
arkadaşım diyemeyeceğim insanla aynı yolda bile yürüyemem :D bi arkadaş gibi konuşamıyosak birliktelik de zor çünkü.
Evet neden olmasın sbsh
Jsjsj
Yok artık sen mi diyorsun bunu
Sevişirim, seviştim de. Ama sonrasında biraz huzursuzluk oluyor açıkçası.
evet denemişliğim var güzel oluyor FB sarı lacivert şampiyon FB
Karşılıklı cinsel istek varsa neden olmasın?
Yakın arkadaş ile daha iyi oluyor , tavsiye ediyorum. :)
Olabilir bence ama taraflardan biri iliskiye baslarsa nolur bilmiyorm..
Hayır o kadar da değil bunu yapıyorsam arkadaşım değildir flörtür o.
Evet gönlü veya benim gönlüm düştüyse neden olmasin
Neden olmasın duygu ve ten uyumu yakalanmışsa, cinsellik tukaka bişey değil ki arkadaşla neden olmasın
arkadaş demek en güvenilir insan demek.
arkadaş ve cinsellik bir arada düşünülemez zıtlıkta
Bazen arkadaş olup sevişip, başka biri ile sevgili olduktan sonrada normal arkadaşmış gibi ara ara buluşup sevişmek daha zevkli oluyor.
Önce kanka öpücüğü diye öpüşmeye başlamıştık. Aradan zaman geçti bir baktık bildiğin çatır çutur sevişiyoruz.
Üfff en fena onunla oluyor hemde varya fantezinin dibine vuruyorsun
Beraber yemek yiyorsan onu da yaparsın ihtiyac sonucta
işte bu yüzden sevgilimin kız arkadaşı olamaz
Kafayı mı yediniz ya arkadaşlığın ne kıymeti kalıyor bi ona göz dikmediginiz kalmıştı.
arkadaş olabiliriiiiiiiz hiç arkadasım yooook
ikimizin de hayatında kimse yoksa denerdik
Düşünmesi bile bana ters.
Evet, sevişirim, seviştim
sever affetmem 😀😀
Bu karşılıklı istek olursa neden olmasın
O arkadaş kız ise sevişirim
Arkadasada guvenemiceksek artik :)))
Bilmiyorum o an ki çekim nasıl olur
Arkadaşlıktan çıkmış oluyor
Ortam müsaitse neden olmasın
Arkadaş arkadaşı... ikmez