Sizce? Ben 27 yaşımdayım. Hayat enerjim ve libidom çok iyi. Ayrıca muhabbetim aşırı enerjik ve buna bayılıyorlar. Bana sadece cinsel olarak yaklaşmak yerine, evlenmek isteyen çok fazla var. Hoş bir kadınım. Ne istediğimi istemediğimi de biliyorum çok şükür. Ama cinsellik yaşamadım işte o problem.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik yaşamamış olman senin için bir eksiklikse bilemiyorum eğer karar verdiysen yaşamalıyım diyorsan bunu kendine göre en doğru kişiyle yapman daha iyi olacaktır çünkü duygular ve cinsel dürtü daha çok zevk almanı ve tatminlik hissi yaşamanı sağlar. Kadınlarda genel olarak 30 lu yaşların sonları ile 40 lı yaşların başlarında olduğu söyleniyor hormonal değişimler vb sebeplerden dolayı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Libidonun en yüksek olduğu yaş aralığı kişiden kişiye değişmekle birlikte, erkeklerde genellikle 20'li yaşların başında, kadınlarda ise 30'lu ve 40'lı yaşların başında en yüksek seviyeye ulaşır. Ancak yaşlanma ile birlikte libido azalabilir. Libidoyu etkileyen birçok faktör vardır ve bu faktörler kişisel ve yaşam tarzına göre değişebilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı, düzenli egzersiz, dengeli beslenme, stres yönetimi ve iyi ilişkiler, sağlıklı bir cinsel yaşam için önemlidir.
00 Yorumla
Ataerkil ve baskıcı bir toplumda yaşıyoruz maalesef ee bu da bir çok şeyi etkiliyor. Bazı şeyleri eksiklik olarak görme derim ve enerjin yüksek ise, kendine güvenen bir kadınsan zaten sorun olmaz 🍀🫠
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle bir problem değil illa ki yaşayacaksın sadece tercihin bu ve bunu problem olarak görenle de, kesin böyle olması gerekirdi zaten diyenle de işin olmasın zaten...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
142Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir kişiye göre sağlığa göre
10 Yorumla Cinsellik yaşamamayı neden problem olarak değerlendirdin? Belki de seninle evlenmek istemelerinin sebebi de tam olarak bu? Hele son günlerdeki duruma bakılırsa.
En yüksek libidoya gelirsek bu kişiye göre değişir ama vücut kimyası olarak üreme zamanlarında olduğunu ve mesela kadınlarda regl dönemi çevresinde olduğu düşünülürse ortalama olarak üreme kabiliyetinin değiştiği dönemleri yani menopoz ve andropoz zamanlarına yakın yaşlar diyebiliriz.
17 Yorumla- 1 yıl
27 yasin menopoza yakin oldugunu mu dusunuyorsun cidden? :D yani bilgili gibi konusmussun ama 27 yasinda bir kadinin menopoza girmesi ciddi saglik problemleri demek
- 1 yıl
Kiz 27 yasinda ya hani, en yuksek yasi sormus o da, sende menopoz zamanlari demissin o zamanlara yakin demissin, otomatik olarak oyle lanse ediliyor
- 1 yıl
Kendi yazdigin seyi tekrar oku ve mantikli seyler soyle lutfen
- 1 yıl
Ne demek istedigimi anlamadiysan sen kacmis oluyorsun Türkçe derslerinden
- 1 yıl
Yuksek libidoya gelirsek diye basladigin cumlede bilmem ne bilmem ne, ureme zamanlarinda oldugunu demissin oradaki oldugunu ve devamindaki cumle tamamen kiza yonelik bir cumle, genelleme yapilmiyor yani. En sonunda da menopoz zamanlarina yakin YAŞLAR demissin ya hani ortada da hem kizdan bahsedip hem kizini yaşini biliyorsak ben hakli cikmis oluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yıl27 yaşında olup, cinsellik yaşamamanın tam olarak neyi problem? Farkında mısın bilmiyorum ama, anormal gibi görünüp normal olan sensin. Normal duygular da evlilik görüşleri olanlar zaten.
23 Yorumla
Soran1 yılEvliliği bekleyen mi kalmış. Ailelerin de evlenmesi olayından dolayı evlilikten soğudum. Bir de kendi ailemde yaşadıklarım. Üniyede gidemedim dışarıya. Evliliğin korkunç hallerini hep yaşadım bizzat. Ailemde. O yüzden evlenmek de olmadan bir şeyler yaşamalıyım fizyolojik sağlığım için bu önemli.
Soran1 yılUzmanlar öyle demiyor ama. Evlenemedim. Ne yapıcam? Kadınlığımı yaşayamadan mı öleceğim?
- 1 yıl
Sırf ailenle problemler yaşadın diye böyle düşünmen çok kötü değil mi? Herkesin kendine ait problemleri var, kimse çözümü cinsellikte bulmuyor. Sen nasılsan ben de öyleyim, karşında cinsel geçmişi olan ve kadında olmamasını isteyen biri değilim.
İnsan kendinde en fazla neyi övüyorsa onda noksandır derler
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu devirde cinsellik yaşamamş kadını bulan adam hazine bulmuş gibi seviniyor. Emin ol kocan ayrıca bir düşkün olacak. Benimki öyle. Hala ilkinim ilk dokunanım sahip olanım diyerek müthiş keyfe geliyor
82 Yorumla- 1 yıl
Sen de ona aynı şeyleri söyleyebilecek misin 😂
Cevap sahibi1 yılBirbirimizin ilk aşkıyız zaten:)
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç cinsellik yaşamadığın için libidon yüksek. Sürekli yaşarsan zamanla düşecektir. İnsan tatmadığı duygulara karşı daha fazla isteklidir her zaman.
12 Yorumla
Soran1 yılHee ben o yüzden mi enerjik deli dolu biraz da kırığım slgkkdgkkdkvkzkvkskfk
Cevap sahibi1 yılOlabilir, bir kere yapsan taşlar yerine oturur😄
1 yıl27 yaşına gelmişsin yapmamışsın libidom iyi diyorsun ahdjahdkahdjahd
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an 25 im. bu zirve mi bilmem ama çok istekliyim
204 Yorumla- 1 yıl
20 ile 30 en zirve dönemler
- 1 yıl
Alev alıyon
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Yasamamak problem diyen biri 😍 cidden yenirsin sen ya 😀
10 Yorumla
1 yılNe güzel işte evlenmek isteyen biri ile bir yerlerden bir şeylere bir adım atabilirsin ama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkese göre farklılık gösterir bu durum knk.
Zaten hayat enerjinin iyi olması herkesi olumlu anlamda etkiler bu özellikte biri yalnızda kalmaz hiç10 Yorumla
1 yılEnerjin yüksektir erkeğin hoşuna gider çeker kendine
12 Yorumla
Soran1 yılyaaaa öyle de oluyo bu aradaa 🤣🤣🤣👍👍
- 1 yıl
İçgüdüsel
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. üzülme üstüne düşen görev şu zaten çokda kafana takma 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. işte bu kadar istekli olup seks yapmayan kadına basacaksın nikahı sabahlara kadar altından cıkarmıcaksın üstünde tepine tepine
00 YorumlaBoş ver yaşamasa evlenince kocanla bol bol yaşarsin hiç bir problem yok bunda gayet olması gereken bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılFantezilerimi sana anlatmak isterdim. Genelde linç edilirim bunlar yüzünden. Ama srn özgüveni yüksek birisin. Merak ettim fikirlerini
00 Yorumla
1 yılAman evlenmeden yasama kardom en iyisini yapıyorsun mükemmel bir detaysin Şu an
00 Yorumla
1 yılCinsellik yaşamak istediğin halde yaşayamıyosan ozman ne istediğini bişmiyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılValal 16 yaşında başladı başlamaz olayddi hep o bulvar gazetesi yüzünden bilenler bilir 🤣
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Her yaşta olabilir. Daha bir şey yaşamadığın için o libidonun değil abazalığın zirvesi olarak adlandırılmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte orada biraz sıkıntı yaşayabilirsin... Sende Sevdikleri enerjiyi yatakta da görmek isteyecekler
00 Yorumla
1 yıl20 den sonra başlar yaş ilerledikçe yükselir..
Bende senin gibiyim...☺️00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. eee sorun nedir
istedin de biri mi alıkoydu :)00 YorumlaCinsellik yaşamadan performansını bilemezsin
00 Yorumla
1 yılEvlenince oda olur bence sadece eşine saklamalisin kendini
00 Yorumla
1 yılVallaha bilemiyorum ablacım ama 18im şu an ve uçuyor ileride nasıl olurum hiçbir fikrim yok
00 Yorumlayaşla alakalı değil bence, ben ergenliğimden beri aynıyım sadece mastı biraz azalttım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Sizcesi bizcesi yok her kişinin hormon dengesi farklı
00 YorumlaZaten libidon yüksek olduğu için hayat enerjin yüksek.
00 Yorumla
1 yılYaşamadığın için merak da olabilir libido sandığın.
00 YorumlaSen nasıl bir şeysin ya senin gibisi denk gelmemişti hiç tuhaf trollsun muhtemelen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılHmm iyiymiş senin gibi bi kız arkadaşım olsun isterdim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılŞu an libido’nun en yüksek olduğu yaştasın yaşamaya basladigin zaman çok enerjik olursun
00 Yorumla Sağlıklıysan yaşıtlarına göre her zaman daha yüksek olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendi PR'ni de yaptığına göre taliplerini bekliyorsun anladığım kadarıyla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim hep yüksek ama konuşacak biri olmayınca anlamı yok
00 Yorumla
1 yılHissettiğin yaşta. Önemli olan yaş değil hislerin ve beklentilerin.
00 YorumlaCinsellik yasamamayi problem
olarak gormen cidden sacma geldi yani bakiresin bunun neyi problem?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Cinsellik yasamamanın nesı problem?
12 Yorumla
Soran1 yılDalga konusu olucam sus, sus slvkkskgkskcks
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılBakirelik var tahminim libido yuksek mi
19 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik yasamak istiyorsan evlenmeden önce yapma bence evledikten sonra doya doya yap
- 1 yıl
Surekli mastürbasyon oluyor mu
- 1 yıl
Senin dusuncen ne bu konu hakkinda
Soran1 yılEvet haklısın. Nasıl bildin ya.
- 1 yıl
Senin gibi cok var kanka
- 1 yıl
Şuanda ne belirti var mesela
Soran1 yılŞu an sabit olay bir kımıldama yok
- 1 yıl
1:azginlik ve libido yuksekligi
2:surekli seks yapma istegi
3:artık bakirelik psikoljiden kurtulmak
4:dinden dolayi kimseye yanasmamak ve evlendikten sonra yapmak
- 1 yıl
İçini kemiren şey ne kanka
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yaşa kadar yaşayıp da cinsellik yaşamamış birisi bana göre psikolojik sorunları vardır.
Hiç o kadar iyiyim bu kadar mükemmelim deme.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşu an en yüksek libido 27 yaşta sanırsın 30 olsan dahada yukselirsin bu sefer 30 sanırsın her yaşta fenayiz
00 Yorumla
1 yılCinsellik ikinci planda kalır. Gönülden sevmek sevdigin için ölmek cinsellikten once gelir. Benim libidom da çok yüksek ama kendimi tutuyorum olmayınca da oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBasarilar tatlim... dont touch only watch bizi bozar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl4 4 lük birisin benim bile evlenesim geldi seninle cinsellik yaşamamanı niye soru ediyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılBen de cinsellik yaşamadım ama konuşmak fantazilerden bahsetmek hoşuma gidiyor anonim olarak isteklerden bahsetmek en ilgimi çeken şey ama evlenmek sevilmek sevmekte istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılProblemleri aşmak erkeğin görevi sen onu dert etme 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSigara alkol strese bağlı değişir bu yaş olayı ama kızlarda 20 de tavan diye bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen evlenmeden olsun mu istiyorsun?
Sana denk gelenlerde evlenipte mi yapalim istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşına göre çok fazla istekli olabilirsin gözün herşeye kayıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl birisin peki çirkin seni hiç kendini güzel satma burada yani
00 YorumlaSeninki şu an ateş topu gibidir içine girsek yakarsın
00 Yorumla
1 yılBurdan sana ekmek çıkmaz kendini pazarlamayı kes
42 Yorumla
Soran1 yılBu nasıl kendini bilmez bir üslüptur.
- 1 yıl
Hahaytt
1 yılBenim senin gibi enerjik birisine ihtiyacım var. Çevremdeki insanlar çok karamsar. Beni de etkiliyorlar artık.
00 Yorumlacinsellik yaşamamayı problem edinme kendine doğru insanla doğru zamanda hayal bile edemiceğin zevkler seni bekliyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılVarsın tek kusurunda cinsellik olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl10 yaşından bu yana kazık gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Peki hiç yalatmak isteği geliyor mu aklına
1 yılHiç belli olmaz her yaşta olabilir
10 YorumlaProblem olması ne alaka?
10 YorumlaAçıkmısın
71 Yorumla- Devamını Gör (95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi