Sizce kadınların libidosunun, cinsel isteğinin en yüksek olduğu yaş kaçtır? Ben 22 yaşındayım ama haddinden fazla yüksek diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum kişiden kişiye değişiklik göstermekle beraber ortam yaşadığı ortam maddi durum manevi durum çevre baskısı bütün bunların hepsi faktör olarak karşına çıkar fakat kadınlarda da erkeklerdede otuzlu yaş grubu hayatı artık tamamen anlamış öğrenmiş neyin ne olduğunu keşfetmiş olduğunda 30 yaşındaki bir kadının ya da 30 yaşındaki bir erkeğin Yirmili yaş grubu kadın ya da erkekten daha verimlidir verimlilikten kasıt şudur neyi nasıl istediğini çok iyi bildiğinden o şekilde davranır Buda onu evet çok istekli olduğunu ortaya çıkartır yirmili yaşlar acemi dönemi güç var dinamik ama elindeki silahı nasıl kullanacağını bilmediğinden sağa sola rastgele ateş eder 30 yaş grubu Elindeki silahı en iyi şekilde kullanmayı bilir nişanına alır hedefini tam 12’den vurur :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel istek ve libidonun kişiden kişiye değişkenlik gösterdiği konusu, bireyin özne olduğu felsefi bir tartışma alanına girmektedir. Bireyi ve bireysel deneyimleri merkeze alan felsefi açıdan, cinsel istek ve libidoyu etkileyen faktörlerin karmaşıklığını anlamaya çalışırız.
Existansiyalizm gibi felsefi akımlar, insanın özgürlüğü ve kendi değerlerini seçme yeteneği üzerinde durur. Bu bağlamda, cinsel istek ve libidonun bireye özgü olduğunu söyleyebiliriz. Her birey, kendi benliklerinin biyolojik, sosyal ve psikolojik faktörlerle şekillendiği bir süreçte cinsel isteklerini deneyimler.
Friedrich Nietzsche'nin "iradesiz güç" kavramı, cinsel isteğin karmaşıklığına işaret eder. Nietzsche'ye göre, insanın alt-bilincindeki güç ve istekler, yüzeye çıkmadan etkili olabilir. Dolayısıyla, cinsel istek ve libidoda etkili olan bilinçaltı güçlerin farkında olmak önemlidir.
Diğer bir felsefi terim olan "fenomenoloji", bireyin deneyimlerine odaklanır. Cinsel istek ve libidoyu da bu bağlamda ele alabiliriz. Her birey kendi deneyimlerini ve cinsel dürtülerini doğrudan yaşar. Bu deneyimler, bireyin içsel dünyasının bir yansımasıdır ve bu deneyimler bireysel cinsel isteklerin şekillenmesinde etkili olabilir.
Sonuç olarak, felsefenin insan deneyimleri ve bireyin özgürlüğünü merkeze alan yaklaşımları, cinsel istek ve libidonun kişiden kişiye değişiklik gösterdiğini vurgulamaktadır. Her bireyin cinsel istekleri, kişisel deneyimlerine, değerlerine, bilinçaltına ve iç dünyasına bağlı olarak şekillenir.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok onun :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde 30-35 olur herhelde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının en istekli en verimli yaş seviyesi 30 yaşlardır. Çünkü kadının kişiliği oturmuş ne istediğini bilen en önemlisi kendini ve vücudunu keşfetmiş bir yaştır karşı tarafı yormaz. Çünkü ne istediğini bilir bu bilimsel olarakta araştırılmış ve bu sonuca varılmıştır
20 Yorumla 30 dan sonra aşırı oluyor...30 li yaşlarda erkeklerde daha fazla
62 Yorumla- +1 yıl
Bende ondan mı öyle yani
Bence 35
Bende öyle düşünüyorum kendimi ama bilmiyorum geçen yıl daha fazla yükselemem diyorum bu sene geçen yıldan daha beterşm10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaş değilde onu hissetmek o enerjiyi hep üstünde olması onemli
10 Yorumla Libidonun yaşla alakası değil fizyolojiyle alakası vardır 😂. Senden daha küçük olup senden daha fazla libidosu olanlar kişiler vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek kadın, ruhsuz, isteksiz kadından iyidir. 20 yaşından 45-50 yaşlarına kadar da yüksek devam edebilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O durum kadından kadına kadının yaşadığı ortama göre değişkendir ama 22 yaşta tavanlarda olur
00 Yorumla
+1 yıl18-25 arası çok istekli oluyor kızlar. dayanılmaz oluyor
00 Yorumlaböyle konsurlr üç beş zks sonra sulanamazlar
00 Yorumla
+1 yıl15 ila 20 arası başlıyor genelde öyleymis bir yerde okudum o yaslardq ağır basıyormus
00 Yorumla
+1 yıl45’e kadar hep yuksek daha ilerisini deneyimlemedim
00 Yorumlaöyle bir yaş aralığı bence yok. her daim yüksek oluyorlar. sadece bazı yaş aralığındayken daha rahat belli ediyorlar :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. 16 17de başlar 35 40 lı yaşlar zirve diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılErgenlik dönemleri bence
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen yükseği bakireliğinde oluyor hiiç doymam dedikleri zamandır
00 YorumlaDönemsel de olabilir fakat 20-35 diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl19um simdiden cok yüksek 25lere gelsem nolur acaba
721 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnası bas etcem
Cevap sahibi+1 yılhdhxhx yok sevgilim varrr
Cevap sahibi+1 yıl😢😢
Soran+1 yılGerçekten asla baş edilecek bir durum değil. Eskiden biri ile duygusal bir şeyler hissetmeden takılmak bana göre değil ASLA diyordum ama şu an aksine duygusal bir şeyler hissetmemek ve takılmak istiyorum tek gecelik değil ama tutku ile bir şeylet yaşamak gibi ve gerçekten her sene tık tık basamak gibi artıyor
Cevap sahibi+1 yılya evet tek gecelik güzel değil söyle bir tek kişi olcak her yükseldiğinde arican gel beni rahatlat diceksin gelcek xhxhdhdhdo da sevgili oluyo sanırım, duygu yoksa fb
Soran+1 yılEvet f*ck tarzında ama öküz biri ile değik kesinlikle kibar anlaşabildiğin öncesinde az da olsa bir şeyler paylaşabildiğin tutkulu biriyle olmalı ve sık sık aranmalı veya aramalıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılsevgili isteee düzenli iliski olcak böyle fhhdhfh
Soran+1 yılİşte haklısın ama öyle birini de bulmak gerçekten zor çünkü çoğu öküz gibi. Yani evet cinsellik yaşayacağız takılacağız belki bir gün birbirimize bir şeyler hissederiz belki hissetmeyiz ama sonuç olarak aramızda tutku şehvet çekim ne dersen hepsinden var. Yine de paralı yapmıyor iki taraf da bu işi? O yüzden kibar olunup öncesinde beraber zaman geçirilmeli sonra yaşanılmalı diye düşünüyorum aksi taktirde sokakta çiftleşen köpeklerden bir fark kalmıuor
Soran+1 yılHenüz bulunamadı
Soran+1 yılÖyle biriyim
- +1 yıl
Çok mu arzulusun
- +1 yıl
Yangın çıkar alev 🔥 alev 🔥 olursun bende söndürür
17 yaşından beridir bu yana libidom taban yapmış durumda sadece istediğim şey sakat olduğu için yapmıyorum (cinsellik yaşamak istemiyorum birisiyle)
00 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok onun canım
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşla alakası yok, kimisi 20 yaşında bile odun gibidir diğeri 60 yaşında bile isteklidir devamlı
00 Yorumla
+1 yılbana göre 25 ile 45 arasi
31 Yorumla- +1 yıl
Senin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 35 yaş arası en verimli ve istekli yaş diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılErgenlik dönemi daha fazla bana göre
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 19 um bende öyle ama ben yapmıştım daha önce
41 Yorumla- +1 yıl
Şu an Peki
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. 19-22 yaş çok yüksek oluyor.
00 Yorumla
+1 yılFazla p*rno izleyince
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle olgun kadınların 30 ve sonrası
00 YorumlaKişiye göre değişir ama 18 30 yaş arası olabilir
00 Yorumla
+1 yılTest etmek lazım seni... buna hazirmisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 24-30 arası genellikle öyle denk geldim hep
00 Yorumla18 yaş ve 30 yaş arası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle yarışamazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar libido ile ne yapıyorsun mastürbasyon yetiyor mu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar yüksek acaba bence 30
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok istekli ateslisin anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişen bir şey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 27 yim rahat duramıyorum
Kadınları bilemem00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun yaşı olmaz canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuramıyor musun yerinde seeen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiyle alakalı
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3o. Bebek
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 33-34 bence
00 Yorumla
+1 yıl25 / 45 arası
00 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok onun başka şeyle alakalı
00 Yorumla
+1 yıl30 dan sonra.
00 Yorumla
+1 yıl22 felan
00 Yorumla40 a kadar bence
00 Yorumla
+1 yılGenellikle
00 Yorumla
+1 yılHaddinden fazlası nedir:))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılalan yaşadı yani :)
00 Yorumla
+1 yıl17-37 yaş arası 😘
01 Yorumla- +1 yıl
Benim de fena yüksek
+1 yıl30u devirdiklerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelsene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30lar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 30 yaş arası