Sevgilimin de 3 yıldır falan cinsel anlamda hayatında kimse yok. İlk defa bu kadar ileri gideceğiz ben daha önce or*l yapmadım ama video falan izledim sizce onu bosaltabilir miyim
Güncellemeler
1 yıl
Dediğim gibi 3 yıldır onunda cinsel olarak hiçbir kızla yakınlaşması yok daha öncede çok olmamış. Hem el hem ağız olur mu bo*salir mi sizce
@Cioarslann34 Böyle soruları sevmiyorum yav gerçekten. Erkek arkadaşımın yaprağı. ıma girdi sizce onu böyle boşaltabilir miyim? Bilmem öyle boşalmaz istersen kulağına sokmayı dene. ya da şey diyorlar erkek arkadaşımla sürtündük çok fena boşaldı bütün ev yatak sperm oldu sizce zevk almış mıdır? Olay ne a... m... k aç bir onlyfans madem bari para kazan bu işten ya da git bir soruya tıkla çoğu herifin dmsi açık zaten ben naptım de millet zaten hasret bunu yazınca ne oluyor?
@Cioarslann34 millet boşalacak karı adam arıyor ne muhabbeti olacak? Ben bu sitede çok güzel muhabbet konusu oalcak sorular da sordum kimse yorum bile yapmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
A... m... k... soruya bak. Erkeğe uzaktan.. m resmi bile göstersen boşalır. Sormak için soru soruyonuz.
Neden kızdın belki bilmiyordur 😂
@Cioarslann34 Böyle soruları sevmiyorum yav gerçekten. Erkek arkadaşımın yaprağı. ıma girdi sizce onu böyle boşaltabilir miyim? Bilmem öyle boşalmaz istersen kulağına sokmayı dene. ya da şey diyorlar erkek arkadaşımla sürtündük çok fena boşaldı bütün ev yatak sperm oldu sizce zevk almış mıdır? Olay ne a... m... k aç bir onlyfans madem bari para kazan bu işten ya da git bir soruya tıkla çoğu herifin dmsi açık zaten ben naptım de millet zaten hasret bunu yazınca ne oluyor?
burada maksat muhabbet olsun diye soruluyor genelde sorular bende grup seks olayı için çok soru soruyorum mesela bu tarz sorular olabilir yani
@Cioarslann34 millet boşalacak karı adam arıyor ne muhabbeti olacak? Ben bu sitede çok güzel muhabbet konusu oalcak sorular da sordum kimse yorum bile yapmıyor
İnsalinlar seks konusu ağırlıklı konuşmak istiyor gerisi pek ilgi çekmiyor zaten Abaza dolu
Boşaltabilirsin ama tam bısalacagı zaman sakın azından çıkartma
Onu nasıl anlayacağım ki 😔
Hareketlerinden belli olur bosalacagı zaman saçlarından. Tutup bastırabilir kusma sakın
Evet rahatlıkla bosaltabilirsin ona büyük supriz yaparsin
Sen bi agzina yerlestir o seni beklemez senin agzini... 😅
Çok zor ya en azınca benim için bosalamiyorum. oralda
Erkeğe göre değişir. Mesela beni daha oralla boşaltabilen olmadı
Yanında miydin hpv HIV hepatit b tarzı bir hastalığı varsa sana da geçer hpv varsa özellikle boğaz kanseri bile olursun ileri ki zamanlarda
Duraksamadan yaparsan evet mümkün. Çok zevkli duygu
Senden etkilenen biriyse beş dakika bile sürmez çekici giyin 😉
O kadar kızla birlikte oldum sadece biri bosaltamadi
Evet tabikide oral seks ile boşaltmak mümkündür
Merhaba, evet boşalabilir
Çok uzun sürmez hemde
Mümkün tabikide
Eder
Senyaparsin sende o ışık var
Mümkün
Olur
1 dk bosalir