Cinsel Yaşam Oral seks erkeğe zevk verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Oral seks erkeğe zevk verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baş kısmına dil at iyicene em ama diş değirmenden yap bak bakalım zevkten nasıl kuduruyor 🙂 9 17 Yorumla harun343440 +1 yıl Biliyorsun işi canımı çektirdin Yorumla gacar4886 +1 yıl Okurken kudurdum Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Düşününce bana bile bişey olmaya başladı vaybee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @gacar4886 kudurursun tabi ben varım ahah Yorumla gacar4886 +1 yıl Hani nerdesin 🥲 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Fenaaa Yorumla xlPIR +1 yıl oho harika diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende daha ne numaralar var shagsjsj söylesem kalpten gidersiniz 🙃 Yorumla harun343440 +1 yıl Hadi götür bizi kalpten Yorumla gacar4886 +1 yıl Ben dinlemek isterim 🥲 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Tecrübeliysen çok sorum var Yorumla fckbody34 +1 yıl supersın yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun çekinmeyin 😄 Yorumla gacar4886 +1 yıl Gece gece yapma böyle şeyler 😅 Yorumla Board-Tennis +1 yıl burdan sormam Yorumla fckbody34 +1 yıl Şu an nasıl canımı ıstettın yaa dusuncesı bıle kıpırdatıyo aleti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz bilirsiniz kendimi ifşa etmem 🙂 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Özellikle baş kısmı fazlaca hassas ve uyarıcılarla dolu o yüzden evet. 0 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl İnanılmaz zevk alırım. Ağza boşalmak ise tarifsizdir 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hem yapmak hemde yaptırmak büyük haz veriyor bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu konuda çok iyiyim dir erkeğim deli olur yaparken 1 3 Yorumla David_Caine +1 yıl Iddialisin bayağı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @David_Caine tecrübeli diyelim Yorumla David_Caine +1 yıl Sevdim bunu.. :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl en çok bu zevk verir bunu severek yapan kıza da karşılığı kat kat fazlasıyla verilmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baya haz verir benceYani penis yalamak benim bile hoşuma gidebilir o derece🙈 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Süper zevk verir 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Yok üzüntü, sıkıntı verir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Verir tabiki zevkten 4 köşe olurlar. 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hemcinsinden hoşlanıyosa olabilir 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an o kadar ihtiyacım var ki 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Penisinin yağlanması diyecektin heralde 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki verir... 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok fazla verir. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Verir tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Baş kısmına dil at iyicene em ama diş değirmenden yap bak bakalım zevkten nasıl kuduruyor 🙂
Biliyorsun işi canımı çektirdin
Okurken kudurdum
Düşününce bana bile bişey olmaya başladı vaybee
@gacar4886 kudurursun tabi ben varım ahah
Hani nerdesin 🥲
Fenaaa
oho harika diyorum
Bende daha ne numaralar var shagsjsj söylesem kalpten gidersiniz 🙃
Hadi götür bizi kalpten
Ben dinlemek isterim 🥲
Tecrübeliysen çok sorum var
supersın yaaa
Sorun çekinmeyin 😄
Gece gece yapma böyle şeyler 😅
burdan sormam
Şu an nasıl canımı ıstettın yaa dusuncesı bıle kıpırdatıyo aleti
Siz bilirsiniz kendimi ifşa etmem 🙂
Özellikle baş kısmı fazlaca hassas ve uyarıcılarla dolu o yüzden evet.
İnanılmaz zevk alırım. Ağza boşalmak ise tarifsizdir
Hem yapmak hemde yaptırmak büyük haz veriyor bana
Bu konuda çok iyiyim dir erkeğim deli olur yaparken
Iddialisin bayağı :)
@David_Caine tecrübeli diyelim
Sevdim bunu.. :)
Vermiyorsa yalattırmazlar herhalde. Herkes yalattırma derdinde.
en çok bu zevk verir bunu severek yapan kıza da karşılığı kat kat fazlasıyla verilmeli
Baya haz verir bence
Yani penis yalamak benim bile hoşuma gidebilir o derece🙈
Yaptıklarına göre zevk veriyor
Süper zevk verir
Yok üzüntü, sıkıntı verir
Verir tabiki zevkten 4 köşe olurlar.
Hemcinsinden hoşlanıyosa olabilir
Verir emin ol niye sordun
Soruda anlatım bozukluğu mu var
Tabikii vajina yalamak nasil sa oyle
şu an o kadar ihtiyacım var ki
Verir tabi kafasi uyariliyor