Ellerden tutulması güçlü bir tutkuyu gösterirken boyundan tutulması erkeğin gücünü sembolize ediyor..
Peki kadınları seks sırasında ellerden tutulması mı boyundan tutulması mı daha çok mutlu ediyor?

Ellerden tutulması güçlü bir tutkuyu gösterirken boyundan tutulması erkeğin gücünü sembolize ediyor..
Peki kadınları seks sırasında ellerden tutulması mı boyundan tutulması mı daha çok mutlu ediyor?

Eller tabi ki... boyundan tutmak çok itici yani kadına kaba gücünü göstermek değil tehdit etmek ve yaşamsal bir zarar vermenin eşiğine gelmek anlamı taşıyor...
Ama yatakta haddini aştığı ve başkaldırmaya kalktığı noktada örneğin doggy poziyınuna getirilirken sanki fikri sorulmuş gibi "hayır yapma" diyen kadının 2 el bileği arkadan tek elle kavrandığı zaman hele ki kadın debelenmesine rağmen bu kelepçeden ellerini kurtaramadığında bu direnişe ceza için serbest duran eliyle kaba etleri sert şaplaklarla pembeleştirilirken kadın orada ne kadar güçsüz ve çaresiz olduğunu hatırlama ihtiyacını gidermiş olur.
Yaprak sarma mı lahmacun mu gibi bir soru olmuş bu🤣
Çekimser kaldım😂 ikisinin de tadı o kadar başka ki❤️🔥
Kız😃
He
bu erkeklerde karı gibi oldu iyice her kadınlara sorulan sorunun altında erkek var
😂😂😂😂
Cevap
13Cevap
Kadından kadına değişir o
ikisini de sever kadınlar ama boyun daha çok severler acı çekmek zevk veriyor
Boyun daha erojen bir bölge olduğu için boyun diyorum. Tatlı sert kavrayacak böyle çok hoş oluyor.
Ben biraz yeme içme , gezme tozma konularına bakayım iyice haydar dümen gibi hissetmeye başladım.
Ben güç gosterisi olarak düşünmüyorum bunu, boybundan tutmak benim hoşuma gittigi için onu seviyorum
Klcaları sıkmak koparırcasına altımda fare gibi eziliyor 😂
hmm o anda zevkten buna hiç dikkat etmemiştim
Boyundan tutulması hayvani, ellerden tutulması insani bir davranış gibi geliyor bana 😄
Sanırım doggyde ellerini arkada birleştirip saçlarından tutup sert sert vurmak deli ediyo
Ne el ne boyun belimden tutup sarıp sarmalanmak daha çok hoşuma gidiyor
İletişim ve güven, her dokunuştan daha çok anlam taşır.
Kişisel fantezilerine göre değişir partnerin
Kişiden kişiye değişir
Ellerden tutulması
Boyun diyelim Reda
Boynundan tutulması
Senin bu sorular çok tehlikeli
Boyundan tutulması ooff
Her ikisi de memnun eder
Ellerde haz verir atesli atesli
Eller daha romantik
Boyun daha iyi sanki
Boğazlayacaksın😄