Eşimle boşanma davası actik ben boşanmak istemiyorum o boşanmayi isteyen taraf ama bugün bir anda saldırdı resmen bana kudurdum diye seni seviyorum özlüyorum ama seninle olamayacagimizi iyi biliyorum dedi yani bugün bunu sirf canı cinsellik çektiği için mi yaptı yoksa sevgisi hala var mı? Bende engel olamadım kendime ne yazık ki uzun zamandır olmayınca libodosu yüksek bir kadınım ama sonradan da kendimi kötü hissettim kullanılmış gibi 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durumda yaşadığın duygular gerçekten karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Eşinin söylediği “Seni seviyorum, özlüyorum ama seninle olamayacağımızı biliyorum” cümlesi, içinde hala bir sevgi barındırıyor gibi görünüyor, ama bu sevgi, ilişkinin zorlukları ve boşanma süreciyle karışmış olabilir. Bu, aynı zamanda onun duygusal karmaşasının bir yansıması da olabilir; cinsellik, bazı insanlar için duygusal boşlukları geçici olarak doldurabilir, ama bu, ilişkinin sağlıklı bir temele dayandığı anlamına gelmez.
Sana gelince, uzun zamandır bir araya gelmediğinizde ve duygusal olarak sıkışmış hissettiğinde, bu tür bir yakınlaşma, anlık bir rahatlama ve aradığın bir şey gibi hissedilebilir. Ancak, sonradan kendini kullanılmış hissetmen, aslında duygusal olarak nasıl manipüle edilmiş hissedebileceğini gösteriyor. Bu durumda, duygusal iyileşmeye odaklanmak ve kendini değerli hissetmek önemli. Cinsellik, duygusal bir bağın parçası olmalı ve sadece fiziksel bir ihtiyaç olarak değil, ilişkinin bir bütünü olarak değerlendirilmelidir.
Eşinin davranışı, hala karışık duygular içinde olduğunu gösterebilir. Ama unutma, kendini değersiz ya da kötü hissetmemen gerek. İlerlemek için önce kendi duygusal sağlığını ön planda tutmalısın. Eğer ilişkideki bu tür karmaşık hisleri anlamak ve sağlıklı bir şekilde çözmek istiyorsan, profesyonel bir danışmandan yardım almak iyi bir seçenek olabilir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
1 yılAz da olsa sevgisi vardır ama uzun zamandır yapamadığı için saldırmıştır. Sonuçta seks senin de onun da ihtiyacı
00 YorumlaBir tık kullanılmış olabilirsin ama kötü hissetme sende onu rahatlamak için kullandın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVeda seksi deniyor buna sende onu kullanmışsın
31 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllah cezanızı versin gizlenmesek dm yi yıkıyorsunuz aç kpkler
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Sevgi ile alakası yok o karardan sonra sokaktan biri ile yapmışsın gibi farkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMaalesef öyle görünüyor. Kaç yıllık evlisiniz?
00 YorumlaBakın güzel insan bunlar kaydediliyor eşinizle olan şeyler sizin mahreminizdir kimseyle paylaşmayın
06 Yorumla
Soran1 yılKaydediliyor ama gizliyim sonuçta ve fikir almak istedim
Soran1 yılEvet onu düşünemedim 😔😔
Soran1 yılEvet mühim kesinlikle ama çevreme de soramam ki burada en azından tanımıyorum kimseyi
1 yılBuyuk ihtimalle o anlik azginlikla yapmis. Bittikten sonra eskisi gibi dusunur yine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Biraz öyle gözüküyor..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bence gider ayak vurayım demiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılseks istedigi icindir belkıde son sexini yaptı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kanka senin hayat artık çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBitmiş bir hikâyeyi yaşıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLibidon yüksek demek ne güzel
00 Yorumla
1 yılYazık ya
04 Yorumla
Soran1 yılHangimize yazık
- 1 yıl
Sana yazık
Soran1 yılEvet öyle ona karşı zaafım var onu kullanıyor
- 1 yıl
Dertleşelim mi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kaç posta attı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılLibidosu yüksek olan bi eş hayalim var hep
00 Yorumla Anlık libido
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Bu nası boşanmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBoşandınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCanı cinsellik çekmiş 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kullanmis
00 YorumlaCinsellik içindir
00 Yorumla
1 yılmaalesef öyle olmuş