26 yasindayiz 1 sene 2 ay tanisigiz. Bana acilmisti ve 1 hafta sevgili kalip bitirmistik arkadas olduk ama inisli cikisliydi. Sevgilim olmani isterdim diyiyor guzel olurdu diyiyor olmuyor. Evime yakin yerde calisiyor. Sabah beni gormek istiyor ama buluşmuyor. Arzuluyor begeniyor, farkli buldugunu soyluyor sizce neden boyle yapiyor kullanma amacli yaklassa 1 yil 2 ay icinde bulusup yakinlasmaya yeltenmez miydi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizin net bir adı olmamış ki arkadaş flört gidip gelmişsiniz sevgili olunca belli olur o ki seni bu soruyu sormayı düşündürdü ise demek bazı yanlış bir şeylerini gördün
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten alay eder gibi davrandi engelledim
Soran+1 yıl[8/10 22:38] ✨: Kendi kendime fazla gelin guvey oldum sende hakliydin kafamda da kurup kurup durdum yoldan gecen herhangi bir kizim hala ben fazla anlam yukledim
[8/10 22:41] ✨: Bende biraz duygusal boslukta oldugum icin sana tutunmak istedim bazi seyleri yanlis gordum anladim
[8/10 23:06] Cem: Sen çok güzelsin
[8/10 23:06] Cem: Vs sevgilim olmanı isterim
[8/10 23:17] ✨: Daha once neden istemedin
[8/10 23:17] ✨: Hem guzellik gecici bize ödünç verilen bir sey bunun icinmi istiyorsun
[9/10 06:31] Cem: Yani çünkü farklısın
[9/10 07:38] ✨: Ben tecrubesizim yani bilmiyorum sevgililik nasıl olur felan yani kaçinci yuzyildan kaldin diyebilirsin belki ama oyle bilmiyorum nasıl olunuyor, davranilir
[9/10 07:39] ✨: Beni soğuk bulabilirsin biraz
[9/10 07:39] ✨: Yani sana sıcak olurum tabide
[9/10 07:39] Cem: Hımm sen ne zaman çıkıyorsun evden
[9/10 07:40] ✨: Kiyafetlerimi utuleyip giyinip cikarim
[9/10 08:30] ✨: Ben cikiyorum simdi
[9/10 10:06] Cem: Oo geç çıktın sen
[9/10 10:40] ✨: Evet oyle oldu biraz bir baktim saat 08:30 olmuş bende şansimi yine deniyim dedim 🙂
[9/10 11:15] Cem: Hımm iyi bakalım
[9/10 11:15] Cem: 😊
[9/10 11:37] ✨: Öyle. Ben senin sevgilin mi oldum dün 😊
[9/10 11:40] Cem: Yok yeni olsan güzel olurdu dedim
[9/10 11:40] ✨: Yeni?
[9/10 11:42] ✨: Yok ya ben anliyorum seni sen benimle baya iyi dalgani geciyorsun gectinde. Saf gibi inaniyorum bende ne anlatip neden yordum kendimi bilmiyorum. Ama benjm sana bir kotulugum olmamisti neden benimle alay ettin ki
[9/10 11:45] ✨: Dusundugum gibi biri değilmişsin. Kötü biriymişsin. Tecrube oldu bana. Elbet iyi insana denk gelirim
Soran+1 yılSon konusmamiz
- +1 yıl
Bu cemi daha önce de kpnusmustuk bunla olmaz hala düşünüp duruyorsun bunu
Soran+1 yılOylemi dogrudur ama zaten engrlledim dusunmek degilde neden oyle yapti önu anlamadim onu merak ettim
- +1 yıl
Değerin kalmamış işte yedekte tutuyor. İstediği gibi de oynuyor senle.
Soran+1 yılDun Engelledim dun aksamda aradi bakmadim
Soran+1 yılEngellemeden oncede 2 gun bakmamistim baya yazip durdu ne aramalarina ne mesajina bakmistim 2 gun sonra dondum mesguldum demistim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Emin olamiyor yakinlasirsa sen kendini kaptirirsan iş ciddiye dönerse diyor Oyuzden senin kaşar olup olmadığını çözmeye çalışıyor sen biraz ipucu versen ona göre hareket edecek senin niyet ciddiyetse uzak durmaya devam edecek ama biraz kaşarlık görse tutup si... bırakacak sende ona gore hareket etki çözsün seni
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin bencede oyle detayli anlatsam olur mu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kıyıda köşede bir yerde tutmaya çalısıyor olabilir seni ileride lazım olursun diye, çok standart bir manipülasyon taktiği bu biraz ilgi koklatır kendini hatırlatır sonra çeker kendini falan derken bu döngüye alıştırır seni sende sorgularsın işte ama kendisini çoktan senin kafana sokmustur bile
12 Yorumla
Soran+1 yılDun engelledim aradı aksam bakmadim
Soran+1 yıl[8/10 22:38] ✨: Kendi kendime fazla gelin guvey oldum sende hakliydin kafamda da kurup kurup durdum yoldan gecen herhangi bir kizim hala ben fazla anlam yukledim
[8/10 22:41] ✨: Bende biraz duygusal boslukta oldugum icin sana tutunmak istedim bazi seyleri yanlis gordum anladim
[8/10 23:17] ✨: Hem guzellik gecici bize ödünç verilen bir sey bunun icinmi istiyorsun
[9/10 07:38] ✨: Ben tecrubesizim yani bilmiyorum sevgililik nasıl olur felan yani kaçinci yuzyildan kaldin diyebilirsin belki ama oyle bilmiyorum nasıl olunuyor, davranilir
[9/10 10:40] ✨: Evet oyle oldu biraz bir baktim saat 08:30 olmuş bende şansimi yine deniyim dedim 🙂
[9/10 11:42] ✨: Yok ya ben anliyorum seni sen benimle baya iyi dalgani geciyorsun gectinde. Saf gibi inaniyorum bende ne anlatip neden yordum kendimi bilmiyorum. Ama benjm sana bir kotulugum olmamisti neden benimle alay ettin ki
[9/10 11:45] ✨: Dusundugum gibi biri değilmişsin. Kötü biriymişsin. Tecrube oldu bana. Elbet iyi insana denk gelirim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senden yeşil ışık bekliyor biraz cesaret ver amacını iyice öğren geçicidir ister evlenmek icinmi ister ona göre davran
010 Yorumla
Soran+1 yılŞoyle en basinda 1 sene once soylemistim zaten ciddiyetsiz iliskide yer almak istemem diye sonra konusmayi bitirmek istedim daha yeni tanisiyorduk yeni acilmisti bana ama ben de 7 sene yalniz oldugum icin garip geldi flort sevgililik vs bitirmek istemistim oda demisti ama sizi hemen ailenizden istiyemem ki bende oyle bir seu demedim zaten dedim neyse dedi enazindan gozlerinizin hatrina kahve icelim vs sonra biraz konustuk bulusamadan birden konusma kesildi o yazmadi bende yazmadim evime yakin yerde calisiyor arada karsilasip uxaktan selam veriyorduk birkac ay sonra ben yazdim konusmaya yine basladik sozlesmeli bulustuk onunla bulustugumda annem biliyordu onu bilmesine cok sasirmisti yarini bitirmisti yani soguk yapti ben bitirdim onceden izin vermeyen peki sen bilirsin dedi bitirmisti. Sonra ben tabi hirsla karisik sebebinidr merak etme gudusuyle baya buna yazip durdum neden durdul yere bitirdin benimi begenmedin vs baya pesinde kostum sonra biraktim bu sefer o yazmaya baslamisti bana aylarcada o yazip durdu bulusmak istedi ben istemedim baya yok saydim
Soran+1 yılhatta sevgili olmak istemisti ben istemedim sonra dedim heralde seviyor brni diye karsilik verdim ilgili oldum yine tuhaf davranmaya basladi begeniyor beni ama karsilik vermiyor. Onu istedigimi ve arzuladigimj biliyor soylemistim ama misal bulusmuyorda daha yakin tarihte hastaydi yapabilecegim bir sey var mı dedim gel dedi gec oldu dedim dedi yarin gel calisiyorum dedim olur uyuyalim o zaman demisti yarini mesaj atmistim istersen ugriyabilirim yanina diye yok ya zahmet etme dedi sonra iste soguksun bana karsi ve belirsizlik var kendimi degersiz hissettiriyorsun felan diyip engellemistim hasta oldugu icjn aklim onda kaldi engeli kaldirip nasil oldugunu sordum oda kahkaha emojisi atip napiyorsun dedi kendi kendine triplere giriyorsjn ben zaten seninle Şu an bulusamam saclarim dokuluyor ve kaziticam aksam o sekilde bulusmam fedi peki dedim yime konusmaya baslamistik sonra netlik olmadigi icin konusmak icimden gelmiyordu yazdim beni uzme lutfen hayatinds neyim bilmiyorum ama uzme dedim tamam dedi nedem bu tarz seyler soyluyorsun uzulmekten kirilmaktan korkuyorum dedim ne alaka ya neden boyle dusunuyorsun sen dedi bende dedim senden kaynakli beni hem istiyor hem istemiyor gibisin felan biseyler soyledim oda dedi ne alaka pek sallamadi beni sonra en son bu konusmalar oldu engelledim
Soran+1 yıl[8/10 22:29] Cem: Yok ne alaka
[8/10 22:31] ✨: Bende baya kafa yoruyordum acaba neden diye sorgulatiyordun surekli bir seyleri bana sonra bende de artik heves kalmayinca mesgul oldugumdan degilde artik hevesim kalmadi. o gunde sana cevap vermek ya da birseyleri anlatmaya calismak cok icimden gelmedigi icjn cok konusmak istemedim
[8/10 22:32] ✨: Denge bozuklugu var onu banada yansittin
[8/10 22:34] ✨: İste artik zamanla soğudum bu tarz davranislarindan
[8/10 22:35] ✨: Bulusmak istemiyorsun ama gormek istiyorsun garip.
[8/10 22:36] ✨: Iste cok düşündüm benim sana bu denli ilgimide düşündüm buda garip
[8/10 22:38] ✨: Kendi kendime fazla gelin guvey oldum sende hakliydin kafamda da kurup kurup durdum yoldan gecen herhangi bir kizim hala ben fazla anlam yukledim
[9/10 07:49] ✨: Sen bizim buralardamisin
[9/10 10:40] ✨: Evet oyle oldu biraz bir baktim saat 08:30 olmuş bende şansimi yine deniyim dedim :)
Soran+1 yıl[9/10 11:40] ✨: Yeni?
Soran+1 yılInsallah okursunuz destan yazdim biraz ama
- +1 yıl
Çocukta sana ilgi var ama içinde sevgi yok bu kadar konuşma ve yakınında güzel bir kıza konuşup diyalog kurma şansı varken bulunmaktan kaçınması acaba seni yedekleme tutmak istiyor fikri aklıma geliyor. Ben olsam üzerine düşer mutlaka seninle rahat rahat konuşmak için fırsat bulurum. Bu kadar şeyden sonra buluşmadan kaçınması enteresan
Soran+1 yılNeden işte acaba neymis saci dokulmus kazimis benimlede o sekilde bulusamazmis birde ilkim olucakti o ve biliyor onda ilklerimi yasamak istedigimi dogru zamanda tabi
Soran+1 yılEvime yakin yerde calisiyor arada karsilasiyorduk ayak ustu konusuyorduk kisa sekilde ama hemen kisa kesmeye calisiyordu sonra gittigim yol uzerinin karsisina geciyordu konusmamak icinmi neden bilmiyorumn1 sene öncede sozlemeli bulusmustuk evime yakin yerde yine 20 dakika kalmistim oyle
Soran+1 yılO gun bugun hic buluşmadik sozlesmeli
Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Tepkini ölçmeye çalışıyor bence aşırı tepki verebilirsin ya da kızabilirsin diye yavaş yavaş ilerliyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılTepkimi biliyor zaten ama oyle seyler eğmeyeceğimide biliyor sadece ufak seyler olabilirdi ama geven alay eder gibj davranmasiyla iyi ki ufak tefek seyler bile yasamamisim engelledkm zaten
Soran+1 yılAma onu arzuladigimi istedigimide biliyor
Soran+1 yılBakin son konusmamiz engrlledim sonra
Soran+1 yılAslinda gayet dis gorunusj felan iyi benim onu begenmiyevegimimi düşünüyor
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Boyle dengesiz bi 3rkegi neden istiyosun? Seni uzmesi icin mi?
016 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten engelledim dun sonra beni aradj bakmadim. Ama anlamda veremiyorum bazi tavirlarina
Soran+1 yılMerak edip sordum
Soran+1 yılKapildim zaten ve kac gun uzdu son mesajimi atiyim isterseniz bakin asiri uzuldum alay eder gibi davrandi bende engelledim akşam aradi bakmadim
[9/10 10:40] ✨: Evet oyle oldu biraz bir baktim saat 08:30 olmuş bende şansimi yine deniyim dedim :)
Soran+1 yılBu son konuşmamiz
Soran+1 yılAkşam aradi bakmadim ama o gun kendimi cok kotu hissettirdi
Soran+1 yıl26 yaşindayim erkekleri hic tanimiyorum yani cok tecrubem yok ama bu kisi belli dalgaya aldi ve uzuldum niye devam ettirmeye ve zorla sevgilk oldurmaya calisiyim dedim engelledim
Soran+1 yılOlmak isteyenler oldu ben olmadim
Soran+1 yılKiz arkadasim bile cok yoktur yani
Soran+1 yılmaalesef oyle kendimide cok ifade edemiyorum. Eskiden daha kotuydum simdi biraz daha iyiyim ama hele asik felansam konusmayi unutuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimisi ilk buluşmada çükmek ister kimisi senelerce bekler. Ister evli ister bekar tüm erkeklerin amacı cinsellik 👍
030 Yorumla
Soran+1 yılKarsilik vermezsem evlenirmi bir gün
Cevap sahibi+1 yılÇekingen utangaç biriyse uzun süre böyle devam edebilir. Sen ona sor evlilikten bahset, geleceğe dair planlarını sor ve seni plana dahil edip etmediğine bak sonra ona göre hareket et.
Soran+1 yılEn basjnda zaten ciddiyetsiz iliskide yer almiyacagimi soylemistim oda biliyor ve evlilikten korkuyor sanki yani niyeti o degil gibi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona vakit ayırma harcadığın zamana yazık.
Soran+1 yılEngelledim bile
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusunu yapmışsın 👍 ne istediğini bilen net insanlar her zaman en iyisidir. Hayal kırıklığına uğramazsın.
Soran+1 yılÖyle tabi keske daha once yapsaydim. Benimle cok oynadı
Cevap sahibi+1 yılKafa karışıklığın var mı? Atlattın mı her şeyi?
Soran+1 yılBende problem yok onda var
Cevap sahibi+1 yılEngelledin bitti mi? Aklında soru işareti kaldı mı diyorum
Soran+1 yılKaldi tabi cok hemde neden boyle yaptigini merak ediyorum ve sonra yine pesime dusucek biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılYeni bir heyecan peşine düşmüş olabilir mi? Aklı başına gelince peşine düşer.
Soran+1 yılNe gibi heyecan
Soran+1 yılBizim evin orada bir tane cok guzel kadin var ogretmen ve ucumuzde hep ayni saatlerde geciyoruz oralardan o artiknservise biniyor ama muhakkak dikkatini cekiyordu belki bu defa o kızın pesine dusecek ama o kiside buna bakacak kisi degil gibi
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım ama belli olmaz erkek gördüğüne kadın duyduğuna düşer.
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk tekrar sana ulaşsa iletişim kurmak istemiyor musun?
Soran+1 yılBende bitti artik istesede istemiyorum guvenim yok onunla yola cikilmaz boşmuş
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla küçük bir yerde yaşamıyorsun 👍 hatta kalabalık bir yerde bile yaşıyor olabilirsin. Güven olayı önemli belkide öğretmen yüzünden oldu. Büyük şehirlerde yaşamak böyle bir şey.
Soran+1 yılİstanbul'da yasiyorum
Cevap sahibi+1 yıl👍 Bu olayı tamamen atlatman ne kadar zaman alır sence?
Soran+1 yılBu kisiden yanada guvenim kirildi
Cevap sahibi+1 yılZaten kırılmasa engellemezdin ikincisi seninle çok oynayan birini engellemen gayet normal.
Soran+1 yılPeşime duser mi kaldirmazsam engelini
Soran+1 yılBeni guzel buluyor begeniyor ve farkli buluyor ama korkusu sanirim sevgili olsak iş ciddiye gidecek
Cevap sahibi+1 yılÖnceden sevgili kalıp bitirmiş bence seni güzel bulmuyor aksine yedekte tutuyor.
Cevap sahibi+1 yılSeni güzel bulsa seni arzulamaz mı?
Cevap sahibi+1 yılArzular ister ve işi ciddiyete döker.
Soran+1 yılArzuluyor zaten
Soran+1 yılGuzelde buluyor
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim Kawa ile başlayan kullanıcı benim
+1 yılPiskolojik sıkıntıları olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
bir aslan gibi yavaşca yaklaşıyor belkide :D
022 Yorumla
Soran+1 yılBeni farkli buluyor diger kizlar gibi degil hayatimda kimseyle yasamadim bir sey belki ondan
Soran+1 yılOnu ona sormak lazim. Belki aurami belki bu zamanda bu zamana kadar hayatimda kimsenin olmayisini vs
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılSon konusmamiz engelledim sonra
Soran+1 yılBende kafa karisikligi yapan ve dengemi bozan uzen oydu bende icimi doktum oda dedi sevgilim olmani sterim vs sonrasi belli zaten o benimle dalga geçti yoksa ben bir sey etmemistim
Soran+1 yılCem diye yazili olan olan kisiler o 💫 bu isarette ben
Soran+1 yılBirde sevgilim olmani isterim diyip sonra dalga gecer gibi olmani isterdim drmesinr asiri gicik oldum ol olma artik o kisimds degilimde boyle alaya alir gibi davranmadi canimi cok sıktı
Soran+1 yılBende zaten sevgili olalim derken benim zorumla olmus gibi hissediyordum. Dunde normal telde engellemismiyim diye bakti kapatti hemen. Yani varsa gonlun ne diye macera ariyorsun
Soran+1 yılPisman Degilimde üzgünüm Sadece
Soran+1 yılUzulmemdeki sebep baska onun icin degil de işte ne biliyim bazem diyiyorum sorun bendemi acaba 2 iliskim oldu bununla birlikte bu kisiye 7 sene sonra ilk defa eski iliskimin hala bende hayal kirikligi duruyordu tum korkularima ragmen adim atmistim yoksa yalnizligi seven biriyim zaten biri olmus hayatimda olmamış cok farketmiyor bu zamana kadar yalniz yasamisim erkeksiz sonrada yasarim sadece insan ancak sevildigini hissetmese bile sevilecegini dusundugu zaman ve o ihtimale bile mutlu olmustum buda oynadı o üzdü yoksa kisiyi kaybettim diyr degil o beni kaybetti
Soran+1 yılUmarim oyle olur tesekkur ederkm yorum icin
+1 yılpsikolojik sorunları var
03 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne olabilir
- +1 yıl
kendine guveni yoktur iliskiden korkuyodur vs. ugrasmaya degmez bence
Soran+1 yılEngelledim zaten aradi bakmadim
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yeltenirdi bence ciddi
015 Yorumla
Soran+1 yılAma işte sevgili olmuyor bulusmuyor ve bazi tavirlari dalga gecer gibi
Soran+1 yılOnunlami konusayim
Soran+1 yılCok denedim ama dedimya hic takmiyor gibi narsist gibi bende dun engelledim aksam aradi bakmadim
Soran+1 yılNeden oyaliyor sizce ilerde evlenirim diyemi
Soran+1 yılAlay eder gibi davrandi zaten ve o kadar üzüldüm ki dedim bu boyle uzuyorsa iliskimix olsa nasil uzer diyip engelledim
Soran+1 yılSon konusmamiz
Soran+1 yılNeden oyle yaptiki okuz
Soran+1 yılBende geri donusu olmaz artik araain dursun reddetmem bile hic bakmam
Vermeyi denedin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir detayli anlatsam olur mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye buluşmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem en son şey dedi saclari dokulmus kazimis benimlede o swkil buluşamazmis
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım