Detayı okuyamadım o yüzden sadece sorudan yola çıkıyorum 😀
Libido tetiklenmesidir.
Bu herkeste farklı olur. Bazı kişiler yoğun duygu ile tetiklenir, bazısı çıplaklıkla, kimi tavır ve hareket ile, bir kısmı zekice söylenen bir şeyler ile, bir taraf da temas ile vs.
Eğer bu ilk tetiklenme sonrası da kişilerin cinsellik anlayışına uygun devam ederse gerisi gelir.
Mesela benle iş yerinde bir kız beraber arabayla gezmeye gittik sakin bir yere biralarimizi aldık bir bira içtikten sonra kız iş yerindekilere olan sinirini bana anlatmaya başladı bende aman sktr et boş ver takma kafana dedim kızda dedi ki moralim çok bozuldu iş yerindekilere başını omzuma yasladı bende oy kıyamam sana dedim lap diye dudaklarına yapıştım gerisi geldi zaten yani ne olursa olsun akışına bırak canın istediği zaman yapış dudağına gerisi geliyor bende her zaman öyle oldu
Anasına bacisina kadar bile sövebilirsin altı saat sonra biraraya gelmeli geldiğinde ağız dolusu küfürler engel basmalar filan olcak ama 😂😂 sonra iki üç dk da yüzüne crmkircen sonra her şeyini üstündeki parcalayana kadar yapismazsa bir yerden o ilişkiden hiçbir şey olmaz hdggdh