Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her şey çok yeni zaman icersinde unutmaya başlar gibi olursunuz yine devam eder ara ara. Zaman tanıyın, algınızı degistirin. Düşünmeyin fazla zaman tanıyın kendinize. Aktivite yapın en önemlisi aldığınız hediyeleri atmayın. Mesaj silmek , hediye atmak kandırma gibi olur kişide. Geçici bir heves gibi düşünün. Evlilik de bu durum yaşanmamali elbette. Ama bir şekilde ilgisizlik , değer görmemek, iletişimsizlik neden olabiliyor. Sevgisizlik , ilişkiye emek verilmemesi , suprizler olmaması neden olabiliyor. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı diyeceksiniz. Geçmişe takılmayın geleceğe bakın. Düşünün ama neden bu durumu yaşadım diye?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Adama travma yaşatıyon ya da yaşatıcan buna adın gibi emin ol. Ani uzaklaşmalar sanada onada sorun yaşatır buda kesin.
Kendin önce yaptığın hatayı gör kabullen her geçen gün biraz daha souk ve uzaklaş.
İnan bana onun hayatını öyle olumsuz etkiliyosun ki ne yaptığının farkında bile deilsin07 Yorumla
Soran1 yılUzaklaştık işte
Soran1 yılBatuhan ismi tanıdık geliyorda acaba daha önce böyle bişey yaşamış olabilir misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılbu türden ilişki yaşadım o evli idi anlattı arkadaş olduk dert dinledim ben anlattım sonra bitirmek zorunda kaldık bizde cinsellikte vardı biraz o kadar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli kadınla da ilişkim oldu ama aşk boyutunda değildi. Öyle olunca sonlandırmak da unutmak da zor olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılben evli biriyle seks yasadim. oda zaten onu istiyordu. doymuyor hatta degisik fantazileride seviyor. anlamadigim kocasiylada yapabilirdi. yani bir erkegin kadiniyla sinirli iletisime girmesini anlamiyorum. kadin sekste ne isterse yapacaksin. onun o. lospu ruhunu doyurmazsan bunlar olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılAskın gercek temeli cinseliktir ama yok oyle birsey diyerek yuceltmeler yasanır. Yasanmayan da umut olarak icinde kalır.
Cinsellik yasa demiycem bunu kendin bilirsin ama umut gerceklesinde baskısı azalır00 Yorumla
1 yılUnutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatamayacaksin stalk yapmayacaksin, onu hatırlatan ne varsa silip atacaksın, engelleyeceksin, dertleşme adi altında bile anlatmayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı durumu bende yaşadım ve yaşıyorum
Ne kadar sürdü sizin
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Unutmak o kadar kolay olsaydı şu an bunu buraya yazmazdın
12 Yorumla
Soran1 yıl😭😭😭😭😭
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet yaşamıştım cinsellikte vardı çok zor oldu ayrılmak
18 Yorumla
Soran1 yılNasıl atlattın
- 1 yıl
Aşırı zor oldu ama bi şekilde atlattim
Soran1 yılO yakında bulur birini evlenir unutur beni peki ya ben nasıl unutucam
- 1 yıl
Sende başkasını bulcan o zaman
Soran1 yılİstemiyorum ben zaten birini aramıyordum tesadüfen oldu her şey
- 1 yıl
Kocana tutuncan o zaman. Kocanda eksiklik vardır gerçi öyle olmasa bu çocuğa tutulmazdin
Soran1 yılMaalesef aaaaah aaah
- 1 yıl
Konuşmak istersen konuşalım
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılSenin ciddi bir sağlık sorunun var tedavi olmanı tavsiye ederim
11 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılboşan gel kocandan? boşanmak diye bir şey var be bacı
43 Yorumla
Soran1 yılÖldürür beni kocam boşanırsan seni öldürürm diyor
Cevap sahibi1 yıloha kız ne biçim bir adam bu. boşanıp diğeriyle olsan gerçekten güzel olurdu 😞 manitanı geçtim kocanla ömür geçmez ki umarım kurtulursun
Soran1 yılAmin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Neden aranızda cinsel ilişki olmadı. Kalkmıyor mu aşık olduğun adamın aleti.
14 Yorumla
Soran1 yılMuhafazakar bir insandı yaşlarınız ben 26 o 28 yani cinsel amaçlı yaklaşmadık birbirimize gerçekten onun karakterine aşık oldum
Soran1 yıl@Ege601 başta söylememiştim evli olduğumu sonra ona karşı bişeyler hissetmeye başlayınca söyledim herşeyi ama o geri durması gerekirken durmadı sanırım oda çoktan duyusal olarak bişeyler hissetmişti ve konuşmayı kesmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılOnu unutmak çok kolay olmayacak ama tabi kendini öncelikle buna Şartlandırman lazım aksi taktirde ara verir tekrar başlarsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılYapmış olduğunuz çok yanlış.
Unutmayı zamana bırak.
Birdaha butür risklere girme sonu kötü bitebilir.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOnune bak kocanla ol diyecem kocan iyi olsaydi baskasina ihtiyac duymazdin cevrene birileri al sohbet et.
00 Yorumla
1 yılGenelde bu tür ilişkiler aşktan ziyade karşılıklı al verden oluşur
10 YorumlaBen de evli bir kadınla yaşamak istiyorum her şeyi gizli gizli yani sıkıntı yok gizli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki cinsellige gittiği yoksa yüzeysel sevişmedemi kaldi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılgenelde biz evliler flörtöz oluyo seninde flörtözlükten olmuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılevliysen kocanla olaydın niye elin adamını yakıyorsun
00 Yorumla Eşinden daha fazla ilgi veriyorsa veya verdiyse normaldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBazen olabiliyor Evliler de bu ihtirasa yakalanıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılzamanla unutursun.
muhtemelen eşinden görmediğin ilgiyi gösterdiği için hoşuna gitmiştir sadece.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOldu ama hiç buluşmadık :( o heyecan çok başka seni diri tutuyor:(
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen de korkaksın :) bizde ikimizde evliydik o korktu :)
Soran1 yılOffff of
Cevap sahibi1 yılNe oldu ki neden ofluyorsun?
Gizli Üye(30-35)1 yılBak güzel kardeşim bekar bir insan seninle gerçek aşk yaşamaz amaç farklıdır kanma aç televizyon izle ve gör neler oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKim yasamadı ki. Sonu hüsran tabi. Bitmedi iyi olmuş. Yoksa daha beter olurdun
00 YorumlaBende evliyim bizde konuştuk biriyle ama
Yaş problemdibsanirim. ben 47 o 32
Cinsel olarak ben eşimle uymku değiliz
13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılzaman herşeyin ilacı derler ya işte bekleyip unutcan başka çaresi yok maalesef :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılanlaşılan yaşadığın evlilik evlilik değil
ama aşk yaşadığın erkek ruhundaki kadınlığını hissettirmiş00 YorumlaSanırım kocan ilgisiz başka türlü böyle birşeye meyletmezdin😐
00 YorumlaCinsellik niye yoktu.
04 Yorumla
Soran1 yılİstesek olurdu ama istemedik
Soran1 yılEvet o yüzden zorlanıyorum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Çoğu cinsellik için oluyor
00 Yorumla
1 yılUnutma gizli saklı tadını çıkar anı yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılriskli olduğu için bitirdik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yazık kocana...
00 Yorumla
1 yılZamanla unutuyor insan 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yakında olur merak etme yatak 😂😂
00 Yorumla
1 yılİşim olmaz sende bittiyse unut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇivi çiviyi söker ben unutturmayım
01 Yorumla
Soran1 yılNe
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkafaniza göre takilin ailelerinizde öledir zaten
01 Yorumla
Soran1 yılHayır aileler öyle değil
Gizli Üye(30-35)1 yılAynısı başımda şu an ve kıza aşık oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben evliyle yqpmaya tovbeliyim en son yakalandım