Biri sanirim seni gaza getiriyor. Alakasi yok bunu dile getiren andavali ciddiye alma. Iyi sevismek tutku ile alakalidir. Tutkulu bir kadin isen cok iyi sevisirsin
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Öylemi dersin. Yani reelde gyette iyiym ama sesli anlatamıyorum öyle yani
Şair misin yazarmisin. Sesli anlatamiyorum nedir. Sacma kisilerle muhabbeti kes yoksa bu senin piskoloji etkiler kendini sorjnlu sıkıntılı hissedersin. Heyecan yapiyosundur kasiliyorsundur cekiniyorsundur. Sesli sexting herkesin becerecegi bisey degil ki zaten. Iyi bir betimleme ses tonu ister. Konustugun kisi dangalak sadece. Reel ile sesli sexting farkli biseydir. Tutkulu bir kadin isen yeterlidir.
Rahatladım ya gerçekten teşekkür ederim. kendimi çok şey hissetmiştim. yani ne bileyim hani yapamıyorum heyecanlanıyorum diyip çok pasif gördüm kendimi
Iste bu yuzden derim hep. Sizin bi takim eksiklerinizi abartip uzerine gelen kisilerden uzak durun. Cunku bu kisiler her konuda da ayni halti edip sizin oz guveninizi keyfinizi kaciracakktir.
yani biri var hani sanal da uzun süredir yazışarak yaptık ama sesli de yapamamıştǰm mesela. Acaba reelde çok mu cekingen olunduğum düşülmüş olabilir erkekler böyle düşünür mu
Bazı insanlar, bunlara erkekler de dahil, cinsel konularda o kadar cesur olamayabilir. Yazışırken normal yazışabilir ama iş sesli konuşmaya gelince durum değişir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Biri sanirim seni gaza getiriyor. Alakasi yok bunu dile getiren andavali ciddiye alma. Iyi sevismek tutku ile alakalidir. Tutkulu bir kadin isen cok iyi sevisirsin
Öylemi dersin. Yani reelde gyette iyiym ama sesli anlatamıyorum öyle yani
Şair misin yazarmisin. Sesli anlatamiyorum nedir. Sacma kisilerle muhabbeti kes yoksa bu senin piskoloji etkiler kendini sorjnlu sıkıntılı hissedersin. Heyecan yapiyosundur kasiliyorsundur cekiniyorsundur. Sesli sexting herkesin becerecegi bisey degil ki zaten. Iyi bir betimleme ses tonu ister. Konustugun kisi dangalak sadece. Reel ile sesli sexting farkli biseydir. Tutkulu bir kadin isen yeterlidir.
Rahatladım ya gerçekten teşekkür ederim. kendimi çok şey hissetmiştim. yani ne bileyim hani yapamıyorum heyecanlanıyorum diyip çok pasif gördüm kendimi
Iste bu yuzden derim hep. Sizin bi takim eksiklerinizi abartip uzerine gelen kisilerden uzak durun. Cunku bu kisiler her konuda da ayni halti edip sizin oz guveninizi keyfinizi kaciracakktir.
Öğreten olmamıştır
O ikisi farklı
Tam odaklanmıyordur
Ne yapacağını bilmiyordur
Kaç yaşında
30 daha önce hiç sesli sexting yapmadığından olabiliemi
Yüzde 99
Güvensiz hissetme
Hayal gibi ile alakalı
Daha önce hiç yakınlaşman da olmadıysa ne yapacağını bilmiyor olabilirsin
Kendini eksik mi görüyorsun
Evet
Öyle düşünmene gerek yok
Tam tersi olduğunu görürsün
Ama öğrenmek istersen yardım edebilirim
yani biri var hani sanal da uzun süredir yazışarak yaptık ama sesli de yapamamıştǰm mesela. Acaba reelde çok mu cekingen olunduğum düşülmüş olabilir erkekler böyle düşünür mu
Evet düşünebilir
Senin yazdıklarına düşüncelerine göre
Çekingen tecrübesiz pasif gibi düşünceler oluşuyor
Alakası yok sesli yapamıyorsa evlidir zaten ondan yapmıyordur kocası evdeyken nasıl yapsın
Hayır utanıyor kelimeye dökemiuor olamaz mı
Mesajda nasıl bu hatun mesajla sexting yaparken
Mesajda baya iyi
Kime göre iyi ama
Alakası yok, konuşurken utanıyor olabilirsin, kafana takma bunu...
Evet biraz taktim aslında
Bazı insanlar, bunlara erkekler de dahil, cinsel konularda o kadar cesur olamayabilir. Yazışırken normal yazışabilir ama iş sesli konuşmaya gelince durum değişir...
Utangaçtır zaten konuşamıyorsa , reelde seks yaparken zorlanır soyunmak bile zor olur onun için
Yok ya alakası yok tecrübesi yoksa da öğrenir bu sonradan öğrenilmeyecek bir şey değil ki seks
O kadın yatakta harikalar yaratabilir belki içinde keşfedilmemiş cevher var
Bende sexting hiç sevmem ve reel de iddialiyim
O yüzden bu çok normal
Ne saçma düşünceler bunlar ya şu seksting olayı kadar saçma sapan Bi olay yok ya
O anlama gelmez ama seslide duygularını yansıtabilir. sesli konuşmak istemiyor mısu
Alakası yok, sexting çocukça bir şey, birbirinden çok farklı
Alakası yok, yatakta afet olabilir ama sesli seksting çok iyi değil mi ya? Kimle denedin?
kim dedi sana yapamıyorsun diye?
Bunun la ne alakası var onu bununla bagdastiran da ne bilim
Ayy sacma yanimda s1k1 yok elimdeymis gibi ohhh ahh cok iyi mi demeliym
😅 evet
Bazilari sadece reelde sever bazilari sanalda iyi reeillde rezildir
Bir kadin kesinlikle ses tonu ve fiziksel hareket kabiliyetini sekste kullanmali bu sexting icin de gecerli.
Hayır alakası yok ama ikisindede iyi olan tercihim sonucta insanlar her an bir arada olmayabiliyor.
Reel belki cok istiyorsun ten tene degince erkegini mutlu edersin belki de
Hayır tabıkıı alakası yokk yapamabır tabıkı
Zaten sexting çok saçma gereksiz
Alakası yok bence
Bence evet zevk almıyor gerçek sekste
Sexting yapan candir
Sexting çok cringe igrenç bişey alakası yok
Yazarak ne tahrik ediciliği var
yooo gerçeğinden keyf alıyodur
Saçma buluyordur
Yazıyla değilde sesli daha iyi
hayallerı guzel olan guzel yapar
İkisinin birbirlyle ne alakası var ki..
alakası yok. bambaşka şeyler.
Ne alaka bazılarının beden dili iyidir
İkisi aynı şey değil ki.
Alışkın değildir herkes iyi yapacak değil ya
hayır o anlama gelmez :)
Sexting yapan insan sevişmeyi bilmiyordur zaten.
Tabiki de hayır alakası yok bence de
Hiç seviştin mi reelde peki
O kadar utangaç kadın zevk vermez
Sesliyle alakası yok resim ve yazı olabilir
ne alaksı var onla onun
Ne alaka
Hayır alakası yok
Alakası yok
Utangaç kadın iyi seks yapamaz
hayır gelmez
burada fikirlerimirahat patlaşamam
Bakiredir o.