- Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki hayır. Hatta şunu söyleyebilirim. Sanal seksle gerçek hayattaki seks birbirinden çok farklıdır ve gerçek hayatta cinsel deneyimi olmamış birinin sanal seks yapması çok tehlikeli. Zira seksi sanaldan öğrenir ve bu da gerçek hayatta ömür boyu mutsuz bir cinsel hayatının olmasına sebep olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence bağlantısı var. Çünkü sexting iyi bir hayal gücü, iyi kurgu, giriş, gelişme ve profesyonel bi sonuç ister. Kadının nefes alış verişinden tut kısık sesli iniltilerinden bile hangi aşamada olduğunu anlayıp durumu ona göre yönlendirmesi lazım. Bunu ancak hayal gücü ve kurgu kabiliyeti yüksek insanlar yapar. Dolayısıyla gerçek hayatta da fantezi dünyası geniştir diye düşünüyorum.
En azından kendimden yola çıkarsam böyle 😎
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun gerçek cevabını tecrübe ebinmiş kadınların vermesi gerekirken 74 erkeğin deneyimlerini aktarması tuhaf geldi neyin deneyimi bu hayırdır sexting yaparak pratik mi yaptınız tövbest 😂😂
siyasilerin ağzı iyi laf yapar ve bizi de çok iyi s.. bu ara bu teze göre doğru olabilir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBiri teori hayal gücü öteki hesap pratik iş gücü o konuda konuşmayı hayal gücü pek iyi olmayan biri o konu için diyelim hayal gücü iyi olmayan biri beceremez ama fiziksel aktivitesi iyidir ya da tam tersi de olabilir mangalda kül bırakmıyordur ama icraata geldin mi hayırlı işler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
- Cinsellik konusunda 28,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 dk lık biri ola bilir ama önemli olan 5 dk sonrası seni oralla boşaltacak mı? ya da öncesinde seni oralla iyice yükseltip o 5k içinde senin boşalmanı sağlayacak mı? yani teknik önemli. Türkiyede ortalama 1.5 dk. Bu adam fena değil bu kadar şipşakcı içinde
920 Yorumla- +1 yıl
1.5 dakika ney, çok kötü deneyimlerin olmuş.
Ayrıca normal yolla işi beceremeyip diliyle orgazm etse ne olur?
Cevap sahibi+1 yıl@PromisedLand 1.5dk benim deneyimim değil, bilimsel çalışma sonucu. Yazdığın normal yol var ya aslında o normal yollardan biri. oral seks diğeri. Erkeklerin kdını tatmindeki en büyük problemi bu. Cinsel ilişki =cinsel hayat zannetmeleri
- +1 yıl
Oral seks önemli elbette. Ama hiç bir kadın penetrasyon ile olamadığı orgazmı sürekli olarak oral yolla sağlayan partneri istemez.
1.5 dakika evlerden uzak olsun, ne diyeyim.
Cevap sahibi+1 yıl@PromisedLand kadınların %20 si sadece vajinal yolla orgasm olabiliyor. Yani 5 kadından 1 i. Birileri sana fake orgazm mı yapıyor?
- +1 yıl
Ben iyi yapıyorum.
Soran+1 yıl5 kişiden 4 ü klitoral orgazm mı yaşıyor?
- +1 yıl
Onun gibi bir şey, bir yolunu buluyorum. Hastalık seviyesinde problemi olan kadınlar hariç mutlu ediyorum.
Cevap sahibi+1 yıl1i hiç orgazm olmuyor, 3/5 i sadece klitoral
Soran+1 yılpeki kadınlarda en kolay orgazm yolu genelde ne oluyor
Soran+1 yıloral yoluyla mı seks yoluyla mı yoksa klitorisi okşayarak yaşanılan orgazm mı
Cevap sahibi+1 yılKlitoral. Klitoris erkekte penisin karşılığı. Klitoristen iyi anlayan erkek hemen hemen her kadını tatmin edebilir.
- +1 yıl
Dilinle uyarıp devam edersen daha çabuk orgazm oluyorlar. Oral bir tık daha çabuk orgazma ulaştırıyor.
- +1 yıl
Dokunarak orgazm olmak en zoru.
Cevap sahibi+1 yılVajinal olabilen belki onu tercih edebilir bilemiyorum. ben 3/5 sadece vajinal olabilen grubundanım. bazen ilişki sırasında klitoral uyarılmayı tercih ediyorum ve ilişki sırasında boşalıyorum ama bunda ilişki öncesinde ön sevişme-oral seks önemli, kadın iyice yükseldikten sonra ilişki başlamalı ki erkek boşalmadan kadın boşalsın. Bazen de ilişki sonrası veya öncesi sadece oral yolla boşalmayı tercih ediyorum. kişisel karar. seçenek çok.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hiç orgasm olmayan 5 de 1 ilk kadın grubu var ya seks terapisi ile bunların çoğu klitoral uyarı ile orgasm olan gruba geçebiliyor.
- +1 yıl
Yaş grubum itibariyle seks yapmaktan keyif alan partnerlerim oluyor. Bu yüzden orgazm konusunda problemli kadınlara pek denk gelmemiş olabilirim. Kadın yükselmeli elbette, ama bir erkek kadın orgazm olmadan boşalmamayı öğrenmeli. 30-45 dakika arası birliktelik bir kadını orgazm edebilmeli.
Cevap sahibi+1 yıl@PromisedLand gerçek hayatta böyle bir süre yok. süre konusunu bir arkadaşım için önceden çok araştırmıştım. Belki ilaç kullanarak belki meditasyon tao seks olabilir. Lütfen arkamıza duvarı alıp çok kolay ve normal birşeymiş gibi sallamayalım. Burada gençler de var ve inanıyorlar.
- +1 yıl
Ben hayal kahramanıyım sana göre.
Cevap sahibi+1 yıl@PromisedLand bence sen olta atıp av yakalamaya çalışıyorsun. Oltanın ucuna da sahte yem koymuşsun.
- +1 yıl
Bir çok balık avı sahte yemle yapılır zaten. Umarım bir gün dediğimi yaşarsın. Hiç bir şeyin peşinde değilim.
Cinsellik konusunda 667 cevap paylaştı. İkisinin arasında uçurum var. Birinde karşılıklı fantezilerden bahsediyorsunuz, diğerinde kanlı canlı birliktesiniz. Ve asla'ya yakın hiçbir vaad reelde geçerli olmaz. Adrenalin, endişe, erken boşalma kaygısı vs vs... Muhtemelen erkek erken boşalacaktır.. Burada önemli olan, kadının hoşgörülü yaklaşımı.. Erkeğin heyecanını yenmesine müsaade ederse, erken boşalmasına kızmaz, "Olsun, daha çok birlikte olacağız" tarzı onu rahatlatıcı cümleler kurarsa, aradığı performansı 1-2 ilişki sonra yakalar... Bunun dışında sanal seks adı üstünde sanal!!!
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKlavye başını herkes asıyor kesiyor herkes 20 santim herkes saatlerce pompei yapabiliyor yani hepsi çift "R"li baktığın zaman ama bu işler hikaye. Erkek dediğin zaten sanal seksle zaman kaybetmez, gelir istediğini alır seni doyurur iliklerine kadar.
Gerçek hayattı performansı düşük erkeklerde genelde sexting arkasına sığınır.
Uzak mesafe ilişkisidir, bir süreliğine çiftlerden şehir dışına falan gitmiştir sexting yapılır, anlarım gerisi sıkıntı ancak.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşma bi anda sevişirken de şöyle böyle olursa çıldırtırsın sen diye başladı.. Yarım saat sonra 4 kere boşalmıştı tamam bittim ben duralım diyordu, tamam dedim ama pisliklik yapıp etkilendiğim anlardan bahsettim, gerçekte nasıl olurdu falan.. Sonra nefesi hızlanmaya, kesik kesik gelmeye başladı, biraz daha pislik yaptım 5. Kere kasılarak boşalmıştı.. Ee ben ne olacam dedim, konuşmaya pek hali yoktu ama beni de bitirdi :)
Hee sonra gerçekte ne mi oldu, hiiç acele etmeyecem dedim, dudaklardan boyuna, ordan ayak bileklerine kadar öpüp emerken artık gözünü açamıyordu, saatlerce uyudu sonra :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruya gelirsek, hayatında hiç mutfağa girmemiş birine hadi pasta yap deyip de ondan mükemmel iş beklemeyin :) ama nasıl yapacağını adım adım anlatıp saçma sapan cümleler kurmadan, sürekli küfürlü kelimelerle hanzo gibi de konuşmuyorsa kafasındaki kurguyu yapsa zaten size yeter, uzun bi önsevişmeden sonra o da boşalır tabi
Reda mı desem perso mu desem bilemedim, fakat sen olduğuna eminim :))
Şu soruyu gizliden sormasaydın seni görmezdim.
Dediğin mesele sadece hikaye okumakla alakalı değil bence.. Şablon üzerinden konuşmak sıkıcı gelebiliyor. Fazla yorum yapmak istemiyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılkimim ki ben
Soran+1 yılilk defa görüyorum seni. düşündüğün kişi değilim haberin olsun
Soran+1 yıltarzımız aynı olabilir o dediğin kızlardan birini biliyorum. istek atıp geri çekiyorum görürsün kim olduğumu
+1 yılHayır sextingde ne kadar iyiyse reelde o kadar kötüdür
Reel takılan adamın sanalla falan işi olmaz yapsa bile iyi değildir
+deneyimlere dayanarak söylüyorum şöyle yaparım bunu yaparım... Biri kendini ne kadar abartıyorsa balon çıkma ihtimali o kadar yüksek
07 Yorumla
Soran+1 yıleee ben nasıl anlayacağım karşımdakinin iyi olup olmadığını
Soran+1 yılbu kişi sextingde baa göre çok iyi çünkü bana nelerin zevk vereceğini biliyor ve önderliği her zaman benim zevk almam oluyor. kendini övmek kısmına gelirsek “şöyle yaparım böyle yaparım” diyerek abartan birisi değil
Soran+1 yılbana göre çok iyi*
Soran+1 yılönceliği her zaman benim zevk almam oluyor* olacaktı
- +1 yıl
ortalama ne kadar sürede boşaldığını öğrenmeye çalış.
Saatlerce boşalmıyorum falan diyorsa uzaklaş 1 dakika bile sürmez.
Oral yapmayı seviyor mu, öpüşmekle sevişmekle arası nasıl...
Sevişmeyi biliyor mu yoksa delik mi arıyor sadece
Bunları öğren
Soran+1 yılreelde boşalması 40-45 dakika sürüyormuş öyle söylemişti. hatta zor boşalıyor sextingte 20 dakikayı kesin geçiyor
Soran+1 yılsevişince göreceğim eğer dediğin gibi gerçekten sevişmeyi bilen biriyse seks yapacağım. sevişmeyi bilmiyorsa seks yapmak istemediğimi söyleyeceğim
+1 yılGeneli iyidir. Ağzı laf yapan erkeğin kuracağı fantezilerde çeşitli ve git gide kaliteleşir. Övmek için değil, kendimden biliyorum.
Bazen cinsel birleşimden daha haz verici anlar bile oluyor. Uyum yakalanırsa zaten uzun süreli dostluklar bile kurulabiliyor.
O yüzden sexting’e devam 👍🏽😉00 Yorumla
+1 yılAynen sextingte az çok belli eder kendini ayrıca herkes sexting yapamaz maharet işi biraz ama güzel duygular sextingte aşırı heycanlıysa gercekte daha heycanlıdır erkenden boşalır sexting sevişmenin ön rövanşsı gibidir bu arada iyiyimdir bu konuda ☺️🌹
00 Yorumla
+1 yılKlavye starı onlar 😂hiç sxting yapmadım gerekte duymuyorum. Boş ve gereksiz
18 Yorumla
Soran+1 yılabi senin gibi yakışıklı adamın ne işi olsun sextingle
Soran+1 yılelini sallasan ellisi
- +1 yıl
Evet öyle😄
Soran+1 yılçok mütevazi biriymişsin abi
- +1 yıl
Sağol prenses
Soran+1 yılne ara prenses olduk
- +1 yıl
Küçüklere hitap şeklim.
Abi dediğine göre ufaksın ondan
Soran+1 yılanladım abi düşünemedim kusıra bakma
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılaştırılmaz da sextingde iyi olanı tercih ederim. Özellikle önceliği bana verip, benim boşalmam için çaba gösteriyorsa çıldırırım. Onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım.
97 Yorumla- +1 yıl
Yaji mantıken öyle
- +1 yıl
Sen nirdesin
Cevap sahibi+1 yıl@HsynM yaş kaç
+1 yılYani sextingde kötü olupta normalde iyi olabilir bence.
İkisi çok farklı durumlar çünkü.
Sextingde iyi diye de bekletiyi yüksek tutmak hayal kırıklığı yapabilir.
Hayal dünyası geniştir ama utangaçtır normalde mesela
21 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe diyelim mi
Cinsellik konusunda 881 cevap paylaştı. Bu konuda kendini aşmış olan arkadaşım yani @yagmursenem onunla sexting yapan herkes ona köle olmak ister ve bu konuda ondan daha iyisi olmadığını söylerler ama reelde kimseyle el ele dahi tutuşmamıştır bile
27 Yorumla- +1 yıl
Sana köle olmak isteyen yok mu
- +1 yıl
@yağmursenem
- +1 yıl
@Doctor-Strange valla ben dinime dondum bu isleri yapmiyorum
- +1 yıl
@yağmursenem ben bu yorumu gör diye etiket yaptım seni
- +1 yıl
@Doctor-Strange biraz şoke oldum oyle pat diye söylenir mi bu seyler
- +1 yıl
@yağmursenem genelde böylesi etiketler iyi olmuyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLafla peynir gemisi yürümez yani herkes atıp tutuyor ama iş gerçeğe gelince havada uçuşan saatler saniyelere dönüşüyor ne hikmetse.
Sexthing falan boş şeyler zaten ama konuşmayla veya 3 5 görselle 5 dk da boşalan insan reel ilişkide 1 dakikayı dahi göremez ayrıca bu tür sexthing ve reel ilişkide önce uzun sürme ihtimali olan kadının işi görülmelidir sonra erkek kendisini düşünmelidir
00 Yorumla
+1 yılSözler ve icraatlar farklı olabilir. Bir insan ne kadar kendini ve bir konuda başarısını övüyorsa, gerçek hayatta o kadar kötü demektir. Sexting çok benlik bir olay da değil zaten. Yine de denemekten zarar gelmez. 🫡😂
10 YorumlaÇoğu zaman değil diyebiliriz. Genelde internetten okumuş ya da p*rno bağınlısı kişiler oluyor ve hep aynı cümleler ezberlenmiş iş ciddyete binince reelde daha sen soyunurken boşalır sana bişi kalmaz 😁😁😁😈😈
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting kadar gıcık verici ve sıkıcı başka bir şey bilmiyorum iğrenç bir şey. Bir de kimsenin ki küçük değil herkes 20 komik ya adabinizla gidin canlı kanlı sevişin aw
60 YorumlaCinsellik konusunda 458 cevap paylaştı. Sjsjkaka sanaldan 2 saat yapıyorum uçarak yapıyorum her pozisyonda en az 30 dakka yaparım diye anlatanlar reelde kızın eline dokununca boşalıyor genelde sanaldan sallamayan adamlar iyğ iş görür diğerleri hava civa
00 YorumlaSeksting var mı sesli yapmak derim gecerim tabiki cesareti olanlara gelelim soruya hayal gücü olan kişiler daha yaratıcıdır tahmin etmediğin seyleri yasatırlar sana tabi hic bir konuda genelleme olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSextingde mükemmel biriyle evlendim hava civa çıktı
83 Yorumla- +1 yıl
Yüzüne söyle kamilin
Cevap sahibi+1 yılSöylüyom o zamanda o. rs.. bu olan ben oluyorum
- +1 yıl
Yuh daha neler
- Cinsellik konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılBence değildir diye düşünüyorum çünkü erkekler sanalda sallamayi kendini övmeyi seviyor yüz yüze geldimi bubdurum farklılık gösterir
31 Yorumla Boş tenekeden çok ses çıkar.
Genel anlamda sessiz erkekler, geveze ve ‘seni şöyle yaparım vs’ diye boş sallayan erkeklerden çok daha iyidir her konuda -cinsellik de dahil.-10 Yorumla
+1 yılsextingi sevmem ama olurda yaparsam reelde birebir yaptıklarımı anlatıyorum abartmadan çünkü olurda reel yaparsam rezil olmak istemem, yapamicam bir şeyin hayalini kurdurtmam.
00 Yorumla
+1 yılYa bazıları cidden sapıtıyor. Yok bana tecavüz etsene, kuzenim olsana, öğretmenim olsana. .. bir sürü hayal kurgu dünyası.
Biraz şizofrenik bişey bence bu00 Yorumla
+1 yılSextingle bu iş çözülmez iyiyim diyorsa bir bildigi vardır kimsede demezki ben kötüyüm kadın içinse şans olarak ne çıkarsa bahtına gibi bir sistem kalıyor 😀
00 YorumlaYa erken boşalmanın da çareleri var ama insan bencillik etmemeli. Partnerinide düşünmeli ve onu rahatlamak istemeli önce. Bosaldiktan sonra devam edilebilir.
00 YorumlaYani çoğu zaman anlatma ile uygulamak bir olmaz bazen tersi de olabilir ben %50 diyorum ama tabii ki seçting de nasıl davranıyorsa ve elde bir tık daha tecrübelidir oradan ayırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kim kendini neyini ne kadar övüyorsa fosssss çıkıyor 🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılBir yazı okumuştum yatakta çok iyi olan insanlar bu konuyu açmaya gerek duymazlarmış. gerçekten çok doğru
10 YorumlaBence hayır, pek alakası yok. Bazıları klavye delikanlısı olur ya o işte de öyle olabilir yani. Öyle tahmin ediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke tesadüfen tanışsakta sevişsek seninle doyasıya sabahlara kadar 🤤
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 5 bin aldim tanısdım burdan cok iyiydi reelde resmen aglattı
62 Yorumla- +1 yıl
5 bin tl yemi görúştún
Burada herkes cinsellikte uçuyor ama eminim ki çoğu beş dakika zor dayanır laf oldu mu herkes iyi oluyor 😀😀
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsextingde harikalar yaratırım, reelde normalim. hayal gücü farklı biyolojik sınırlarımız farklı
00 Yorumla
+1 yılBiri edebiyat, anlatım diğeri matematik diyelim. Her ikisinde de iyi olan vardır sadece birinde de.
00 Yorumlakesinlikle diyemeyiz, fiziken ayni seyleri soyledigi kadar yapamiyor olabilir. Bazen ben de yapamamis olabilirim.. Atip tutmaya gerek yok.
00 YorumlaFercekte durumlar farklı olabilir sexting de adamda atar kadında atar gerçeğine gelince durumlar farklı olabilir
00 Yorumla
+1 yılSekste iyi olan adamın seksting te işi olmaz ya da şöyle diyelim seksting yapan adam realde beceriksiz olduğu için yapıyodur 😉
00 YorumlaSexting reelde partner bulamayan, cirkinlerin abazanlarin, istekli kizlarin isi. Sanaldan seksmi olur ya..
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılbence sextingde konuşulanların %60 ı reelde yapılmaz ama güzel bi seks olacağı kesin. çünkü ki tarafta dolup taşarken neden olmasın
00 Yorumla Yav sanalda 20cm diyenlerin 10 cm olduğunu gördük shahsh bence dikkat edin derim ahaha 😂 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl gördün 😂
sekstingin gerçek hayata uygulanabilmesi için seninde reelde karşılığını vermen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılkarşılığını nasıl vermeliyim
Soran+1 yılanal dışında her şeye açığım zaten istemeyeceğim şeyleri baştan söyledim. ama kalçamı görünce anal için çok ısrar ediyor “ kesin dayanamam arkadan yaparım ben” diyor. ben istemiyorum diyorum ikna ederim ben seni merak etme sen deyip konuyu geçiştiriyor
+1 yılÖyle olmak zorunda değil ama sekste iyi olan biri muhtemelen sekstingde de seni yükseltir. Ve reele geçme isteğini arttırır
01 Yorumla- +1 yıl
5 dakkada boşalan çok vardır burada. Sen en uzun ne kadarına denk geldin süre olarak?
+1 yılSexting yaparken insanlar çok fazla hayal ürünüyle yaşıyor. 10 kişiden sadece 1 tanesi reelde de iyidir diyebilirim.
00 YorumlaHayatta herkes her söylediğini yapsa ne güzel olur. Sexting de penisim için de yaşayıp reele sıra gelince sığmayanı girmeyeni alamayanı gördüm ben 😉
00 Yorumla
+1 yıldiyemeyiz olmaz ama ne yapacağını biraz daha biliyo biraz daha bilinçli diyebiliriz herhalde o da kime göre neye göre..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sexting fantastik ise gerçek seks bilim kurgudur 😂 kısacası sexting hayal ürünü olduğu icin uydurmak serbest hayal gücüne bağlı tamamen
00 Yorumla Ben sanal da çok iddaalı olanların gerçekte başarılı olabileceğini düşünmüyorum. İnsanlar hayal gücüyle konuşuyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından tecrübeli diyebiliriz. Bide detaylı falan anlatıyorsa istemsizce gözlerini kapatıp hayal kurduruyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexsting kullanmayan insan kötü mü yani?
Bence bu kriter degil Önemli olan ten uyumu ve kadın anatomi bilinmesi Erken boşalıyorsa istedigi kadar sexsting yapsın Sen zevk alamadıktan sonra bu çöptür
016 Yorumla
Soran+1 yılkadın anatomisinden anladığını düşünüyorum çünkü bana ne zevk verir her şeyi biliyor. şöyle söyleyeyim sanalda kimseyle yapamıyordum çünkü karşımdakiler boşalıyordu fakat ben boşalamıyordum. tabi bu kişiyle tanışmadan önce
Cevap sahibi+1 yılSen hiç reel birliktelik yaşadın mı?
Seni sanalda boşaltabilir Bu onun sexsting tecrübesi ve o dili bilmesi ile alakalı
İş reele dönerse senin istegini bilmeli ve tak fişi bitir işi yapmamalı
Soran+1 yılreelde yaşamadım ilk defa yaşayacağım. sürekli sexting yapan birisi değil o genelde reel yapıyor
Cevap sahibi+1 yılİlk olacaksa acele etmemelisin
Seni biraz yola getirmiş 😉
Gerisi sana kalmış
Soran+1 yılvalla getirdi yola ya
Soran+1 yılondan önce asla sevmediğim biriyle seks yapamam yapmam diyordum tüm fikirlerimi değiştirdi
Cevap sahibi+1 yılSevgilin mi peki? Yoksa fckbody mi olacak?
Soran+1 yılfckbody
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona güvenmelisin
İlişki yaşayacagın yer çok önemli
Gizli kamera telefonla çekim gibi
cihazlara dikkat et Bunlar onemli konular
İlişki yaşadıktan sonra tekrar konuşuruz😉
Soran+1 yılbüyük ihtimalle saatlik kiralanacak bir yer tutar
Soran+1 yılgüvenli olur mu o yerler
Cevap sahibi+1 yılYani dikkatli olmakta fayda var
Senin arkadasının evi falan varsa senin için iyi olur Güvenli bi yer seciminde bulun 😉
Soran+1 yılarkadaşlarımın hepsi ailesiyle yaşıyor
Soran+1 yılyorumlarda ayarladığı eve kamera vs yerleştirebilceğini söyleyen birisi oldu. o eve gitmeden önce otele gitmek istediğimi mi söylesem
Cevap sahibi+1 yılBak f*ck in olucak kişi bile olsa senin için ilk deneyim olacak ve güven çok önemli Yarın birgün sacma bi durumla yüz yüze kalma İfsa diye bir durum var O yüzden çok dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılOtel daha iyi bi secim olur
Kiralık ev sıkıntı gibi Sonuçta kimseyi çok iyi tanıyamazsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSextingde iyi olan belki tutku, istek anlamında anlaşılabilir ama performansını kestirmek zor. Tabi sexting sırasında uçarı hayaller kurmuyorsa tecrübesi biraz anlaşılabilir ama net konuşmak zor.
014 Yorumla
Soran+1 yıltecrübesi olduğunu söylüyor
Soran+1 yılbiraz uçarı hayaller kuruyor. sadist biri olduğundan şüpheleniyorum
Cevap sahibi+1 yılSen peki tecrübeli misin? ona göre bir soru soracağım
Soran+1 yıltecrübem yok 0 deneyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman örnek vereyim sana, mesela 55 kilo sen, 65 kg o diyelim, seni tek eliyle kaldırıp duvara vura vura şey yapamaz, kastettiğim uçarı olmak bu, sadist tarafı reelde de ister istemez yatağa yansır
Soran+1 yılzaten ilk deneyimim olacağı için o kadar sert olacağımızı düşünmüyorum daha çok sevişme odaklı seks olur
Cevap sahibi+1 yılUzun lafın kısası sextingde isteklerini, tarzını, boyutları tahmin edebilirsin ama performansı anlaman çok zor. Tecrübesiz olmasından şüpheleniyorsan canını yakabilir
Soran+1 yılpeki sexe geçmeden önce tecrübesiz oluş olmadığını nasıl anlarım
Soran+1 yılolup
Cevap sahibi+1 yılreelde buluşunca mı
Soran+1 yılevet buluşacağım
Cevap sahibi+1 yılYani anladığında geç olabilir, ama mesela kondomu takışı, sütyenini çıkarması, doğru yerleri bulup dokunması, öpüşmesi gibi bir sürü faktör var
Soran+1 yılneden geç olsun ki zaten ona seks yapmak istemediğimi söyledim. olsun yine de gelicem yanına birlikte vakit geçiririz dedi. yani sevişme sırasında tecrübeli olmadığını anlarsam seks yapmak istemediğimi söylerim
Cevap sahibi+1 yılO şekilde bi’ güven varsa dene tabi şansını, eğlenmene bak
+1 yılGerçeğinde iyi olan sexting gibi saçmalıklara uğraşmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekte de yapan birisi zaten çok kişiyle birlikte olduğunu söylüyor
Soran+1 yılkarşısındaki bayanlarda hep ikinci için görüşmek istediğini söylüyor
- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bu iş birazda iştah şehvet işidir yanıp yakıyorsa reeldede ayıdır
10 Yorumla
+1 yıllafta iyi olması pratikte iyi olmasını gerktirmez
az laf çok iş der geçerim10 YorumlaNe kadar suredir konusuyorsunuz birds nerden tanistiniz ve sen onunla ne kadar ileriye gitmek istiyorsun yani hersey yolunda giddrse bakireligini verir misin ya da sadece arkadan mi yaparsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbu siteden tanıştık 6 aydır konuşuyoruz eğer düşündüğüm gibi tecrübeli biriyse bakireliğimi de veririm
hayır. sexting ne ya hem, saçmalamayın yazışarak seks mi olur?
00 Yorumla
+1 yılAlakasız. Klavyeden atıp tutmak kolay içinden günlerce çıkartmam diyen ergenler var
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle katılıyorum aynısı kadın içinde geçerli yalnız test edip onaylandı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılkalemi kuvvetli olanın s. ki kuvvetli olmayabilir :) ve tam tersi bir kadın da aktif olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılSexting yüksek hayal gücü gerektieie. Yüksek hayal gücün varsa yatakta da iyi olabilirsin.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli biri zaten konuşurken belli eder tecrübeli olması önemli ben reel daha çok hissediyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat