Yani düşünüyorum erkek olsam sırf dul diye veya güzel diye oyyhh şunu bi yatağa atsam diye maymun olmam. Giderim parasıyla veya zaten isteyenle gönlü olanla yaparım.
Evleniriz vs diye bir dolu lafla kandırmak niye?
Yani düşünüyorum erkek olsam sırf dul diye veya güzel diye oyyhh şunu bi yatağa atsam diye maymun olmam. Giderim parasıyla veya zaten isteyenle gönlü olanla yaparım.
Evleniriz vs diye bir dolu lafla kandırmak niye?
Sevişebilmek için evlenme vaadi veren erkekleri gülünç buluyorum... Baştan söyle işte, "şimdilik evlilik falan düşünmüyorum, ama seni arzuluyorum" diye... Net ol yani, kadının duygularıyla oynama, ayrılınca arkanda enkaz bırakma... "Sana aşık değilim ama seninle sevişmek istiyorum" diyecek cesaretin olsun.
Cevap
21Cevap
Ya şöyle ben azulanmadan birini düşürmemek önce niyetimi söylerim hersey şeffaf sonra kimseyi üzecek davranış ta bulunmam
Amaç üremek üremede başarılı olmak dolayısı ile her yol mübah😛
Ben zerre uğraşmam direk isterim verirse verir vermezse de dünyada bi tek o yok ya mk
Parayla seks olmaz. Duygu olmadan elektrik şalterini indirince sertleşmiyor alet
Ben de yatağa atmıyorum diye hakaret üstüne hakaret yiyorum, bak şu hayatın cilvesine
Yani maymun olmuyoruz zaten olanlar var ama ben hiç olamdım
Sana 100% katılıyorum bu erkeklere güven olmaz
Bilmiyorum, ama kadinlarin pesinden o is icin asla kosmam!
Hayat zaten hep birbirimizi kaldırmakla geçiyor maalesef
İkisini de yapmam. Kimsenin ahını da almak istemmem bu işi parayla yaomakta istemem. Zaten istekli tonla kafın var
Bir video izlemiştim. Kadınlarla yatmak için amacınızın onunla yatmak olmadığına ikna edin diye.
Kesinlikle hiç uğraşmaya değmez bence ki kendine güvenen erkek bunlara başvurmaz
Abazalarin yapacağı işler bunlar.
para vermek istemiyor çünkü
Iste eerkekgiz :) kolaya kacmiyoruz
Bunu yapan var mı yaw
kimseyi kandırmıyoruz
dul diyince öyle düşünüyorlar direk :D
Gerçekten çirkin öyle davranmak
Vermeyeceğini düşündüğü içindir
Beleşe getiriyorlar
İyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?