Güncellemeler
1 yıl
Buraya yazan tüm erkeklerin ne beş para etmediği kadını aşağılama sövme suçlama ve bu tür erkekleri bile pohpohlamalarondan belli ziyan sizi doğuran kadına keşke sıçsaymış boşa gitmiş
Niye piyasadaki tüm erkekler kadını sömürme derdinde. Bakıyorum adamın evi arabası işi parası var bana sarkıyor asılıyor ama doğru düzgün para harcamıyor yemek içecek çiçek bile ödemiyor almıyor. Cimri davranıyor almam hesabı yapmaya çalışıyor ya da ilk günden hemen emek vermeden sevgili olalım evlenelim ya da seks yapalım derdinde. Sebişsen ikinci gün kondomu sana aldırma derdinde cimri ve kalitesiz hepsi. Bi de kendilerini acındırıp borcum var param yok diye senden para dileniyor hepsi. İğrençler gerçekten. Üstüne bi de bakımsız Kabe ve bencil de çoğu. Yani kadın o kadar bakımlı temizken onlar mağara ayısı gibi geziyor tipsiz kıllı duş bile almayan ağzı kokan tipler elleri ayakları çirkin. Cidden kadınları hak etmiyorlar yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neyse ki konunun benle bir ilgi ve alakası yokmuş, ama ilgi ve alakasi olan sahsiyetsizlerin de pek umurlarinda olacağını sanmıyorum
Gene belirteyim dediğin kimsenin umrunda değil. Bilhassa erkekler tarafından bir acısı var diye onları keyiflendirir. Kaldı ki anasını bacısını düşünmüş olsaydılar zaten bu durumda olmazdık, ikinci husus ta kimsenin anası bacısı bu durumu kabul etmez kıyas yapınca bir farkinin olmadığını anyalabilirsin çünkü sende bu payasadasin ki böyle bir durumla karsilamissin neyse çok konuştum hadi ordan et erkekleri bı bok çıkmaz onlardan
Zaten bi bok olmadıklarını bildiğim için sevmiyorum ve yalnızım ama işte bana sarkan ve görüştüklerimi anlatıyorum ve inanılmaz umursamaz bencil çöp tipler hepsi
Peki bı bok olmayan bu kişileri kime karşı niye dile getiriyorsun ki? Umrunda değilse hadi ordan et kendi cöpluklerinde gebersinler. Ama umrundaysa bunda ayrı bir sebeb ve neden var ona nedir bilmiyorum konuşmak ve dinlemek lazım seni
Haklısın sonuna kadar ama kaliteli insan her daim kendini belli eder Maalesef geneli böyle etrafın.
Bir erkegi geneelleme yapamazsin. Bakimsiz cimri ilgisize denk gelmissin. Bakimli temiz eli acik aracim da 2 kutu oky vr. Ayni sehirdeysek gorebilirsin
Tüm erkekler diyerek genelleme yapma lütfen, o tür " erkekleri " siz tercih ediyorsunuz
Nerde guzel alimli kadin varsa ama hepside onlarin altinda
Yemek ısmarlarım o alında kadına para verdirmem ama çiçek filan almayı sevmem, sevişirsem de kondom takmam sevmiyorum çünkü Eskişehir’deyim de bakarız 😜
öyle tencereye böyle kapak. yazıdaki üslubundan kalite akıyor maşallah. tam da kendi seviyendeki tiplerle eşleşiyorsun.
Nerden buluyorsunuz bu modelleri gerçekten merak ediyorum
Her yer bundan dolu kimle tanışsam hepsi böyle işte ilk buluşmadan görüyorum cimri abaza bencil
Her yerde olanı bulmamak lazımmış demek ki..
La biz hediye alırız hesap öderiz götürüyorsam severim ilginirim gel gör sevilmem skm böyle işi ya
Bence sen erkek sömürmeye çalışıyorsun.
Okuduğunu anlama özürlü
He annem he
Sana öyleleri denk gelmiş :D Şansına küs :D
Farkedemiyormusunuz o tipleri?
Mal bir buluşmada fark ediyorum ve sürmüyor zaten ne bu kadını aşağılama merakı lan
Sanki aşık olup yıllarca ilişki yaşadım mı diyorum aptal hepsi bok beş para etmez diyorum işte
Aferin
Kansızlar
Haklısın
Hanzo paratonerisin belli.
Ulan Allah belanızı versin erkekler