Neden olur acaba? Yani çok fazla isteyen biri ve bi anda erekte hali gidiyor. Çok istemekle mi alakalı bu , ya da heyecandan mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim...
Bu konudaki görüşün nedir acaba?-
03 Yorumla
Soran1 yılgüzel kardeşim olduğun.
Soran1 yılGaaavaaaat olduğun
Cevap sahibi1 yılAslında değilim, yaz bana anlatayim sesli kaydim var anlatigim dinle sonra yorum yap bekliyorum
En İyi Cevaplar
1 yılÇok istekli olan birisi ereksiyonu azalmaz asıl isteksiz olan birisinin gider ve çok fazla mastürbasyon yapan penisini bozmuştur yapmayı bilen biriyle yapsan daha sağlıklı olur
04 Yorumla
Soran1 yılAlınlarında mı yazıyor ne bilecem 😅
- 1 yıl
He senin bir tane yokkk uuu hızlısın 😂 doğru alınlarında yazmaz denemek gerekiyor 😂
Soran1 yılHayır demek istediğim erkeklerin alınlarında mı yazıyor dışarda. Elbette öyle bi durum yok
- 1 yıl
Olabilirde yani. Ama denemeden bilemiyorsun bunu cidden ama ten uyumu yakalarsan var ya ufffff
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bence çok fazla heyecan yapıyordur ilk kez ilişkiye giriyorsa. On sevişmeyi uzun tutup rahatlamasi lazım
09 Yorumla
Soran1 yılİlk değil ama 3-4 falandır benden öncesi. Çok heyecan etkiler mi bu durumu
Soran1 yılHayır
Soran1 yılİçimden çıkınca
Soran1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sertleşme sorunu var demekki yoksa öyle birden inmez
14 Yorumla
Soran1 yılStresten?
- 1 yıl
Neyin stresinden olacak?
Soran1 yılKarşıya yetemeyecem diye düşünmenin stresi? Ya da acemilik
- 1 yıl
Acemilik belki ama yetersizlik düşüncesi sanmıyorum ben... bu başlı başına sorun fazla mastürbasyon da etkiler
Gizli Üye(30-35)1 yılereksiyon gitme durumu 1. yorgunluktan adamin gücü yoktur.
2. si yeterince kaygan degilse de söner.02 Yorumla
Soran1 yılİkisi de yok
Cevap sahibi1 yıliktidarsiz o zaman.
Gizli Üye(36-45)1 yılHep oluyorsa sağlık problemi var demektir. Birkaç kez olduysa konsantrasyon, yorgunluk gibi şeylerin etkisi vardır.
05 Yorumla
Soran1 yılİlk birliktelik
Cevap sahibi1 yılHeyecan ve konsantrasyonla ilgilidir büyük ihtimalle
Soran1 yılHah bende heyecandan diye düşünüyorum çok fazlaydı
Cevap sahibi1 yılEvet ondandır. Sonra hemen sertleşemez falan, olabiliyor nadir de olsa.
Soran1 yılAnladım mantıklı dediğin
Gizli Üye(30-35)1 yılMuhtemelen senden etkilenmiyor. Yatakta fantezi kuruyor musunuz?
04 Yorumla
Soran1 yılAksine fazlasıyla etkilenme var
Cevap sahibi1 yılHeycanı kaçıyor demek ki. Fiziğin nasıl? fantezi kuruluyor mu yatakta?
Soran1 yılNasıl kaçsın ya birbirimizle ilk defa yaşadık fazlasıyla zevkliydi. Gayet alımlıyım
Cevap sahibi1 yılSorularımın yarısını cevaplıyosun. bak kardeşim mı kokuyodu acaba? Veya sen?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Belki heyecan korku cesaretsizlik olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılNeyin korkusu olabilir ki
Soran1 yılÖyle yaptım zaten , rahat olsun diye. Ama sanırım kendisinde sorun var
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAşırı heyecanlı miydi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çok
- 1 yıl
Bundandır büyük ihtimalle.
Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Heyecanı cinsel isteğinden daha fazla ise olabilir
015 Yorumla
Soran1 yılTam olarak öyleydi
Soran1 yılAynen bizde olan durum da bu , bu bi sorun değil mi
Soran1 yılErkeklerde bunun sorun oluşturduğu bilmiyordum. Kadının istekli davranması ya da işte ateşli falan , erkeği daha çok sertleştirmesi gerekmez mi normalde
- 1 yıl
Bir çok erkekte öyle bende değil belki de hayatımda hiç cinsel ilişki yaşamadım içinde olabilir bilmiyorum kızlarda şunu farkettim kolay kolay cinseliğe açık olmazlar ama açık hale gelince erkeklerde kat be kat daha istekli oluyorlar daha hızlı erkeklere göre bekleme süresi daha az çekingen değilse
Soran1 yılKişiden kişiye göre değişiyor ya kimi çok istekli iken kimi değil. Kadın erkek farketmiyor. Bi defa mı birliktelik oldu senin yani hiç yaşamadım derken yukarda yaşadığını söylemiştin
- 1 yıl
Kızlar erkeklerden daha istekli bunu deyince çoğu erkek öyle olsa erkeklerden niye cinselik konusunda şikayetçiler erkekler bir kızla sevgili olmak istemese de cinsel ilişki yaşar istekli olur sadece kadın ateşli hareketler sergilesin ama kadında durum öyle değil kadın hoşlanmadığı erkeğe karşı cinsel istekli olmuyor hatta hoşlandığı erkekte bile kolay kolay olmuyor bu istek genelde romantik bir anda oluyor yoğun yaşandığı kadın erkeğim sevgisine yoğun yaşadığı ve erkeğin hareketleri onu kendine daha çok çektiği esnada oluyor sevdiği adamda çok etkilendiği hareketlere maruz çok kalınca ateşli oluyor aniden sevişmek istiyor o kișiyle misal erkek onu sevgiye boğarken kızdan aniden seks için atılacağını beklemiyor romantik tavırlar yapabilir bunu bekliyor sevişmek üstüne gelip hemen onu başlatmak beklemiyor ne oluyor gibi durum yaşadım birden ne oldu kıza sevişmek için can attı gibisinde
Soran1 yılBozulmaları normal ama istenmediğini düşünen kadın çok bozulur
Soran1 yılCinsellik yaşamak istemiyor olabilirsin ama o zaman sevişme kısmına da başlamaman lazım ya
- 1 yıl
Bir kızın cinsel isteğine mesafe koyarsa erkek kız bunu şöyle algılıyor beni sevmiyormuş meğer ya da cinselikte benden tiksiniyor mu bu kızı çok üzüyor cinsel isteğini kabul etmeyi kız şöyle görüyor o da beni çok seviyor o da benim onu arzuladığım kadar arzuluyor beni cinsel olarak arzulamıyorsa beni sevmiyor neden cinsel olarak beni arzulamaz madem beni seviyorsa ama şunu düşünmüyor belki çekingendir belki de çekingen değilse de çok heyecanlı oluyordur aşama aşama yavaş yavaş sonrasında zaten erkek açıldıkça zaten hızlı olacak ilk aşamalarda değil
Soran1 yılHaklısın kadınlar cinsel olarak reddedildiğinde çok fena bozuluyoruz. Bu istenmediğimiz düşüncesini oluşturuyor bizde. Sen daha önce böyle bi durum yaşamadığın için çekingensin. Yaşa demiyorum asla , yalamadıysan böyle devam et bemce evlenene kadar
Soran1 yılNormal ama öyle hissetmesi. Ağzım mı kokuyor beni mi beğenmedi falan diye düşünürüm ben :)
1 yılBoşalmadan mı?
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ara verme duraklama wc, ye gitme gibi şeyler olduysa odak sorunu olmuştur..
Soran1 yılOlmadı bi anda gitti
- 1 yıl
Fıskiye bozulmuş 😂 gitmesinin sebebi dediğim gibi odaklanma sorunu zevk alamıyorsa inmiştir
Soran1 yılBenden de zevk alamıyorsa onda sorun vardır :)
- 1 yıl
Onda bi sorun var zaten bi sorgula zevk mi almıyon dee
Soran1 yılİlk birliktelikten zevk almayan da yani
- 1 yıl
O şansı iyi kullanamayanlarda varmış demekki
Kötü davranırsa küsüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlışkanlık. Artık seksi gelmiyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılİlk defa yaşadık
Cevap sahibi1 yılO zaman bırak bunu iktidarsız bu sana yazık
Gizli Üye(25-29)1 yılŞeker hastalığı vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Stres
15 Yorumla
Soran1 yılStres etki eder yani di mi
Soran1 yılNeyin stresi peki
Soran1 yılYok yaaa öyle bişi yok karşıya yetemeyecepini düşünmek gibi bi stres mi dedim bende
Heyecan olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılBu çok etkiler mi
1 yılYaşlanmıştır
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil 😅
1 yılGeydir kanka 😅
04 Yorumla
Soran1 yılÜlkenin çoğu gey o zaman
- 1 yıl
Olabilir bende olmuyor. En iyi ihtimalle konsantre olamıyorlardır. Aklı başkasındadır falan
Soran1 yılNasıl konsantre oluyosunuz siz
- 1 yıl
Aklı başka kızda olabilir yani sevmiyordur falan ne bilim
1 yılkokudan
00 Yorumla
1 yılCinsel bir sorun bu
00 Yorumla
1 yılEvlimisin
00 Yorumla
1 yılyaslı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılboşalmıştır bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım