Böyle bir karar devamında ne getirir? Gay veya lez olanlar normalleşir mi düzenli karşı cinsle ilişkiye girince? Tecrübesi olan var mı?
Arkadaşım gay ve bir kızla evlilik kararı aldı, ümidi normalleşmek tabi ne kadar olacaksa artık.
Arkadaşım gay ve bir kızla evlilik kararı aldı, ümidi normalleşmek tabi ne kadar olacaksa artık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
MEcburen yapanlar var. Hatta paravan olarak çocuk yapıyorlar. Ele güne karşı ben erkeğim imajı vermek için
ee bu tür evlilikler yürür mü ki?
pek sağlıklı yürüdüğü söylenemez
Aman aman yok kalsın istemez var mıdır bilmem de ben yapamazdım ya
Ayrıca bu nasıl bir bakış açısı ya ilgi duymadığın biriyle kendini ilişkiye zorlayarak bir bok olamazsınız arkadaşlar kaldı ki bu psikolojik açıdan da sağlıklı bir durum değil
Kendini olduğu gibi kabul etmek varken neden kendine eziyet eder bir insan bunu anlayamıyorum hiçbir zaman da anlayamayacağım
yeterince vardır. Ee bizim toplumu bilmiyorsun sanki bir de din konuları var öyle olunca ne yapsınlar başka?
Evet o dediğin de doğru
Özellikle aile baskısı nedeniyle eşcinselken istemediği biriyle evlenmek zorunda kalanları da çok duydum
Ama kişinin kendisinin bunu normal görmeyip kendini zorlaması çok ayrı bir şey benim lafım buna
Ve karşı cins ile ilişkiye girince de düzeleceğini sanması sağlıklı bir bakış açısıymış gibi görünmüyor arkadaşınla bu konuyu konuşmalısın bence ne eşi olacak kadına ne de kendine yazık etmesin
Biseksuel değilse değişmez öyleyse kocasından ya da karısından hoslanabilir
Evlilik arasında götürür bi Kaç erkeği
peki sağlıklı evlilik olma şansı olmaz mı? belki düzelir?
Ne var ki
ne var ki derken? soruyu okumadın mı?
Herkes hayatını Yaşar o yüzden dedim
evlilerya hani evlilik nasıl olur, biri normal olup diğeri gay veya lezbiyense. Abi soruyu anladığımızdan emin miyiz, kusura bakma ama sorma ihtiyacı duydum.
Ben biseksüelim o yüzden hiç evlilik düşünmedim.
Çok var evet