Sadakat, tutkunun gölgesinde kaybolur mu.. yoksa orada bile var olabilir mi?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Sadakat, tutkunun gölgesinde kaybolur mu.. yoksa orada bile var olabilir mi?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Mümkün değil her ilişki kuran cinselliği de önemsiyor, ama aslında cinsellik evlendikten sonra olsa daha iyi olur çünkü cinsellik için bir kadınla sevgili olmak isteyen çok erkek bulunuyor ve bana göre de en büyük sapıklar bu kişilerdir sadece zevkini gidermek için kadını seviyor aldatıyor yalan söylüyor sonra da ayrılıp kadına aşk acısı çektirip pişmanlık duygusunu uyandırıyor
Ben mi, ben hiç böyle biri olmadım hâlâ bekliyorum beni bulacak evleneceğiz ve aşk o zaman başlayacak
Güzel bir yorum 👌😌
Bence bu pek mümkün değil.. Bir ilişkinin başlamasına vesile olan şey, o ilişkinin gidişatını da etkiler.. Birinden etkilendiğimiz ilk konu cinsellikse, bu temelde ilerliyor ve amaç da bu oluyor.. Böyle bir ilişkinin de sadakatini, sağlıklı olup olmayışını sorgularım.. Zira bağlayıcılığı yoktur.. Daha iyisiyle karşılaşılana kadar geçerlidir.. Duygusal anlamdaki bağ ise; nerde, ne zaman, nasıl olursa olsun sadakatten ödün vermeyecek kadar güçlüdür..
Ben tersini düşünüyorum, kaliteli cinsellik yüksek dozda tutku ve tatmin olmuş bedenlerin ruhları birbirine her daim bağlıdır... Bir kadına aşkla bağlı olmak sadakati getirse bile fiziksel takmayayım yanında servis edilmediği sürece maalesef nefis rahat bırakmaz. Gerçekçi olmakta fayda var orgazm olmayan bedenlerin organize bir sadakati olmaz
İlişki denilen şeyin %70 cinsellikten oluşmuyor mu? Cinselligin on planda olduğu hatta cinsellik konusunda her iki tarafın da birbirinin isteklerine değer verip özen gösterdiği ilişkiler daha uzun ömürlü olur buna inanıyorum
👏
🫡❤️
Cevap
15Cevap
Bu tarz ilişkilerde samimiyet duygusallık aranmamalı gadası
Ne kadar iyi olursa olsun özellikle erkek tarafından hep bir değişiklik aranıyor.
Bu bazen kendi partnerinden daha iyi seks yapmayan daha güzel olmayan daha cazibeli kışkırtıcı olmayan biri bile olabiliyor.
Etik mi değil hem karekter hem duygusalligin ve bağlılığın zayıf olduğu ilişkilerde oluyor.
Buna tutku diyorlar da ne gariptir ki aldatıp daldan dala atlayanlar da daha çok bu kesimden oluşuyor çünkü duygularını kaybettikleri ve doymak bilmez bir nefse döndükleri çok açık
Cinsellikte bir yere kadar heyecan verir ilk zaman ve sonrasında tutku kaybolur sıradanlaşır güven her zaman yerini korumalı ama cinselliğin tadı başka tabi
her şey cinsellik değil tabiki ege o kişi cinsellikten başka bir şey bilmiyorsa sadakatliğinden şüphe ederim
Mümkün. Cinsellik ve duygu dengesi bir arada ise sadık kalınabilir. Cinsellik duyguyla çok fazla farkla ilerideyse zor.
Mümkün. Cinsellik deyince aklınıza neden aldatma geliyor sizin
Cinsellik ilişkiyi yozlaştırır
Farklı ve sınırsız arayışlara iter
Cuckold swinger gibi
cinselliğin ön planda olduğu ilişkinin her açıdan sağlıklı olmaığını düşünürüm
Çünkü sadece onun bedenini istersin Buda sadakatın bi göstergesi..
Eğer doyum ve uyum varsa asıl sadakat orada olur
😀
Tabii ki 😌
Sadakat güven demektir
Mümkün, neden olmasın?
O ilişkinin amacı belli olduğu için sanmıyorum
Çok zor çünkü amaç cinselliğe dayanmis
sanmam, amaç zevkin dibine vurmak
Asıl o ilişkilerde sadakat mümkün.
her sey yerinde olucak krdess
Mümkün
Neden olmasın