Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygu olmadan yaşanan cinsel deneyimler herkes için farklı etkiler bırakabilir bazıları için bu deneyimler sadakat ve ilişki anlayışını değiştirmez çünkü gerçek bağ ve duygusal samimiyet başka bir şeydir bazıları ise bu tür deneyimlerin etkisiyle ilişkide güven sorunları yaşayabilir ama genel olarak önemli olan kişinin bu deneyimlerden ne öğrendiği ve onları nasıl yorumladığıdır yani duygu olmadan yaşanan cinsellik tek başına sadakati etkilemez aslolan karşılıklı saygı sevgi ve güvenin olmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
10 ayBence duygudan tamamen arınmış cinsel deneyimler zamanla insanın bağlılık ve sadakat anlayışını zayıflatabilir. Çünkü bir noktadan sonra, fiziksel tatmin duygusal bağın önüne geçebiliyor. İlişkilerde duygunun temel olduğunu düşünüyorum; duygusuzluk, hem kişinin kendisine hem de karşısındakine yabancılaşmasına neden olabilir.
12 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aykadın için hayır kadın seviyorsa bağlanır , erkek ise bağlı bir kadına aşık olur sever ona sadık kalır, aslında döngü böyle ama 1. yıl sonu da değişimler olur bu durumda etkiler , boşamak daha kolay olur ama , geriye baktığında hiçte arzulanan bir insan olmadığının yaşlandığı ın farkına varırsın, sonrası depresyon😋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Kesinlikle. Duygusal bağ olmadan yaşanan ilişkiler, kişinin cinsel ilişkiye yüklediği anlamı yok edebilir. Duygusal bağlara da aynı şekilde yüklediği anlamları yok edebilir.
Bundan dolayı sadakat artık lüks oldu. Gerçekten güven verebilen ve kalitesini hissettiren insanlar aldatmıyordur. Bunu bu şekilde anlayabilirsiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayduygu olmadan cinsellik yaşayan insan da sadakat karakter ne arasın..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayAslında hiç etkilemiyor üstüne herkes sünger çekiyor gadası
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın cinselliğe daha duygusal olarak baktığı için farklı deneyimler doyumsuzluğa iter. O yüzden sadakati etkiler. Erkekler ise duygusuz olarak yapar etkilenmez ama farklılık aramaya başlar sürekli bu da onu doyumsuzluğa iter. Bu söylediklerim cinsel hayatı aktif olan kişiler için geçerli. Kısaca iki tarafta farklı şekilde sadakatsizleşir ama bana kalırsa kadının sadakatsizliği daha ağır olur çünkü o duyguya daha önem veren taraftır.
18 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayCinsel sadakat:kişinin partneriyle cinsel olarak özel bir ilişki içinde olmasıdır ve Duygular, insanları birbirine bağlayan ve birlikte vakit geçirmek istememizi sağlayan tüm olumlu duyguları bize yaşatan yapıştırıcıdır.
Öncesinde duygu olamdan yaşanan cinsel deneyimler adı üzerinde deneyim ve asla etkileyici olacağını düşünmüyorum
10 Yorumla
10 ayKesinlikle etkiler... Duygusuz sekste içinde var olan her türlü hayvanlığı açığa çıkarabilirsin. Fakat ciddi ilişkide duygular devrede olduğu için yaşanılan ile idare edersin ve bu asla kişiyi kesmez. Fazlasını ister ve arzular. Bu da zamanla aldatmaya yöneltir insanı...
10 YorumlaEvet duygu olmadan sırf zevk için yapılan cinsellik gelecekte özellikle evlilikte sadakat sorunlarına yol açma olasılığı çok yüksek olur bana göre aldatmaya meyilli olan insanların çoğu bu sebepten aldatmaya meyilli olurlar diyebilirim
20 Yorumla
10 ayNet bir fikrim Yok. Bakirim ve hiç kız arkadaşım olmadı çünkü. ancak tahmini olarak düşüncem duygusallık olmadan yaşanan fiziksel yakınlık sadece bedensel ihtiyacı gidermekten ibaret kalır yani bir bakıma yarım kalır.
10 YorumlaDuygu olmadan yaşanan cinsellik ileride sadakatsizlikle sonuçlanır... Kişi duyguya değil zevke odaklıdır ve o zevk arayışı onu sadakatsizliğe illaki iter.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Etkileyebilme ihtimali çok yüksek çünkü tükeniyorlar Zamanla bu mantıkta insanlar.. Sonra da özgürüz nagralari atıyorlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayBence etkiler sırf bu yüzden insan gibi kalmaya özen gösteriyorum hem kendim için hem hayatıma girecek insan saygı duyduğum için
20 Yorumla
10 ayDuygu ve cinsellik ayrışırlarsa ortada sadakat kalmaz ne yazık ki. Çok korkunç bir travma olur kişide.
10 YorumlaDuygusuz seks, içi boş bir yankıdır; ne teni tatmin eder ne ruhu, sadakati değil, kendini bile yitirirsin. Bu tarz ilişkileri doğru bulmuyorum.
10 YorumlaEtkileyeceğini pek zannetmiyorum ama bir insan bunu bağımlılık haline getirir devamlı böyle ilişkiler yaşarsa etkiler.
10 Yorumla
10 ayBu kişilere ve ciddi ilişkiden beklentilere göre değişir. Ciddi ilişki de sorun yaratabilir
20 Yorumla
10 ayEtkileyeceğini düşünüyorum. Duygusuz birçok eylem pişmanlık doğurabilir zaten.
10 Yorumla
10 ayDuygu olmadan denemediğim için bilemiyorum olursa bile bi yere kadar gider
10 YorumlaCok ama cok sacma bi sey gunaha girmeye degmez zevk almiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayHiç başıma gelmedi 😂😂
11 Yorumla
10 ayAşalası bile yok akside daha da güçlendirir çünkü duygusuz yaşadıkların dan hevesi alıyorsun zaten duygulu daha cazip geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 ayEtkilemezse uzaylılar sevismis demektir xdxd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayKadın için etkilemez erkek için etkiler kadın duygusallık ister cinsellikye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duygu yoksa sadakat azalır bana göre
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
10 ayEvet etkiler
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Duygusal hisler önemlidir olmaz öyle..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Hem de çok kötü etkiler
10 YorumlaTabi etkiler, evlendikten sonra yaşanmalı🙂
10 YorumlaZorlaştırır ve özellikle kadınlara güven olmaz
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİnsanı cinselikten soğutur haramlar
10 YorumlaEtkiler
20 Yorumla
10 ayEtkilemez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Etkilemez
10 Yorumla
10 ayEtkiler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle etkiler
10 Yorumla
10 ayEtkilemez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yoo. Gerçekten sevmeye başlayan geçmişe takılmaz.
00 Yorumla
10 ayDuygu olmadan olmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDuygu olmadan yasanmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayDuygusuz olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar