Cinsel Yaşam Baskın olmayı sever misin? Yoksa baskın olanı mı tercih ediyorsun? EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir Eskişehir Beyefendisi Baskın olmayı sever misin? Yoksa baskın olanı mı tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% 1 yıl Bence her zaman tek tarafın baskın olduğu ilişki pek sarmayabilir. Iki tarafta zaman zaman baskın olabilir. 2 5 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Aslında bayanların da biraz taşın altına elini koyup da etkili olduğu bir ilişki daha tatlı daha haz verici olur yani 😚 Yorumla Uzaklarınşarkısı 1 yıl Dediğim gibi yani, arada kadın arada erkek baskın olacak Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Ama işte çoğu zamanda kadın biraz iteatkar olmalı iteat edecekki erkek daha şehvetle sarilsin ilişkisine Yorumla Uzaklarınşarkısı 1 yıl Tamam erkek daha çok baskın olsun 😃 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Tamam tamam senin iliskinde sen biraz baskın ol bakalım Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben her zaman baskın tarafım 1 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Baskın değilim, erkeğin hem bedeni hem de yönetimi altında olmayı seviyorum 💅🏻 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. baskın olurum 1 3 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Her daim mi baskın olmayı tercih ediyorsun deryadaniella 1 yıl evet EskişehirliBurak 1 yıl Ne diyelim erkeklerin bütün hünerini ve sanatını elinden alıyorsun
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sert severim 1 3 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Sert olmazsa olmazım diyorsun yani güzel bence mantıklı yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öteki türlü tadı olmuyor, sert olunca tadı yoğun geliyor 🤣 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Bak sen ama lakin dediğin gibi sertlik iyidir ya canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence her zaman tek tarafın baskın olduğu ilişki pek sarmayabilir. Iki tarafta zaman zaman baskın olabilir.
Aslında bayanların da biraz taşın altına elini koyup da etkili olduğu bir ilişki daha tatlı daha haz verici olur yani 😚
Dediğim gibi yani, arada kadın arada erkek baskın olacak
Ama işte çoğu zamanda kadın biraz iteatkar olmalı iteat edecekki erkek daha şehvetle sarilsin ilişkisine
Tamam erkek daha çok baskın olsun 😃
Tamam tamam senin iliskinde sen biraz baskın ol bakalım
Ben her zaman baskın tarafım
Baskın değilim, erkeğin hem bedeni hem de yönetimi altında olmayı seviyorum 💅🏻
baskın olurum
Her daim mi baskın olmayı tercih ediyorsun
evet
Ne diyelim erkeklerin bütün hünerini ve sanatını elinden alıyorsun
Sert severim
Sert olmazsa olmazım diyorsun yani güzel bence mantıklı yani
Öteki türlü tadı olmuyor, sert olunca tadı yoğun geliyor 🤣
Bak sen ama lakin dediğin gibi sertlik iyidir ya canim