Cinsel Yaşam Baskın olmayı mı seversiniz yoksa karşı tarafın mı baskın olmasını seversiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Farketmez demeyin Karşı tarafın Benim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Baskın olmayı mı seversiniz yoksa karşı tarafın mı baskın olmasını seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Alfa akrep erkeği olarak hükmetmek benim işimdir. İtaat etmek de kadının. 0 0 Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ikisini de severim önce ben sonra o çok keyifli olur😊 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zaten baskınımBunu sevip sevmeyeceğine karşı cins karar verecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevişmeyi oral yapmayı seksten bile çok seviyorum yönlendirmeyi baskın olmayı pozisyon ve fanteziler konusunda baskınlığı seviyorum 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Genelde baskin olmak isterim zevk verjyor bana 0 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Yokki 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Baskın olmayı tabiki 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Baskin olmayi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Alfa akrep erkeği olarak hükmetmek benim işimdir. İtaat etmek de kadının.
Ikisini de severim önce ben sonra o çok keyifli olur😊
Zaten baskınım
Bunu sevip sevmeyeceğine karşı cins karar verecek
sevişmeyi oral yapmayı seksten bile çok seviyorum yönlendirmeyi baskın olmayı pozisyon ve fanteziler konusunda baskınlığı seviyorum
ikisini de seviyorum ben
Zevk aldıktan sonra gerisi boş !!
Genelde baskin olmak isterim zevk verjyor bana
Karşı tarafın baskın olmasini
Karşı tarafın baskın olmasını severim
uyumlu olmayi
Seksde baskin
Yokki
O yapsın beni uğraştırmasın
Baskın olmayı tabiki
Baskin olmayi